13 módszer a Valentin-nap ünneplésére pénzköltés nélkül

2023. február 13. 15:30 - Life Advisor

valentin-nap.jpgJó móka megtervezni egy romantikus randi estét, vagy különleges módon bánni a szerelmeddel Valentin-napon. A kiszámíthatatlan gazdasági helyzet miatt azonban előfordulhat, hogy kevés pénz áll rendelkezésedre. Van néhány ingyenes Valentin-napi tevékenység, ha szórakozni szeretnétek anélkül, hogy bankot kellene rabolnod. Bár ezeknek a Valentin-napi tevékenységeknek egy része nem biztos, hogy teljesen ingyenes, legalább megoldhatóak olyan dolgokkal, amelyek már vannak otthon. A Valentin-nap továbbra is különleges nap lehet neked és a párodnak, függetlenül attól, hogy mennyi pénzed van. Minden azon múlik, hogy időt töltesz azzal, akit szeretsz. Jöjjenek tehát a tippjeink Valentin-napra.

1. Közös edzés

Feltéve, hogy már amúgy is jártok edzeni vagy van a környéketeken szabadtéri, ingyenes edzőterem. Szervezz randit a közös edzés során, hogy több időt tölthessetek együtt.

2. Főzz vacsorát otthon

Ahelyett, hogy étterembe mennétek, otthon is főzhettek vacsorát azokból az alapanyagokból, amelyeket találtok és élvezhetitek a Valentin-napot anélkül, hogy pénzt kellene költenetek. Próbáljatok ki egy új receptet, amelyhez a hozzávalók általánosak és már otthon vannak.

3. Menjetek el ingyenes, helyi eseményekre

Az olyan események, mint a közösségi expók, felvonulások, kiállítások, koncertek, sok város eseménynaptárában szerepelhetnek Valentin-napon. Ahelyett, hogy valami fizetős helyre mennétek, szervezzetek egy kimozdulós estét ilyen események egyikére. 

4. Fürödjetek együtt

Ahhoz, hogy együtt tölthessétek a Valentin-napot nem kell pénzt költened exkluzív fürdőbelépőre. Vegyél egy kis pezsgőt, gyújts gyertyát, teremtsd meg a hangulatot otthon és a fürdőszobában.

5. Közös séta

Az együtt töltött idő kétségtelenül elengedhetetlen eleme a Valentin-napnak. Egy közös séta a természetben, vagy akár a kicsit hűvös, bár csillagos ég alatt, kettesben tökéletes estét varázsolhat számotokra.

6. Randi a szabadban

Elmehettek egy közeli parkba vagy egy közeli erdőbe, ami általában nem kerül semmibe. Túrázhattok is akár, a lényeg itt is az együtt töltött idő.

7. Ház/Lakás projekt

Ki kellene takarítani a garázst, szekrényt, fiókot stb? Csináljátok együtt!

Furcsának tűnhet, hogy Valentin-napi ötletként a munkát hozzuk fel, de ha együtt csináltok dolgokat, az segíthet közös jelentést teremteni és fontos része lehet a kapcsolatotoknak.

8. Írj egy szép, szerelmes levelet

Egy átgondolt, szívből szóló szerelmes levél nagy ajándék lehet a párodnak. Ahelyett, hogy drága ajándékra szórnád a pénzt, szánj időt arra, hogy őszintén megfogalmazd az érzéseid a párodnak és mindezt papírra vesd neki.

9. Mozi maraton otthon

Válassz ki egy olyan filmet, amit mindketten meg akartok nézni és szánjatok időt a közös kikapcsolódásra.

10. Próbáljatok ki valami új dolgot a hálószobában

Ha nincs pénzed, a Valentin-nap megünneplésének nagyszerű módja, ha szexuális fantáziáitokról beszélgettek egymással. Nem csak valami új kipróbálása fűszerezi a szexuális életetek, de a kutatások azt mutatják, hogy a szexuális igényeiddel és vágyaiddal kapcsolatos őszinteség kielégítőbbé teszi a kapcsolatotokat.

11. Tervezzétek meg a jövőt

Az egyik legjobb dolog, amit ingyenesen megtehettek, ha leülsz a pároddal és célokat tűztök ki a jövőre nézve. Használjátok az ingyenesen letölthető Life Advisor Évtervezőt, amit ide kattintva már le is tölthetsz.

12. Gyűjts össze a kedvenc zenéitek

A Valentin-nap megünneplésének aranyos módja, ha készítesz egy olyan lejátszási listát, amelyen olyan dalok szerepelnek, amelyről eszébe juttok egymásnak. Sőt, ha a párod is megkéred, hogy válogasson zenéket, összehasonlíthatjátok a listátokat, ami még szórakoztatóbbá teszi ezt a tevékenységet.

13. Társasjáték

A technológia korában könnyű elfelejteni, hogy a társasjátékok ingyenes, szórakoztató módszerek az együtt töltött időre. 

A Valentin-napnak nem kell drágának lennie. Élvezhetitek egymás társaságát és még édes meglepetéseket is adhattok egymásnak anélkül, hogy egy fillért is költenétek. 

Boldog Valentin-napot! 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása