Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az 5 kedvenc szerelmi tippem

2024. január 17. 07:30 - Life Advisor

kedvenc_szerelmi_tippek.pngÚgy tűnik nagy igazság, hogy minden, amit teszünk, kísérlet az igényeink kielégítésére és ez különösen igaz egy párkapcsolat esetén. Úgy gondolom, hogy kapcsolati igényeink két típusra oszthatók : azokra, amelyek megjelenését ésszerűen elvárhatjuk a párunktól - például érezni, hogy értékelnek, tisztelnek, szeretnek minket - és ha ezek nem érkeznek el, valószínűleg nem kellene velük lennünk. A másik csoport pedig azok, amelyek a saját "bőröndjeinkben" gyökereznek, általában be nem gyógyult sebek a múltból, amelyeket magunknak kell begyógyítanunk, különben sok érthetetlen konfliktust és csalódást okoznak. Ez az 5 tipp segít megbizonyosodni arról, hogy a párod és te kielégítitek egymás igényeit, aminek köszönhetően nagyobb valószínűséggel élvezitek majd az együtt töltött időt.

1. Próbálj meg legalább annyira érdeklődni, mint érdekesnek lenni! 

Egy beszélgetés során ne csak te beszélj, ne csak a saját történeteidet oszd meg a pároddal, bármennyire is lenyűgözőnek tartod őket. Ehelyett kérdezd a párodat!. Az irántad érzett vonzalma legalább annyira annak az eredménye lesz, ahogyan segítesz neki érezni magát, mint a férfi/nő iránt, aki vagy.

Ezenkívül ne keverd össze a tényeket és a véleményeket. Ha nem értesz egyet valamivel, amit mond, fejezd ki személyes nézőpontként és ne ítélkezz!

2. Törekedj arra, hogy inkább szeress, mint, hogy szeressenek!

Ehhez az önértékelés szilárd talaján kell állnod, de ha nem vagy biztos benne, hogy hol tartasz ezzel, tedd prioritássá, mert ez minden egészséges kapcsolat alapja! A párodnak szüksége van arra, hogy tudja, hogy nem azért vagy vele mert "szükséged van" rá.

Plusz, ha az önértékelésed valaki más véleményétől függővé teszed, mindig könnyekkel fog végződni a helyzet. Leginkább a te könnyeiddel!

3. Mondd el neki az igényeidet (és hallgasd meg az övét), de tartózkodj attól, hogy túl sok információt ossz meg, különösen a múltbéli kapcsolatokról vagy szexuális tapasztalatokról.

A túl sok információ teher lehet, különösen egy új kapcsolat elején, ezért csak emészthető szegmensekben fedd fel magad.

Továbbá van néhány dolog, amit jobban jársz, ha megtartasz magadnak - hacsak nem kérdezi meg tőled a párod, vagy nem érzed úgy, hogy ez egy fontos dolog, amit mindenképpen tudnia kell rólad.

4. Ne próbálj meg "teljesíteni" az ágyban, mert magaddal leszel elfoglalva, ahelyett, hogy intim kapcsolatot alakítanál ki vele.

Ez megnyitja az ajtót a szexuális szorongás és az összes probléma előtt, amit okozhat. Természetesen valószínűleg mindkettőtöknek lesz némi bizonytalansága a szexuális tulajdonságaival kapcsolatban és szükségetek lesz megnyugtatásra, de próbáld meg ezt az önbizalmad habjává tenni a tortán, nem pedig töltelékként.

Mindenesetre a kölcsönös szexuális élvezet legjobb módja egyszerűen megkérdezni, mit szeret, megosztva ezzel egymás preferenciáit.

5. Ne légy túl kiszámítható!

Ez nagy különbséget jelent abban, hogy hogyan lát és érez irántad és segít biztosítani, hogy soha ne vegyen magától értetődőnek. Csókold meg néha, amikor nem számít rá és akkor is, amikor ő teszi ezt. Adj neki ajándékot különösebb ok nélkül, nem csak azért, mert szülinapja van (bár jobb, ha erre is felkészülsz). Hagyd, hogy néha átvegye a vezetést!

Úgy tűnik, hogy a legtöbb férfi és nő egyensúlyt szeretne a biztonság és az izgalom között egy kapcsolatban, amit nehéz elérni, de gyakorlással megtudhatod, ha esetleg bármelyik irányba elbillenne a mérleg nyelve. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása