10 tipp a lelki társ vonzásához

2023. június 25. 07:30 - Life Advisor

lelki_tars_vonzas.pngNem elég, ha csak megtalálod a tökéletes embert, aki vonzó, szórakoztató, megértő és hajlandó veled tölteni élete hátrelévő részét, hogy megtalálja a lelki társát. Arról is beszélnünk kell, hogy készen állsz, boldog vagy és nyitott a szeretetre. Képesnek kell lennünk szeretet adni és kapni és figyelmen kívül kell hagynunk azokat a korlátozó mintákat, amelyek mindenkiben megvannak és amelyek megakadályozhatnak minket a lelki társunk megtalálásában.

Az emberek többsége rendkívül nehéznek és ijesztőnek találja, hogy megtegye a szükséges változtatásokat, hogy megszabaduljon ezektől a korlátozó mintáktól és hiedelmektől, még akkor is, ha ezt megtehetné.

Nehéz lehet olyasmin dolgozni, amit nem tudsz magadról.

Íme néhány javaslat, amelyek segítségével bevonzhatod az ideális lelki társat, miután jelentős változásokat hajtottál végre és önmagad legjobb verziójává váltál.

Nem csak képes leszel vonzani a lelki társadat, hanem felkészült leszel arra is, hogy megoszd vele az életedet és megtaláld a szerelmet, az örömöt, a tartós kapcsolatot és a boldogságot.

Amikor magadon dolgozol, általában megjelenik a lelki társad. Mielőtt boldog lehetsz valaki mással, önmagaddal kell boldogságba kerülni.

A legkevésbé komplikált módszer arra, hogy foglalkozz magaddal, ha néhány kérdést felteszel, hogy kitaláld, mire van igazán szükséged a mindennapi életben. 

Valóban tudod, hogy ki vagy? Tudhatod, mit akarsz egy kapcsolatban, ha nem ismered magad? Légy őszinte magaddal és válaszold meg az alábbi kérdéseket : 

  • Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezni egy lelki társnak?
  • Mit keresel egy partnerben?
  • Mik az elveid, miben hiszel?
  • Mit szeretnél, milyen legyen a jövő számodra és a párod számára?

Jobban megtudod találni azt a lelki társat, aki megfelel az igényeidnek, ha tudod, hogy ki vagy.

Ahelyett, hogy olyasvalakit keresnél, aki boldoggá tesz, magadba kell nézned.

Ne feledd, hogy minden veled kezdődik. Pozitív energia sugárzik egy boldog emberből, ami vonzza a hasonló boldog embereket.

Írj egy levelet a lelki társadnak a "Lelki társamnak" kezdéssel / tárgysorral és egy listával mindarról, amit egy partnerben akarsz.

Attól függően, hogy éppen ki vagy, menet közben hozzáadhatsz dolgokat ehhez a folyamatosan bővülő listához.

Ne feledd, hogy a lelki társban kívánt "értékeknek" szerepelniük kell ezen a listán.

Ezek kulcsfontosságú tulajdonságok, mint például a házasság iránti vágy, a kommunikáció, az őszinteség stb.

Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyeket élvezel. A kapcsolatod sikeres lesz, ha ilyen dolgokat csinálsz, hiszen lehet, hogy épp ilyenkor találkozol majd valakivel.

Ha arra kéred a jó Istent, az Univerzumot bárkit, akiben hiszel, hogy hozza be a lelki társadat az életedbe, segíteni fognak neked ebben. 

Alapvető fontosságú, hogy a kapcsolaton kívül is érezd a beteljesülést. Ha találkozol a megfelelő emberrel, akkor kiegészítenek és tökéletesen kiegészítik az életedet is, de nem ők lesznek az egyetlen dolog, ami örömöt okoz neked.

Hidd el, hogy van lelki társad, reménykednek kell és el kell hinned, hogy egy adott személynek szántak. Tarts meg a pozitív hozzáállásod és ne feledd, hogy a lelki társad hamarosan megjelenik az életedben.

Ne csak a felszínre nézz, hanem mélyebbre is. A fizikai aspektus eltűnik és bár része lehet az egésznek, ez csak egy kis része. Nézz túl a látszaton!

Az ideális ember az, aki érzelmi és intellektuális szinten is beszél veled? Őszinte, gondoskodó és nyitott az új koncepciókra, törekvésekre?

Találd meg a megfelelő partnert a saját tempódban. Lassan mozgó ember vagy, aki szereti élvezni az élet minden bonyolultságát? Vagy gyorsan mozgó ember vagy, aki egyik kalandról a másikra ugrik?

Az életben azt kell tenned, amit akarsz, és ahogy szereted csinálni, akár gyorsan, akár lassan. 

Minden természetesen áramlik köztetek, ha találsz valaki, aki ugyanabban a tempóban van, mint te és ennek eredményeként boldogabbak lesztek együtt.

Maximalizáld az életed lehetőségeit! Az életednek célja van és ezt kell követned!

Amikor folytatod a mindennapi létezést, ami kielégítő és aminek oka van, akkor olyan egyéneket fogsz bevonzani, akik megfelelnek ennek az oknak.

Mélyebb kapcsolatod lesz azzal a személlyel, akivel találkozol, ha osztozik az érdeklődésedben vagy egy hullámhosszon van veled. Ennek során találkozhatsz a lelki társaddal. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása