A flörtölés 10 szabálya, amelyet jobb, ha nem szegsz meg

2023. június 23. 07:30 - Life Advisor

flort_szabalyok.pngSzeretnéd tudni, hogyan kell flörtölni? Nos, jó helyen jársz, mert pontosan erről lesz most szó. Mielőtt belevetnénk magunkat a flörtölés 10 szabályába, felvázolnám neked a flört valódi lényegét. Ez segít ugyanis pontosan tudni, hogy mit, miért és hogyan csinálj. A flörtölés akkor fordul elő, amikor két ember olyan beszélgetést folytat, amelyben a szavaik a kölcsönös vonzalmat ködösítik. A felszínen bármiről beszélhetnek a világon, Netflix, nyaralás, kávézás, kedven kaják, élménydús nyaralások stb. Mélyen legbelül azonban azt kommunikálják, hogy mennyire szeretik egymást. Flörtölés során nincs sértődés és egyáltalán nem célja egyik félnek se, hogy bántsák egymást. Csak a játékos érvelésüket használják eszközként, hogy kifejezzék kölcsönös vágyukat. Ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor egy fiú meghúzza egy lány copfját az iskola játszóterén. Ez a flörtölés, ezért vedd észre, hogy flörtölés közbe bármiről beszélhetsz mindaddig, amíg a szavaid mögöttes energiája tele van egy csipetnyi játékos szexualitással. Érted a lényeget? Remek! Akkor folytassuk a flörtölés 10 szabályával.

1. Ugratás - kötekedés - még egy kis ugratás

Az ugratás szenzációs módja a flörtölésnek, de ne feledd, ne próbálj meg sértő lenni. A kezdetektől fogva egyértelművé kell tenned, hogy csak sziporkázol, nem bántásból mondod, amit mondasz, ez csak vicc, poén és a flört része.

2. Kedveld meg a szerepjátékokat

A szerepjáték a flörtölésben olyan, mint a műtrágya a termőföldnek. Bármikor létrehozhatsz egy fiktív forgatókönyvet és alkalmazhatod. Talán ti vagytok a modern Bonnie és Clyde, akik interkontinentális rablás sorozatra indulnak? Talán te vagy a csábító, mégis idősebb egyetemi oktató, akinek fegyelmeznie kell a hallgatóját? Légy kreatív!

3. 100%-ot kell adnod

A flörtölés csak akkor működik, ha teljes lényeddel benne vagy. Ez nem a megfelelő idő és hely arra, hogy visszafogjuk magunkat és félénkek legyünk. Próbálj ki valami újat, dobd bele az energiádat, légy bátor és nézd meg mi történik. Nem engedheted meg magadnak a félelmet. Ez egyáltalán nem szexi. Csak vesd bele magad 100%-kosan.

A visszafogott szemlélet nemcsak a flörtölés, hanem a szórakoztató társasági helyzetek ellensége is. Valójában az egyik fő oka annak, hogy a viccek nem "ütnek" az, hogy nem vagyunk magabiztosok, amikor kimondjuk őket. 

4. Ne görcsölj, ha elrontod

Ha elrontod, folytasd. Nem nagy ügy. Az embereknek rövid a memóriájuk, így ha egy botlás után tovább haladsz, 5 másodpercen belül vagy annál rövidebb idő alatt elfelejtik. A legtöbben azonban olyan vicceken időzünk, amelyek nem hatnak vagy olyan mondatokon akadunk fent, amelyek nem voltak olyan szellemesek, mint kellettek volna. Megszállottjai leszünk ezeknek a hibáknak és ez megakadályoz minket abban, hogy szabadok legyünk a jövőben.

5. A logikának most nincs itt az ideje

A logika a vonzás ellensége, és ezt nem szabad elfelejtened, különösen flörtölés közben. Itt szórakoztató utakra mész, úgyhogy hagyd a józan elemző beszélgetést az irodában és engedd le a hajad még akkor is, ha kopasz vagy.

6. Élj a jelenben

Légy a pillanatban! Ne gondolj túl semmit! Menj az árral és mondd el, ami épp a fejedben van. Sokkal jobb magabiztosan mondani valami hülyeséget, mint valami szellemeset, úgy mintha bizonytalan lennél magadban. 

7. Olvass a sorok között

Nagyon figyelj oda arra a személyre, akivel együtt vagy. Amikor az emberek beszélnek, jeleket adnak arról, hogy titokban mit gondolnak és kik ők valójában. Figyelj ezekre a jelekre és tanulj meg olvasni a sorok között!

8. Játssz a hangoddal és öleled magadhoz a kreativitást

Használj magas és mély hangokat. Beszélj alacsony, mély, sima hangon, majd emeld fel a hangszínt, amíg úgy hangzik majd minden, mintha egy mókus beszélni. Jó ez talán túlzás, a lényeg itt az, hogy használd a hangod járműként, amely a partnered a hallási örömök útjára viszi. 

9. Nem magaddal flörtölsz, hanem a partnereddel

Korábban már említettem, hogy a jelenben kell lenned és ez közel sem hazugság. Valami, ami legtöbbünkkel történik, hogy kapunk egy ötletet a fejünkben, amit meg kell tennünk és nem tudunk másra gondolni, amíg azt meg nem csináljuk. Ilyenkor viszont olyanok leszünk, mint aki nem figyel a beszélgetésre és csak várjuk az alkalmat, hogy beszéljünk. Nos mondanom sem kell szerintem, hogy ez egy kicsit sem segít a flörtölésben.

A kreativitásod elakad, ha magadra koncentrálsz és nem a partneredre vagy a hangulatra, amit létrehozol. Hiányozni fog a humor, az ugratás vagy a mély érzékiség fokozódásának lehetősége. Túl komolyan veszed az egészet, ezt pedig az energiáid tükrözni fogják. 

10. Az légy, aki vagy 

Ez az utolsó szabály talán a legfontosabb : az légy, aki vagy! Engedd, hogy a fényed ragyogjon, legyél önmagad legjobb verziója! Légy a legjobb, sugározd a boldog, magabiztos önmagad, hogy az emberek akikkel flörtölsz, mágnesként vonzódjanak hozzád.

Higgy abban, aki vagy! Higgy abban, amit leteszel az asztalra! Szeresd magad és feltételezd, hogy ők is szeretni fognak!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása