Útmutató, ha "anyuci fiával" randizol

2023. május 31. 07:30 - Life Advisor

mama_pici_fia.pngSok férfi még mindig a anyuci pici fia. Nincs semmi, amit ne tennének meg az édesanyjukért. Ez egyrészről remek dolog, másrészt viszont sok akadályt is jelenthet, pláne, ha párkapcsolatról van szó. A anyuci fiával való randizás olyan lehet, mint egy különleges kínzás. Minden történet, amit hallottál, igaz, viszont van néhány dolog, amiről az emberek nem beszélnek nyíltan. Tehát jobb, ha felkészülsz! Íme mit kell tenned, mondanod és elkerülnöd annak érdekében, hogy megfelelő szerepet tölts be a saját sorsodban, ha épp egy "anyuci fiával" randizol.

Az anyuci fia szép dolog a szemnek és a szívnek is. Feministák, tisztességesen játszanak és mindig nyitott ajtókkal várnak. Életüket családjuk biztonságára és sikerére összpontosítják. ŐK azok a fajta férfiak, aki minden apró dolgot megtesznek, plusz minden nagy dolgot is, ami egy kapcsolatot működtethet. Romantikusok, mindig szerelmesek, mindig reménykednek, mindig megpróbálják partnerüket a saját világuk középpontjává tenni. Nagyon könnyű őket szeretni.

Ki a legkedvesebb anya?

A leendő anyósod teljesen más kérdés. Erős, követelőző lesz és át kell élned néhány nyíltan durva viselkedést. Ő lehet az irányító, uralkodó és lehetetlen lesz neki tetszeni. Ő a zenekar karmestere. Semmi sem történik a tudta nélkül.

A legtöbb dolog, amit anyuci fia csinál, az anyuka jóváhagyásával történik. Nem hoz fontos döntéseket az életében az anyukája tudta nélkül és nem lép tovább. Ez az, ami számára normális. Lehet, hogy számodra ez idegbaj, de a férfia számára teljesen természetes.

A férfit érdekelni fogja a múltad, de hagyd ki az összes sötét részletet. Nem érdekli, hogy kivel randiztál, hogy ment, ki bántott téged és hogyan stb. Anyuci fia mindig a mostban él. Örökké előre tekint és valójában ez az egyik legnagyobb hibája : túl messzire tekint előre és figyelmen kívül hagyja a múltját a jövője tervezése érdekében.

Hogyan kezeld ezt?

Nagyon javaslom, hogy minél előbb foglald el a helyed a kapcsolatotokban. Egy pillanatra se hagyd, hogy megsértsenek, hogy lábtörlőnek használjanak vagy, hogy tiszteletlenek legyenek veled. Eközben persze neked tiszteletet kell mutatnod a párodnak és az anyjának is és meg kell próbálnod elkerülni, hogy aláásd az anyuka tekintéjét.

Számíthatsz arra, hogy az élete a fia körül forog és hogy ők ketten egymástól függnek. Olyan szimbiotikus kapcsolat alakult ki közöttük, amellyel egyikük sem igazán elégedett. De így maradtak fenn eddig egymással.

Tehát meg kell tanulnod rugalmasnak lenni. Készen állsz? Állj készen arra, hogy elsétálj. Hacsak nem vagy rugalmas, toleráns és nem vagy képes nyomás alatt is megőrizni a hidegvéredet, élve fel fog falni a kedves anyuka. Az első néhány találkozó döntő fontosságú. Szállj be a játékba!

Mibe keveredsz bele?

Anyuci fiának legfőbb vágya, hogy megtalálja az egyetlen igaz szerelmet. A szíve legmélyén reménytelen romantikus férfiról van szó. Aktívan keresi azt az egyetlen nőt, akiért elhagyhatja az anyját. Tehát, ha együtt vagytok, akkor már jó úton jártok. Szabad akar lenni, de nem akar bűntudatot érezni. Úgy érti, hogy BÁRMILYEN minőségben elsétálni az anyjától olyan, mintha magára hagyná őt egy mély gödörben. Persze, hogy így érzi, hiszen ki lett képezve a bűntudat és a szégyen művészetére. Nem tudja megtenni. 

Eszközökre lesz szüksége, hogy kiszabaduljon a mentális és érzelmi börtönből, amit az anyukájával kiépítettek. Nem bombázhatod ki őt. Vissza fog menni az anyjához. Meg kell próbálnod megtanítani neki az önszeretetet, hogy mik legyenek a prioritásai, hogyan szabaduljon meg a bűntudattól, a szégyentől és attól az érzéstől, hogy ha nem tesz meg mindent, amit az anyja mond vagy akar, akkor szenvedni fog. 

Megvan a feladatod, ami egy hosszú, kemény út a szabadsághoz, nemcsak neki, hanem neked is.

Biztonságos helyről jön, biztonságos helyre kell mennie. Nem fogja tolerálni a bizonytalanságot.

Magabiztos vagy? Képes vagy biztonságot teremteni? Most nincs itt az ideje annak, hogy félj vagy bármilyen módon bizonytalan legyél. Láttam férfiakat futni a másik irányba egy nőtől, aki a bizonytalanság jeleit mutatta, miközben a férfi épp az anyjától készült elszakadni. Általában nőként húzhatsz egy férfit és elvárhatsz egy bizonyos fajta reakciót, amikor megerősítésre van szükséged tőle. De anyuci fiával ellentétes reakciót kapsz. Ez a legnehezebb dolog, amivel meg kell küzdeni. Ahelyett, hogy ott lennének neked, megfordulnak és távoznak. Megpróbálnak aktívan elmenekülni egy olyan helyzetből, ahol érzelmileg manipulálják őket. Könnyen érezhetik, hogy te vagy, aki manipulálsz, így bezárkózik és elsétál tőled. Nyilván ez nem igazságos, de így működik.

Az ilyen kapcsolat nem gyenge szívűeknek való

Ne feledd, hogy egy gondolkodásmód ellen harcolsz. Az anyja egész életében arra tanította, hogy függjön tőle. A tőle való függősége biztonságos helyet teremt számára, ahová fordulhat, amikor minden más kudarcot vall. Olyan, mintha lenne egy tartalék felesége, aki mindig az ő oldalán áll. Nem fogsz tudni harcolni vele, az elvárásaival vagy a "szabályaival". Nem fog egyik napról a másikra megváltozni és itt jön képbe az önbizalmad.

El kell kerülnöd, hogy áldozatává válj annak, hogy féltékeny legyél az az anyjával töltött időre, az anyja befolyására vagy a kettejük kapcsolatára.

Ha a féltékenység jeleit mutatod neki, teljesen ki fog zárni téged az életéből, hiszen ha minden más kudarcot vall, lehetősége van elsétálni. A döntés, hogy kiáll magáért, majd pedig érted, az ő döntése kell, hogy legyen. 

A változást neki kell akarnia

Ez meg fog történni vagy az életkora miatt vagy bizonyos egyéb okok miatt. Sőt, az anyukája elvesztése szintén ezt fogja kihozni belőle. Lehet, hogy meg kell tenned azt a drasztikus lépést, hogy elhagyd őt, abban a reményben, hogy ráveszed, hogy hagyja el a régóta vallott elvét, miszerint az anyja az első. Ha ezt megteszed, tudnod kell, hogy nem fog keresni téged. Hajlandónak kell ugyanis lenned mindent elveszíteni annak érdekében, hogy mindent megszerezz. Komolyan. Ha minden más próbálkozásod a kapcsolatotok érdekében kudarcba fulladt, hagyd el. Talán ez az egyetlen dolog, ami felrázza álmából és segít neki is kitörni abból az érzelmi börtönből, amelyben van.

A kötődés szintjei

A hűségnek és a kötődésnek különböző szintjei vannak, attól függően, hogy hol vagy az életben, milyen tapasztalatokkal rendelkezel és persze, hogy hány éves vagy éppen most. 

Ennek alapján,ha anyuci fia már jócskán a 40-es éveiben jár és még mindig odaadó jó fiú, akkor érdemes megfontolni, hogy valaki mással kezdj kapcsolatot. 

Ha a 20-as éveiben jár, de még nem tudsz vele összeköltözni az első hat hónapban, az normális. 

Ha szerelmes vagy egy "anyuci fiába", valószínűleg nem véletlen van ez így. Tehát ne harcolj mindenáron a kapcsolat ellen. Fogadd el a helyzetet olyannak, amilyen. Ő lehet a legállhatatosabb, leghűségesebb és legelkötelezettebb ember az életedben, de az előtted álló út nehéz lesz. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása