Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A férfiasság átdolgozott kézikönyve

2023. május 19. 07:30 - Life Advisor

ferfiassag_ma.pngItt az ideje, hogy leselejtezzük a régi férfiasság könyvét. Tudod, az, amelyik arról beszél, hogy az "alfa" férfi megkapja az összes pénzt és szexet. Igen, évtizedek óta működik, az alfáknak. De a változó világ azt jelenti, hogy a férfi definíciójának meg kell változnia, ahogy azt a világ is teszi. A nők elég világossá tették, hogy a legtöbb férfi már nem tudja, mit jelent férfinak lenni. Míg történelmileg a domináns ember védelmet és valószínűleg több pénzt jelentett, ez a szemlélet megváltozott. Sok nő valószínűleg inkább egyedülálló lenne, mint hogy érzelmileg vagy fizikailag bántalmazza őket egy ego által vezérelt s*ggfej. Nézzük meg, hogyan néz ki az ideális férfi a 21 században, minden aktualitást figyelembe véve.

Erő

Igen, jó fizikailag fittnek lenni. Segíthetsz a cipekedésben a boltból hazafelé. Természetesen az is jó, ha formában maradsz, hogy növeld a várható élettartamod. Ha sportolsz, a rendszeres testmozgás, beleértve az aerobikot (nem csak súlyzós edzést), mindenképpen előnyös lehet. 

De tényleg, a fizikai erő olyan nagy előny a mindennapi életben? Például kell még kardfogú tigrisekkel harcolnunk? Sajnos az országban is egyre több késes, sőt fegyveres támadásról hallunk. Hogyan fog megvédeni bárkit is ettől, ha hetente 6 napot az edzőteremben töltünk?

Emellett vékony férfinak lenni nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Alapjáraton egy vékony srác is lehet jóindulatú, de ha felbosszantják, valószínűleg ugyanolyan erőteljes fellépéssel és hanggal fog a képünkbe üvölteni, mint egy 100 kg-os izomkolosszus. 

Megjelenés

Oké, igen, az alfahímek természetesen vizuálisan vonzóak. Végül is ők az akciófilmek izmos sztárjai.

De a tudomány valójában azt mondja, hogy a nők nem részesítik előnyben azokat a srácokat, akik úgy néznek ki, mintha az anyjukból kibújva egyből súlyzózni kezdtek volna. Fitt srácot akarnak, persze, de nem kell úgy kinézned, mint aki 10 évig szünet nélkül fekvenyomást csinált. 

A legtöbb nő nem izomkolosszust keres, hanem "sportos, ízlésesen vékony testű srácot, átlagos izomtömeggel".

Szexuális bátorság

Persze, valószínűleg szórakoztató, ha szex közben össze-vissza dobálhatod a párod a fizikumodnak köszönhetően. 

Bár azt gondolhatnánk, hogy az izmos alfahímek megfejtették a női öröm titkát, gondold át ezt újra. Lehet, hogy néhány alkalomra jó vagy egy nő számára, de hamar rájönnek, hogy amúgy semmi mást nem tudsz nekik adni.

Valójában a béta férfiak azok, akik jobban összhangban vannak a nők igényeivel. Egy bizonyos pontos, ha megtanulod, hol van a partnered G-pontja és azt, hogy tudod rendesen kényeztetni, az túlfogja ragyogni azt, hogy mennyi izom van rajtad.

Ha ez túl nagy ugrás számodra, kezd azzal, hogy megkérdezed a párod, hogyan telt a napja. 

Ja, és ha már a szexnél tartunk, a férfiak még mindig nézhetnek pornót, de át kell váltatnunk etikus pornóra, amely nem jár a nők bántalmazásával. 

A "feminista" pornóként is ismert filmek a hagyományos nőket és embereket ábrázolnak, vagyis olyan embereket, akikkel nagyobb valószínűséggel szexelnél a való életben, nem csak olyan továbbfejlesztett modelleket, amelyeket a férfiak mindenkori örömére építettek.

Lehet, hogy fizetned kell egy keveset, hogy etikus pornót tudj nézni, de ki tudja, még akár arról is tanulhatsz valamit, hogyan szerezz örömöt a párodnak. 

Vagyoni potenciál

Nem mondanám, hogy a meglévő milliárdosok közül sokan illeszkednek a hagyományos "alfa" formához. Sokan közülük úgy néznek ki, mintha ők lennének az elsők, akik elmenekülnek a veszély elől. 

Az igazság az, hogy bár dühös és ellenszenves embernek lenni sok pénzt hozhat, a mai társadalomban az okos és alkalmazkodó férfiak nyernek. 

A nem alfák néha csendesebben lépnek fel a vállalati ranglétrán, mint alfa társaik. De határozottan feljebb lépnek és szilárd vezetőkké válhatnak anélkül, hogy mindenki átgázolnának. 

Szülői szerepek

Sajnálom az alfákat, de a férfi új meghatározása egy olyan ember, aki képes gondoskodni a gyermekeiről. Aki minőségi időt tölt velük, beleteszi a munkát és áldozatokat hoz a gyermeke érdekében.

Egy igazi férfi a 21. században nem fenekeli el vagy kicsinyli le a gyerekeit. Jó példával járnak elől és fegyelmet tanúsítanak mindenféle félelem taktika nélkül. 

Tudjuk, hogy az apád és a nagyapád valószínűleg hitelesebb megközelítést alkalmazott a szülői szerephez. Hadd kérdezzem meg : így visszagondolva, milyen hatással volt mindez a mostani mentális egészségedre?

U.i.: Egyszerűen csak pénzt odadobni a gyermekednek, nem jelenti azt, hogy (jó) szülő vagy.

Háztartási feladatok

A 21.századi férfi főzhet (nem mikrós kajákat) valamint vásárolhat, tudja hogyan használja a mosógépet és ismeri a mosogatógépet is. Takarít, nem derogál neki sem a porszívó használata, sem a szemét kiürítése. 

Az erős ember meghatározása túlmutat a fizikumon

Semmi baj nincs azzal az emberrel, aki edz, teherautót vezet, vagy egész napját építkezésen tölti. Ezek egyformán férfias dolgok. De van ennél több is azért. 

Az új férfias férfi tulajdonságai a következők : 

  • Figyelmes és tiszteletteljes másokkal
  • Megoszthatók vele a háztartási/szülői feladatok
  • Kimutatja az érzékenységét és sebezhetőségét
  • Megbízható társ, partner és szülő
  • Asszertív de nem agresszív
  • Segít azoknak, akiknek szüksége van rá
  • Nyafogás helyet, hálás
  • Bizonyítja az őszinteségét és megbízhatóságát

Rengetegen azt gondolják, hogy ezek a gyenge férfi jelei, akik engednek a feminizmusnak. Ennek ellenére, egy NŐ-nek (nem lánynak) ezek a tulajdonságok rendkívül vonzóak. 

A férfiaknak azt mondták, hogy fizikailag erősnek kell lenni és általában úgy kell viselkedni, mint egy s*ggfej, ez lesz ugyanis a legjobb recept a nők szívéhez. Nos, lehet, hogy a "rossz fiúk" mindig vonzóak lesznek néhány nő számára, a sokoldalú férfiak azok, akiket megtartanak.

Nemcsak a szexről van szó. Ezeknek a frissített tulajdonságoknak a csiszolása segít a férfiaknak többet megtudni magukról, kibogozni traumájukat, javítani karrierjüket és kapcsolataikat. 

Uraim! Befelé nézni, hogy lássuk, hogyan lehet fejlődni, nem könnyű, de ez minden életkorban méltó törekvés. Soha nem késő, hogy bárki önmaga legjobb változatává váljon, ami teljesebb élethez vezet önmagad és a körülötted élők számára is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása