Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan lehet elmélyíteni a szerelmet egy kapcsolatban?

2023. február 01. 07:30 - Life Advisor

szerelem_elmelyites_tippek.jpgA szerelem az egyik legerősebb érzelem, amelyet az emberek tapasztalnak. Őrült dolgokra késztethet minket és gyakran úgy érezzük, mintha a semmiből jött volna. De mi lenne, ha a szerelmet irányítani lehetne? Mi lenne, ha lennének olyan speciális pszichológiai trükkök, amelyekkel bármilyen kapcsolatban elmélyíthetnénk a szerelmet? Akár hiszed, akár nem, számos technikai létezik, amelyekkel növelheted a szerelmet közted és a párod között. Ebben a posztban hat ilyen technikát ismerhetsz meg.

1. Az első technika a vizualizáció. Ez magában foglalja az ideális kapcsolat képét az elmédben. Mit szeretnél látni a kapcsolatodban? Az ideális interakciók vizualizálásával mélyen kapcsolatba kerülhetsz a saját szíveddel. Tehát kérdezd meg magadtól, hogy ki akarsz lenni a kapcsolatban és hogyan tudod a legjobb énedet hozni az egyes interakcióidba.

2. Egy másik módja annak, hogy elmélyítsd a szerelmet a kapcsolatodban, a hála gyakorlása. Légy hálás azokért a dolgokért, amelyeket a partnered tesz érted, függetlenül attól, hogy milyen kicsinek tűnnek. Ez segít abban, hogy a kapcsolatod pozitív aspektusaira összpontosíts és értékeld mindazt, amit a párod érted tesz.

3. Mutasd ki az érzéseid! Az érzések és vágyak irányítása és kimutatása különösen fontos a szerelem elmélyítésének érdekében. Ne félj önmagad lenni és ne fukarkodj az érzelmeid őszinte kimutatásával.

4. A negyedik módja annak, hogy növeld a szerelmet a kapcsolatodban, a fizikai érintés. Ez bármi lehet a kézfogástól, az ölelésen át a szexig. A fizikai érintés oxitocint szabadít fel, amely a "szerelmi hormon", amely segíti a kötődést. Ezért ügyelj arra, hogy ütemezzetek időt a fizikai szeretetre a pároddal.

5. A szerelem elmélyítésének végső módja a kapcsolatodban a hatékony kommunikáció. Ez azt jelenti, hogy képes vagy meghallgatni a párod és megérteni az igényeit. Ugyanakkor az is fontos, hogy te is képes legyél világosan kifejezni az igényeid. A hatékony kommunikáció türelmet és gyakorlást igényel, de hosszú távon megéri.

6. Nagyszerű gyakorlat a közös naplóírás. Az írás arra kényszerít, hogy lassíts és gondolkodj. Újra átélheted a múltbéli élményeket és csodás dolgokat és még olyan területeket is találhatsz, amiről beszélhetsz a pároddal a kapcsolatotok javítása érdekében. A naplóírás nagyszerű gyakorlat mindenki számára, de amikor párként csináljátok, azt fogod tapasztalni, hogy az érzések mély gyökerekkel együtt kezdenek növekedésnek indulni.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása