11 módja annak, hogy egy nő szeretve érezze magát

2023. július 10. 07:30 - Life Advisor

no_szeretve_erzi_magat.pngSok olyan dolog van a mai világban, amikor azt mondjuk, hogy ezzel vagy azzal kapcsolatban ennek vagy annak nincs könnyű dolga. A randizás is ilyen és ahogy a nők is hallják, hogy nincs könnyű dolguk, ha kapcsolatot szeretnének, a férfiak is megkapják ugyanezt a remek és ösztönző mondatot. Emiatt persze vagy teljes érdektelenség, motiválatlanság vagy az állandó - kudarctól való - rettegés uralkodik el rajtuk. Számtalan cikket, videót, sőt akár tanfolyamot is találhatunk, amely arról szól, hogy mit kell tenni, ha meg akarjuk nyerni és persze meg is akarjuk tartani a kiszemelt hölgyet az életünkben. Nem vagyok a nők szakértője, sőt én magam is vallottam már csúfos kudarcot velük az életemben. Azonban megtanultam néhány dolgot arról, hogyan kell kezelni, szeretni és gondozni azt a nőt, akivel együtt vagyok. Íme tehát 11 módja annak, hogy egy nő szeretve érezze magát.

1. Szánj rá időt, következetesen

Egy nő szeretve érzi magát, ha időt szakítasz rá és prioritást adsz neki az életedben. Sok olyan férfit láttam, akik hajlamosak sok időt szánni a nőkre a randizás időszakában, de amikor már kapcsolatban vannak, mindez elmúlik.

Ahogy időt teremtesz bármi másra, amit értékelsz az életedben, időt kell teremtened a nőnek is az életedben. Szánj rá időt, időt, ami csak és kizárólag neki szól. 

Ha időt teremtesz a nőnek az életedben, az segít abban, hogy fontosnak érezze magát, érezni fogja, hogy törődsz vele és szereted őt. Ha pedig folyamatosan randiztok, udvarolsz neki, nem fogja magától értetődőnek érezni magát.

2. Értékeld őt

A legtöbb nő mindent megtesz, hogy gondozza, szolgálja azokat az embereket, akik a legfontosabbak számára. Munkájuk nagy részét a legtöbb esetben figyelmen kívül hagyjuk. Egy egyszerű elismerés arról, amit ő jelent neked, megváltoztathatja az egész világát. 

Olyan sok dolog van, amit a nők csinálnak és amit magától értetődőnek veszünk. Az átgondolt gesztusok, a gyógyító érintés, a szenvedélyes csók, a gyermekekkel való törődés vagy a család iránti figyelmesség csak néhány a sok dolog közül, amit egy férfi értékelhet egy nőben az életében.

3. Ismerd el őt

Figyeld meg, mit tett és tudasd vele, hogy értékeled. Egy átgondolt gesztus, kedves szó vagy apró ajándék segít abban, hogy megbecsülve érezze magát.

Emeld magasabb szintre a hálát azzal, hogy azt keresed, mit tudsz értékelni abban a nőben, akivel együtt vagy, ne pedig arra fókuszálj, amiért kritizálhatod.

4. Fogadd el őt olyannak, amilyen

Értékeld őt saját maga legjobb verziójaként, ahelyett, hogy emlékeztetnéd őt a hibáira. A legegyszerűbb módja annak, hogy szeressünk egy nőt, ha elfogadjuk olyannak, amilyen, nem kell megváltoztatnunk, vagy azt kívánnunk, bárcsak más lenne. Nem kell elmondani neki, hogy nem felel meg, vagy valamilyen módon elégtelen számodra.

A társadalom generációról generációra egy "ideális" formát hozott létre, amelybe minden nőnek be kell illeszkednie. A társadalom mondja meg a nőknek, hogy mit tegyenek, mit egyenek, hogyan nézzenek ki, sőt azt is, hogyan öltözködjenek. Csak azért, mert a hírek, a média és a kultúra zaklatja és megfelelésre készteti a nőket, nem jelenti azt, hogy neked is ezt kellene tenned.

Mondd el neki, hogy feltétel nélkül szereted, fogadd el olyannak, amilyen és tudasd vele, hogy nem kell megváltoznia.

5. Engedd el, hogy megpróbálod megváltoztatni

Ugyanígy az elfogadás azt is jelenti, hogy megtanulod elengedni, hogy megpróbálod megváltoztatni őt. Nem várhatod el vagy követelheted, hogy egy nő egy bizonyos módon legyen jelen a kapcsolatodban.

Egy nőt nem lehet megváltoztatni. (Megjegyzem egy férfit sem.) A legjobb módja annak, hogy segíts egy nőnek önmaga legjobb verziójává válni, az együttérzés, a megértés és a kedvesség.

Ahelyett, hogy megpróbálnád megváltoztatni őt, vagy rávenni, hogy olyasvalakivé váljon, aki nem ő, dolgozz azon, hogy a lehető legjobb emberré válhasson melletted. 

6. Légy együttérző

Az elfogadás része az együttérzés és a megértés azzal kapcsolatban, amin keresztülmegy.

Az együttérzés azt jelenti, hogy megértjük a kihívásait, a neveltetését és a nehézségeket, amelyeket a mindennapi életben tapasztal. Az együttérzés azt jelenti, hogy jelen vagyunk, empatikusak vagyunk és megbocsátóak vagyunk. 

Az együttérzés azt jelenti, hogy beleképzeled magad a cipőjébe. Az együttérzés azt jelenti, hogy az ő szemszögéből látod a dolgokat. Az együttérzés azt jelenti, hogy ott vagy mellette, figyelmes vagy, miközben az élet nehézségeit tapasztalja.

7. Ajánld fel a hallgatóságod

A nők, jobban, mint a legtöbb férfi, szeretnek beszélni. Ez több számukra mint egy önkifejezési mód. 

Az egyik egyszerű módja annak, hogy szeressük őket, ha meghallgatjuk őket anélkül, hogy megpróbálnánk megjavítani, segíteni vagy elhárítani a hibáikat. Az ítélkezés vagy tanács nélküli meghallgatás segít a nőknek, hogy érezzék, tényleg meghallgatta őket valaki.

Társadalmunkban általában kétirányú beszélgetéseket folytatunk. Mindig szeretnénk válaszolni, kijavítani valamit vagy tanácsot adni. Ehelyett próbálj empátiával hallgatni, hogy segíts egy nőnek kifejeznie magát és azzá válni, aki.

8. Mutass nyitottságot és őszinteséget

Amikor beszélgetsz, semmitől sem érezheti egy nő jobban a szereteted, mint az őszinteség.

A nők ezt a tulajdonságot, szinte minden másnál jobban értékelik. Az őszinte beszélgetés, a mély és intim gondolatok megosztása és a nyílt beszélgetés lehetővé teszi a nők számára, hogy biztonságban érezzék magukat.

A nők általában bármit is mondasz nekik, de megbántva és elárulva érzik magukat, amikor hazudsz vagy elrejted az igazságot.

Válassz több őszinteséget az életed minden területén!

9. Legyél sebezhető vele

A nők szeretve érzik magukat, ha megosztod velük az érzéseid és a tapasztalataid, mindegy, hogy az pozitív vagy negatív. Nem akarják hallani minden félelmedet és aggodalmadat, de hallani akarják, hogy mivel küzdesz és milyen kihívásokon mész éppen keresztül. 

Amennyire értékelik, hogy ott vagy nekik, annyira ott akarnak lenni ők is neked. A sebezhetőséged megosztása lehetőséged ad az életedben lévő nőnek, hogy megvigasztaljon, tápláljon és szeressen téged. 

A nők megértik, milyen nehéz a férfiaknak megnyílni, ezért a neki való megnyílás segít abban, hogy különlegesnek, szükségesnek és szeretettnek érezze magát.

10. Kötelezd el magad, hogy jobb társ legyél

A legjobb, amit tehetsz érte - és önmagadért is - az, hogy önmagad legjobb verziójává válsz. Fejlődj, tanulj és dolgozz azon, hogy fejleszd magad. Dolgozz a rossz szokásaid megszüntetését és azon, hogy érzelmileg erősebbé és sebezhetővé válj.

Lehet, hogy sok személyes fejlődési munkát végzel, de azon is dolgoznod kell, hogy jobb társ legyél a kapcsolatodban. 

11. Mutass apró, átgondolt cselekedeteket

Nem úgy tűnik, hogy az óriási utazások vagy a hősies szerelmi vallomások a legtöbb nőt lenyűgözik. A hősiességnél és a nagy gesztusoknál jobban értékelik az apró, mindennapi figyelmességet és gondoskodást.

Ha apró módokon gondolsz a nagyrabecsülésed kimutatására, hogy megkönnyítsd az életét, vagy éppen előre tudod, hogy mire lesz szüksége, az csak néhány módja annak, hogy megmutasd neki, mennyire szereted őt.

  • Miben van szüksége segítségre?
  • Mi dobná fel a napját?
  • Mit értékelt igazán, amit korábban tettél érte?

Tudatosan gondolj apró dolgokra, amivel javíthatsz az életén. Az olyan dolgok, mint a saját ruháid elpakolása vagy az edények elmosogatása nagyobb változást hoznak a nők számára, mint gondolnád. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása