5 dolog, amit egy férfi csak akkor tesz, ha szívből szeret

2024. február 22. 07:30 - Life Advisor

szerelmes_ferfi_cselekedetek.pngA férfi szívének útján való navigálást gyakran összetett rejtvényként festik le, amelyet sokan megpróbáltak megoldani, de egyiküknek sem sikerült igazán. Egy dolog azonban biztos, ha egy férfi szeret, akkor azt teljesen, mélyen és tagadhatatlanul teszi. Ebben a posztban most öt olyan dolgot ismerhetsz meg, amit a férfiak csinálnak, amikor teljes szívből szeretnek téged.

A férfiak cselekedeteinek megértése

A szeretet sokkal több, mint puszta szavak - ez egy mindennapi erő, élő kifejezés. Különösen a férfiak számára a tettek sokkal hangosabban tudnak beszélni, mint amit valaha is mondani fognak. Az apró furcsaságoktól a nagy gesztusokig tagadhatatlan módon mutatja ki a férfi a szívből jövő szeretetét.

Biztosan állíthatom, hogy a szerelem legigazibb formája nem játék. Ez egy olyan elkötelezettség, amely átalakítja azt, ahogyan a férfiak cselekszenek és amit tesznek. Nézzük meg, hogyan néznek ki ezek a cselekedetek és miért is fontosak.

1. Következetes erőfeszítés és figyelem

Amikor egy férfi átszervezi a munkarendjét, hogy részt vegyen a családi eseményeken, emlékszik egy beszélgetés legapróbb részleteire, vagy meglep egy vacsorával egy átlagos hétfőn, hogy újra átéljétek az első randitokat, ez az a fajta következetes figyelem, amelyet a szerelem megkíván.

Ez a cselekedeteinek megbízhatóságában rejlik, kimutatja, hogy "mindig ott van neked". Ez nem csak arról szól, hogy a közmondásos szőke herceg megérkezik a fehér lovon. Arról van szó, hogy te is jelen légy a pillanatban, az egyszerűben és a monumentálisban egyaránt.

Ez a következetesség sokatmondó. Te leszel az iránytűje, a nap referenciapontja, az erőfeszítéseinek hajtóereje. Ez nem azért van, mert nem tudod egyedül kezelni a világodat, hanem inkább azért,  mert nem tudja elviselni a gondolatot, hogy nem ő az, aki veled együtt élvezheti ezeket.

2. Érzelmi sebezhetőség

Sokak számára az erős férfi fogalma annyira beágyazódott, hogy a sztereotípiával határos. 

Ez az ellágyulás a tekintetében, a reszketés a hangjában, amikor a legmélyebb félelmeiről vagy a legnagyszerűbb álmairól beszél. Az érzelmi megnyílás egyáltalán nem könnyű, senkinek. Mégis, egy igazán szerelmes férfi számára a sebezhetőség nem csata - ez olyasmi, amit szívesen tesz, hogy így is erősítse a kettőtök közötti köteléket.

Azt akarja, hogy ismerd őt, értsd meg a múltját és osztozz a világában. A ő szeretetet nem uralkodó, hanem hívogató.

Azt akarja, hogy mindent láss, ne csak azokat a részeket, amelyeket munkára vagy társasági eseményekre csiszoltak. Biztonságában békére lel, rád bízza önmaga egy részét, amelyet egyébként talán még soha nem volt bátorsága megosztani senkivel.

3. Prioritások változása

Olyan korban élünk, ahol az "elfoglaltság" a választott hívószó, ahol az idő pénzneme magasabb, mint valaha.

Ebben a nyüzsgésben nem könnyű feladat folyamatosan a férfi teendők listájának élén találnod magad. Amikor a szeretet megerősödik, a férfi átrendezi a prioritások listáját. Mindezt azért, mert tudja, hogy együtt erősebbek vagytok.

Gyakorlatilag ez az, hogy "nehéz hetem volt, de bevásárolok, mert nem szereted a tömeget" vagy az elmulasztott társadalmi elfoglaltságok, hogy melletted legyen, amikor a világod összeomlik.

A kapcsolat rangsorolása arról szól, hogy a férfi integrálja a "minket" az életének minden részébe. Részévé válsz az identitásának, a napi rutinjának és hosszú távú tervének.

4. Támogatás és bátorítás

A férfi szeretetet túlmutat a normál védelmen, hogy kezet nyújtson az élet terhének felemelésében. Amikor mélyen szerelmes, a férfi célja megváltozik. Nem arról van szó, hogy bebizonyítsa, hogy ő lehet a sziklád. Arról szól, hogy tudd, hogy ott van melletted.

Ez nem azt jelenti, hogy az út minden bukkanójánál közbelép. Inkább arról van szó, hogy ő a csendes, megingathatatlan figura a háttérben, aki hitet suttog, amikor te magad ezt elfejeted megtenni.

Meghallgatja a legvadabb ötleteidet és szurkol neked, megingathatatlanul hisz abban, hogy van erőd meghódítani az előtted lévő hegyet.

5. Feltétel nélküli szeretet

Mindannyiunknak vannak sötét és kétséges pillanatai, és megértéssel és szeretettel találkozni még a legkevésbé szerethető pillanatainkban is a legfelszabadítóbb érzés.

A feltétel nélküli szeretet nem azt jelenti, hogy soha nem kell azt mondanod, hogy sajnálod, vagy hogy a hibák nem számítanak. Azt jelenti, hogy átöleljük a személy egészét - furcsaságait, bizonytalanságait, múltját és jelenét - anélkül, hogy megpróbálnánk megváltoztatni őket.

Ez az a heves védelem, amelyet azért ajánlanak fel neked, hogy megvédjék az álmaidat, amikor úgy tűnik, hogy a világ pokolian elszánta magát azok elpusztítására. Az elfogadásnak ebben a terében a férfi szeretete valóban látható. 

Amikor a férfiak mélyen szerelmesek, ezt olyan odaadással teszik, amely egyszerre inspiráló és őszintén szólva elsöprő. 

Ez nem arról szól, hogy egy ellenőrzőlistával kellene szűrnöd, melyik férfit tartod méltónak a szeretetre. Arról van szó, hogy felismerd ezeket a gesztusokat, amikor megteszi érted és cserébe viszonozd ezeket.

A férfi mély szeretete nem egy kaptafára készül és nem minden férfi fejezi ki ugyanúgy. De amikor megteszi, az valóban gyökeret ereszt és virágzik, jelenléte pedig olyan tagadhatatlan, mint a hajnal.

Abban, ahogyan meghallgat, a prioritásában, a halhatatlan támogatásában, amit nyújt és az elfogadásban, amit számodra biztosít.

Tehát szánj rá egy pillanatot, figyeld meg őt és kérdezd meg magadtól : "Így szeret engem?" Ha a válasz egy határozott igen, akkor add át magad ennek a csodának. Ha nem, nos , talán a szeretet jelenléte még nem ébredt fel mindkettőtök szívében. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása