Az egyetlen kapcsolati mérföldkő, amire törekedned kell

2023. október 11. 07:30 - Life Advisor

merfoldko_kapcsolatban.pngIsmered azt az izgalmat, amikor megismerkedsz valakivel és minden remekül alakul? Megismeritek egymást, a kapcsolatotok elmélyül és felfedezitek mindazt, ami közös bennetek. Elkezdesz elérni néhány mérföldkövet : fontosak lesztek egymásnak, találkoztok egymás barátaival, egymás szüleivel és kimondjátok egymásnak, hogy "szeretlek". De van egy mérföldkő, amelyről nem beszélnek eleget és ez az egy igazi tesz arra, hogy valóban jól érzed-e magad az illetővel. Mi lehet ez, merül fel benned a kérdés. Nos, az első szellentés a párod előtt. Nem vicc, az első fingról van szó.

A Mic.com 125 20-as és 30-as éveiben járó embert kérdezett meg és megállapította, hogy a legtöbb ember két-hat hónapot vár egy kapcsolatban, mielőtt már nem tartja vissza magában a szellentést többé a párja társaságában. És íme, mi történik, amikor eléred ezt a mérföldkövet.

1. A kényelem új szintjét ered el

Olyan felszabadító érzés, hogy nem kell elrejteni a természetes testi funkciókat. Végül is ez természetes, akkor miért megyünk olyan messzire, hogy a párunk ne hallja, érezze stb.? És ez nem csak fizikai kényelem, hanem amikor a szellentés már nem tabu kettőtök között, akkor érzelmi könnyedséget is elértetek egymással. 

2. Teljesen önmagad leszel (végre)

Amikor randizni kezdesz, a legjobb külsőd, formád, személyiséged hozod ki magadból. A legjobb ruháidat viseled, gyönyörűen kisminkeled magad vagy megborotválkozol, a lakásod mindig patyolat tiszta stb. A szellentés egyenértékű a smink nélküli megjelenéssel. Amikor eléred ezt a mérföldkövet, megmutatod a párodnak, hogy ki vagy valójában : egy igazi, tökéletesen tökéletlen ember. És ha a párod eltudja fogadni ezt, akkor sínen vagytok.

3. Sokkal többet nevetsz

Ha a szellentés már nem tabu köztetek, akkor mindez gyakorlatilag egyfajta humorrá fog válni. Persze nem javaslom, hogy erre erőszakkal rákontrázzatok, mármint nem kell "puki versenyet" rendeznetek, de ha ezt a mérföldkövet átléptétek, akkor a legváratlanabb helyzetben történt szellentés is nevetésre fog ösztönözni titeket.

Itt az ideje, hogy merj szellenteni

A társadalom mindig a nagy, romantikus mérföldkövekről áradozik, mint a kapcsolat felvállalása, a státusz módosítás a közösségi médiában, az összeköltözés, az esküvő, a gyermekvállalás stb. Mégis, a szellentés egy olyan mérföldkő, amelyet látszólag próbálunk elrejtegetni, mégis sokat elmond a kapcsolat valódi kényelméről, hitelességéről és sebezhetőségéről. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása