Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mire gondol a nő az első randi előtt?

2023. augusztus 07. 07:30 - Life Advisor

no_gondolat_randi_elott.pngA férfiakban és a nőkben gyakran ellentétes gondolatok merülnek fel az első randi előtt. Ha tudnád, hogy mire is gondol a legtöbb nő, mielőtt randiztok, könnyebb lenne segítened neki, hogy jól érezze magát. Szerencsére volt lehetőségem ezt a témát sok-sok nővel átbeszélnem, most pedig megnézzük azt a nyolc gondolatot, amelyek felmerülnek a legtöbb nőben az első randi előtt.

1. "Jó lesz ez a ruha?"

Nem fogod elhinni, mennyit agyalnak ezen. Egy férfi felveszi a kedvenc farmerjét, egy szép inget és kész. Na jó, remélhetőleg előtte letusol és magára fúj egy kellemes parfümöt.

Eközben a nők azt fontolgatják, hogy a ruhájuk túl szexi vagy épp nem elég szex. Kíváncsian találgatják, hogy milyen benyomást keltenek majd és hogy a kiválasztott ruha megfelel-e a randi helyszínéhez.

Átgondolják, milyen érzés viselni a ruhát? Milyen kiegészítők illenek hozzá a legjobban? Elég kényelmes lesz? 

Minden esély megvan rá, hogy több ruhát is felpróbál és a barátnői segítségét is kérheti a tökéletes darab kiválasztásához. Ráadásul a ruha kérdés még azelőtt történik, mielőtt eldöntené, mit kezdjen a hajával. 

Ezért uraim, mindenképpen dicsérjétek meg és bókoljatok a külsejének és a megjelenésének, amikor megérkezik a hölgy a randira.

2. "Mi van,ha? Mi lenne ha?"

A nők hajlamosak idegeskedni az első randi miatt. (A férfiak is csak nem vallják be.)

Mi van, ha unalmas? Mi van, ha nem tetszik? Mi van, ha veszélyes?

A nőket sokkal jobban érdeklik ezek a lehetséges forgatókönyvek, mint a férfiakat. Ha túl sokat aggódnak, okot találnak arra, hogy megszakítsák a randit. 

Férfiként tehát az a dolgod, hogy időben lecsillapítsd ezeket az aggodalmakat. Töltsetek időt együtt az első hivatalos randi előtt. Ne tűnj el azonnal, amint elérhetőséget cseréltek. Így láthatja, hogy nem vagy unalmas, hátborzongató vagy veszélyes.

Ha online találkoztatok, beszéljetek egy rövid videóhívásban még a randi előtt. 

3. A kilépési stratégia

A legtöbb nő fél attól, hogy órákat tölt el egy randin kémia nélkül. Tehát sokan előre megtervezik, hogyan is lépnek majd le, ha erre lesz szükség. 

Nagy-Britanniában a Britannia Rescue biztosítótársaság még egy forródrótot is létrehozott az ideges nők számára. Ha SMS-t küldenek erre a számra, üzenetet kapnak, amelyet ürügyként használhatnak a távozáshoz.

Ugyanez a cég közvéleménykutatást is végzet, amelyből kiderült, hogy a felnőttek átlagosan 51 percig tolerálják a rossz randikat. 

Mindenesetre csökkenthetjük annak az esélyét, hogy a hölgy lelépjen. Egy egyszerű kávés randi lehetővé teszi, hogy bármelyik fél gyorsan távozzon, ha nem érzi a vonzalmat. Egy ital egy bárban ugyanígy működik. 

A divatos háromfogásos vacsorás randikat tartogasd arra az esetre, amikor biztos vagy benne, hogy mindketten kedvelitek egymást. 

4. "Mi van, ha valaki meglát?"

A legtöbb nőnek van egy mentális archivuma azokról az emberekről, akikkel inkább nem futnának össze, amikor épp randiznak valakivel. Az exük, a barátnőjük, valamelyik családtag, kolléga stb.

Emiatt nem mindig jó ötlet a város legnépszerűbb bárjaiban randiznotok. 

5. "Ki fizet az első randin?"

Kinek kell fizetnie az első randin 2023-ban? Úgy tűnik, ezen a téren még mindig nincs egyetértés. Mindenkinek megvan a saját véleménye, a hölgyek pedig remélik, hogy ezt megosztjátok egymással. 

Azt tanácsolom, hogy olyan helyre menjetek, ahol adott esetben megengedheted magadnak, hogy mindent te fizess. Ezzel kikerülhető a potenciálisan kínos pillanat, amikor a számla megérkezik. Végső soron az érzelmi kapcsolat a lényeg, nem pedig, hogy mennyibe kerül a randi.

6. "Vajon lesz-csók?"

Ha egy nő időt szán arra, hogy randizzon veled, reméli, hogy a randi legalább csókhoz vezet. 

Ez nem azt jelenti, hogy a kezdetektől fogva készen áll arra, hogy megcsókold. Ezt a vágyat fel kell építened azáltal, hogy megmutatod a vonzó tulajdonságaidat és érzelmi kapcsolatot hozol létre. 

A nő reméli, hogy erre képes leszel, így készen fog állni arra, hogy megcsókoljon, mielőtt a randi véget ér. 

Nem fogsz úriembernek tűnni, ha nem próbálod megcsókolni. Vagy azt fogja gondolni, hogy nem vonzódsz hozzá, vagy túl gyáva vagy ahhoz, hogy ezt kimutasd. 

7. "Lesz-e szex az első randin?"

Bár lehet, hogy abban reménykedsz, hogy az első randin akcióba lendülsz, néhány nő meggyőzi magát, hogy ne szexeljen veled. 

Ez akkor történik, amikor azt gondolják, hogy elítéled őket azért, ha túl hamar adják be a derekukat. 

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fog megtörténni vagy nem gondolja meg magát. Ha olyan srác vagy, akiért érdemes megszegni a szabályokat, akkor a szex is sima ügy lesz.

Néhány nő számára ott van a remény, hogy majd felhívod magadhoz a randi után. Akárhogy is, a legjobb lépés az, ha elhívod magadhoz, és reméled a legjobbakat.

8. Kibeszélni a randit

A legtöbb nőnek van legalább egy legjobb barátnője, akivel mindent megoszt. És ha ez a randi fontos számára, akkor már meg is szervezte, hogy mikor találkozik a barátnőjével, hogy megbeszélje vele a történteket. 

Reméljük, hogy arról lesz szó, hogy mennyire karizmatikus, vicces és jó pasi vagy. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása