Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amit minden nőnek tudnia kell a férfiakról

2023. augusztus 19. 07:30 - Life Advisor

ferfirol_noknek.jpgCsakúgy, mint a nők, a férfiak is egyediek, különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel. Fontos megjegyezni, hogy nem minden srác egyforma, sőt személyenként nagyon eltérőek lehetnek. Általában azonban minden férfiban megtaláljuk ezeket az egyedi szempontokat. Vágjunk is bele!

A nőknek meg kell érteniük, hogy a férfiakat többnyire arra tanítják, hogy fiatal koruktól elrejtsék érzelmeiket. Lehet, hogy keményen viselkednek és úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, de mélyen legbelül ott lapulhatnak az egyéni küzdelmeik és nehézségeik.

Néhány srác is sebezhető akar lenni, de időre és türelemre van szükségük, hogy megnyíljanak. Lehet, hogy eleinte nehezen nyílnak meg, de ha egyszer úgy érzik, hogy törődnek velük és szeretik őket, meg fogják osztani veled titkaikat és fájdalmukat.

A férfiak nem szeretik a "small talkot". Értékelik az őszinteséget és a közvetlenséget. Ha érdekel vagy nem érdekel valami, fontos, hogy világos és szándékos legyen a kommunikációd.

A srácok szeretik azokat a lányokat, akik meg tudják nevettetni őket. Élvezik a szórakozást és elkötelezhetik magukat egy kapcsolat mellett, ha ugyanúgy érez a srác és a lány is egymás iránt. 

Maszturbálás, pornó, szex, mindez része a férfiaknak. Valóban, a férfiak szeretik a szexet. Az egyetlen alkalom, amikor aggódnod kell, ha pornót kezd nézni a veled együtt töltött idő helyett.

Azonban nem minden srác akar szexet, néhányan csak közel akarnak tartani téged magukhoz. Minden részeddel kapcsolatra vágynak : test, elme és lélek. Az összebújás és az elalvás a kedvencük.

Mély tiszteletet, csodálatot és elbűvölést érezhetnek a nők iránt. A férfiak szeretik hallani annak a nőnek a hangját, akit szeretnek.

A divatos randik nem az ő világuk. Inkább egyszerűen szeretik felfogni a dolgokat. Számukra a legfontosabb, hogy időt töltsenek különleges kiszemeltjükkel. 

A férfiak lesznek a legnagyobb támogatóid. Őrült dolgokat fognak tenni érted. Távol tartják magukat a drámától és nem ítélkeznek feletted. Meghallgatják a problémáidat és a legjobb tanácsokat adják.

Szörnyen fogják érezni magukat, hogy más férfiak hogyan bántak veled a megérdemelt szeretet és tisztelet nélkül. Nem fognak megszégyeníteni vagy elítélni.

Mindent meg akarnak tenni, amit csak tudnak, hogy visszafordítsák a fájdalmadat és szeretetet, gyógyulás és gyengédséget hozzanak a szívedbe és a testedbe. Nem csoda, hogy néha megpróbálnak megvédeni bizonyos emberektől. Ez nem jelenti azt, hogy féltékenyek vagy bizonytalanok. Csak megérzik az emberek szándékait, mielőtt te megéreznéd.

A férfiaknak érezniük kell, hogy tisztelik és értékelik őket. Még egy olyan egyszerű gesztus is, mint egy köszönő üzenet, sokat segíthet abban, hogy kifejezd a hálád mindazért, amit tesz. Arra is szükségük van, hogy szeretve érezzék magukat, mivel ez segít nekik közelebb érezni magukat hozzád. Ez nem csak a fizikai vonzalomról szól, hanem a valódi intimitás és szeretet iránti vágyról.

Lehet, hogy a férfiak nem mindig mondják olyan gyakran, hogy "szeretlek", de a tetteikkel kimutatják szeretetüket. Olyan dolgokat fognak tenni, mint például, szabadidőt teremteni neked, átvállalni a házimunka bizonyos részét és támogatni fogja a családját. Néha titokban csinálják. Őszintén törődnek a jóléteddel. 

A srácok valójában nagyon megértőek, amikor a nők érzéseiről van szó. Mindent megtesznek azért, hogy biztonságban és védelem alatt érezd magad.

Lehet, hogy időnként félénkek és bizonytalanok, akárcsak te. A randizás szorongást okozhat nekik és vannak olyan pillanataik, amikor sebezhetővé vállnak vagy összeomlanak. Fontos, hogy megértő és támogató legyél ezekben a helyzetekben.

A srácoknak nem a vonzó ruha számít. Értékelik az intelligenciát és a személyiségedet. Bár élvezhetik, ha kicsinosítod magad, de kapcsolatba akarnak lépni az elméddel és a lelkeddel is.

Ha egy srác egyszer ragaszkodik hozzád, nehéz továbblépnie. Ha része vagy az életének, különleges vagy számukra és nem fognak egykönnyen elengedni.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása