Értékek, amelyeket a nők keresnek a kapcsolatokban

2023. október 30. 07:30 - Life Advisor

nok_vagyai_kapcsolatban.pngAz igaz szerelem keresése jelentősen megváltozott, mióta az online társkereső gyorsan növekvő trenddé vált. Manapság a társkeresés annyira egyszerű, elég csak letölteni egy applikációt, létrehozni egy profilt és jobbra csúsztatni a megjelenő profilokat. Ezek a profilok azonban nem nyújtanak tiszta képet valakinek a hátteréről. Ez az oka annak, hogy sok felhasználó meglepő felfedezéseket kap attól a személytől, akivel online kommunikált. A profil mögött álló személy ismerete alapvető megközelítés, mielőtt eldöntenéd, hogy elkötelezed-e magad mellette. Meg kell határoznod, hogy mik a szándékaid és milyen értékeket is keresel egy partnerben.

Egyetlen nő sem azonos abban a tekintetben, hogy milyen férfival akarja leélni az életét, de egy dolog mégis közös bennük, hogy meghatározzák, milyen férfiakkal akarnak egészséges kapcsolatot fenntartani. 

A nőknek nincs szükségük romantikus partnerekre, akik több időt töltenek az edzőteremben, hogy javítsák férfiasságukat. Csak olyan férfiakat keresnek, akik hajlandóak félúton találkozni velük és egyenlő tiszteletet nyújtanak számukra. 

Íme néhány közös érték, amelyet a nők keresnek a férfiakban : 

Integritás

Az integritás egy személy következetessége mindenben, amit csinál, ami erős erkölcsi karaktert eredményez. 

A nők inkább egy olyan férfit részesítenek előnyben, aki tiszteletreméltó, igazságos és hű az elveihez. Ami az integritást hatásossá teszi egy kapcsolatban, az az, hogy segít megerősíteni azt a kapcsolatot, amelyet a férfi megoszt egy nővel. 

Ezenkívül az ember erkölcsi egyenessége irányítja viselkedését és segít abban, hogy ideális partner legyen, amennyire csak lehet.

Végül, az integritás megnyilvánulhat a kapcsolatban azon a tisztességen és kedvességen keresztül, amelyet a férfi ad a partnerének.

Szavahihetőség

Egy becsületes és megbízható férfi vonzó és kívánatos egy nő számára.

A nők úgy vélik, hogy érdemes együtt lenni egy férfival, aki megbízhatóságot és őszinteséget mutat. A megbízhatóságnak ezek az asszociatív tulajdonságai segítenek megerősíteni a kapcsolatot.

Végül is akkor lesz egy kapcsolat igazán tartós, ha mindkét fél számíthat a másikra.

Önbizalom

Nagyszerű dolog, amikor egy férfi hisz önmagában, tudja, ki ő és azt teszi, amit akar. Ezt a nők vonzónak találják, hiszen látják, hogyan viseli magát egy férfi.

Fontos azonban megkülönböztetni az önbizalmat az egocentrikusságtól. Egyszerűen fogalmazva, az embernek nem kell lekicsinyelnie másokat, hogy felemelje magát vagy versenyeznie másokkal, hogy bizonyítsa a saját értékét.

Az az ember, aki bizalmat és magabiztosságot mutat azzal, aki egyénként önmaga, megérdemli az időt. Egy optimista és vidám energiával rendelkező férfi pedig igenis hosszú utat tesz meg a nők szívének megnyerésében.

Tisztelet

Mind a férfiak, mind a nők egészséges, boldog és sikeres kapcsolatra vágynak. És ahhoz, hogy ezt elérjék, a legnagyobb tisztelettel kell bánniuk egymással. 

Egyetlen nő sem akar olyan férfival foglalkozni, aki a partnerét nélkülözhetőnek, kevésbé méltónak vagy jelentéktelennek tartja a kapcsolatban.

Kapcsolati szakértők szerint, amikor egy férfi tiszteletet KÖVETEL egy kapcsolatban, a kapcsolat inkább előbb, mint utóbb, de véget ér.

Egy nő felismeri azt a tiszteletet is, amelyet egy férfi ad barátainak és családjának. Mint ilyen, jobban fogja értékelni a férfit, ha kifejezi gondoskodását és tiszteletét iránt és más emberek iránt is.

Érzelmi elérhetőség

A nők tisztában vannak azzal, hogy a férfiak köztudottan bátra, erősek és magabiztosak. Ezért a férfiaktól elvárják, hogy a legtöbb esetben ne mutassanak sebezhetőséget és ne legyenek érzelmesek.

A nők azonban inkább olyan férfira vágynak, aki érzelmileg nyitott, nem pedig olyanokra, akik elrejtik valódi érzéseiket valaki vagy valami iránt.

Szokatlannak és kínosnak tűnhet, amikor a férfiak megmutatják érzelmi oldalukat, de ők is emberek. Vannak érzéseik. 

A legtöbb nő inkább egy olyan férfit részesít előnyben, aki nem habozik kifejezni érzéseit bármiről, ami zavarja és nem fél ezekről beszélni.

Együttérzés/empátia

A nők könnyen kötődnek egy olyan férfihoz, akik bizonyos körülmények között együttérzést és empátiát mutatnak.

A nők jobban szeretnek egy olyan férfit, aki hajlandó meghallgatni őket minden alkalommal, amikor erre szükségük van. Jobban szeretik azt a férfit, akivel megoszthatják gondjaikat, félelmeiket és azt a férfit szeretik, aki mindezért nem ítéli el őket.

Az empátia kimutatása azt jelenti, hogy megértjük a helyzetet anélkül, hogy első kézből tapasztalnánk. Ez lehetővé teszi a férfiak számára, hogy szimpatizáljanak azzal, amin a nők keresztülmennek. 

A nők pedig akkor mutatnak érdeklődést egy férfi iránt, ha képes arra, hogy törődést mutasson nem csak velük, de másokkal szemben is.

Humorérzék

Nincs szükség arra, hogy egy férfi komikus legyen ahhoz, hogy felhívja a nők figyelmét, de az a képesség, hogy vicceivel és ugratásaival megnevettesse a nőket, rendkívül vonzó. 

Amikor két ember ugyanazon a dolgon nevet, akkor azt fejezik ki, hogy ugyanazt az álláspontot és értékeket osztják. Minél többet próbál egy férfi megnevettetni egy nőt, annál valószínűbb, hogy a nő romantikusan vonzódni fog hozzá.

Az a férfi, aki humorérzékén keresztül megosztja a pozitivitást és a boldogságot, arra készteti a nőt, hogy mellette maradjon.

Amit a nők megérdemelnek

A nőknek nincs szükségük férfiakra, hogy megvédjék őket a veszélyektől. Olyan férfiakra van szükségük, akik szövetségeseikként járnak el és hisznek abban, hogy erősségeik és képességeik sikerre viszik őket.

A férfiaknak el kell ismerniük, hogy a nők mit adhatnak hozzá a kapcsolat jólétéhez. 

A felemelkedés, a bukás és jövés-menés koncepciókból kialakult romantikus kapcsolatokat, mint például a gazdagság és a fizikai megjelenés, általában a szakítás veszélye fenyegeti. Ezek felszínes fogalmak, amelyek nem adnak értéket a párkapcsolathoz és nem is teszik tartóssá azt. 

Legtöbbször a férfiak és a nők ugyanazokat a dolgokat akarják egy romantikus kapcsolatban. Lehet, hogy a nők csak más sorrendben, más megközelítéssel akarják.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása