Miért nem boldogulnak a jóképű srácok a nőkkel?

2023. február 12. 07:30 - Life Advisor

jokepu_srac_randi.jpgSok jóképű srác középszerű társkereső életet él. Ez alatt nem azt értem, hogy csak olyan nőket tudnak vonzani, akik nem olyan jó megjelenésűek vagy különlegesek. A legtöbb esetben a külseje alapján találnak valakit, akivel randiznak. De nem azokat a nőket találják meg, akiket igazán akarnak. Ez különösen gyakori, amikor a fiatal férfiak kilépnek az egyetemről, főiskoláról. Sok jóképű srácnak gondot okoz a felnőtt nők vonzása a felnőtt világban. Ebben a posztban feltárjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a jóképű férfiak nem vonzzák a nagyszerű nőket és persze arról is szó lesz, hogyan lehet ezen változtatni.

1. Soha nem kellett magukon dolgozniuk

A jóképű srácoknak könnyű dolgok van a főiskolán és az egyetemen. Ez életük legegyszerűbb időszaka arra, hogy barátokat szerezzenek. Az ilyen srácok az órákon és egyetemi bulikon találkoznak a nőkkel és gyakran a puszta kinézetük alapján válnak népszerűvé.

A lányok hajlamosabbak randizni a jóképű srácokkal, ami részben azért van, mert normális, hogy a fiatal felnőttek még félénkebbek, így nem olyan zavaró, ha esetleg valami kínos dolog történik.

Mindez azonban a felnőtt világban megváltozik. Hirtelen a nők az egész csomagot akarják. Nem olyan menő, hogy dögös fickó vagy de a munkád nem a legjobb. Nem olyan aranyos, hogy jóképű vagy, de közben félénk. Neked kell lenned annak a srácnak, aki vonzza, szórakoztatja, védi és gondoskodik a nőről.

A jóképű srácok ritkán látják ezt tizenéves korukban és a húszas éveik elején. A randizás könnyű számukra, így nem látnak okot arra, hogy önmagukon dolgozzanak. Persze, néhányan rendszeresen edzenek vagy keményen tanulnak, hogy jobb munkát kapjanak. De ritka, hogy még arra is gondolnak, hogy a szociális készségeiken dolgozzanak. Miért tenné ezt egy fiatal srác, amikor a nők így is úgy is rávetik magukat?

Általában a kevésbé vonzó srácok azok, akiket fiatal koruktól kezdve inspirálnak arra, hogy magukon dolgozzanak, mert ők azok, akik nem kapnak ennyi "lehetőséget" a randizásra az egyetemi évek alatt.

2. Soha nem kellett megtanulniuk, hogyan közelítsenek megy egy nőt

Soha nem fogsz akkora társadalmi kört építeni, mint amikor az egyetemen vagy. A jó megjelenésű diákok több száz lánnyal találkoznak az évfolyamukon vagy közös barátokon keresztül.

Mivel mindez szinte automatikusan megtörténik, nem tanulják meg, hogyan kell közelíteni egy nő felé. 

Ehelyett sokan úgy döntenek, hogy társkereső alkalmazásokra támaszkodnak vagy épp a társasági körükben felbukkanó lehetőségeket próbálják meg kiaknázni.

A probléma az, hogy a társkereső alkalmazások rontják a férfiak esélyeit. A legtöbb első osztályú nő, nem használja őket komolyan vagy ha mégis, akkor elárasztja őket a figyelem. Eközben a baráti kör lehetőségei kevesek a legtöbb férfi számára a diploma megszerzése után. Nagyon szerencsésnek kell lenniük ahhoz, hogy például a munkahelyükön találkozzanak a tökéletes nővel.

Épp ezért a legtöbb jóképű srácnak fogalma sincs arról, hogyan lehet találkozni csodálatos nőkkel, miután kiléptek a nagybetűs életbe.

3. Nem akarják tönkretenni a hírnevüket

Az ego hatalmas szerepet játszik abban, hogy megakadályozza a jóképű férfiakat abban, hogy olyan nőkhöz közeledjenek, akiket nem ismernek.

Ezeknek a srácoknak a többsége kétségbeesetten ragaszkodik a férfiak hírnevéhez. Főiskolai haverjaik számára még mindig azok a menők, akik a legszexibb lányokkal jönnek össze. Folyton bizonyítani akarják, hogy ők a menők.

Gyakran azonban ez a hozzáállás megakadályozza, hogy egy férfi megközelítsen egy olyan nőt, akit vonzónak talál. Az egoja ugyanis összetörik, ha elutasítással szembesül.

Emiatt a legtöbb jó megjelenésű férfi kerüli a nőkhöz való közeledést, hacsak nem észlelik a nőktől az érdeklődés egyértelmű jeleit. Még akkor is csak félve közelednek, nehogy elutasítással kelljen megbirkózniuk. 

Egy ilyen srác csak olyan nőre szán időt és energiát, aki ráveti magát. De mindezt csak ritkán teszik meg a legkívánatosabb nők.

4. A jóképű srácok is emberek

Ez azt jelenti, hogy még mindig fogékonyak a nők megközelítésével kapcsolatos szörnyű tanácsokra.

Lehetséges, hogy nem megfelelő gyerekkoruk volt. Lehetséges, hogy szociális szorongástól szenvednek. Lehet, hogy bizonytalanok, amely megakadályozza őket egy romantikus kapcsolat kialakításában.

A legfontosabb, hogy még mindig hajlamosak arra a társadalmi kondicionálásra, amely megtanítja a férfiakat arra, hogy kevésbé férfiasak legyenek. A modern, fiatal férfiak többsége gyenge és hanyag szociális készségekkel rendelkezik. A jóképű srácok sem kivételek. Valójában valószínűbb, hogy azzá válnak, mert fiatalabb korukban kevés ösztönzést kaptak arra, hogy fejlesszék magukat.

Eközben a nők boldogulnak a munkahelyen és többet várnak el, mint egy csinos arc, félig tisztességes fizetéssel. 

A randizás manapság mindenki számára nehéz, beleértve a jóképű férfiakat is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása