3 titok, hogy "embermágnessé" válj

2023. január 06. 07:30 - Life Advisor

ember_magnes.jpgAmikor sétálsz az utcán, látod, hogy rád néznek? Téged akarnak? Szükségük van rád? Amikor beszélsz, isszák minden szavad? Gyakran megérintenek téged és nem tudják levenni rólad a szemüket? Van egy csillogó fény a szemükben, amikor rád néznek? Nem? Akkor változtassunk ezen! Mindannyian ismerjük ezeket az embermágneseket. Bárhova mennek, tömeg van körülöttük. Az emberek vágynak a társaságukra és az érintésükre. Mindenkit vonzanak, akit csak akarnak, anélkül, hogy ez a legkisebb erőfeszítésükbe is kerülne. Egyszerűen csak léteznek és te a fényükben akarsz lenni, remélve, hogy egy nap valaki ugyanígy fog érezni irántad. Akard őket és te is ilyen akarsz lenni. Nemtől vagy szexuális irányultságtól függetlenül. Hogy csinálják ezt? Valami varázslat van a háttérben? Nem, ők csak olyan emberek, akik próbálkozások és hibák útján megtanulták, mi működik és mi nem. Ők már elvégezték a kemény munkát, így neked már nem kell. Szóval ismernek olyan jól őrzött titkokat, amelyeket senki más nem tud? Igen! Mától kezdve viszont te is megismered ezeket a titkokat.

Képzel el egy olyan jövőt, ahol olyan vagy, mint ők. Lépj bele a cipőjükbe, képzeld el, hogy te is embermágnes vagy és figyeld magad, ahogy a következő dolgokat csinálod : 

1. Saját életed, álmaid, szenvedélyeid, értékeid vannak

Bármit is csinálsz, bárki is vagy, birtokold.

Persze, te nem vagy Elon Musk. Nem töltöd az idődet rakéták indításával a Marsra. De az életed ugyanolyan jó számodra, mert a tiéd.

Mit csinálsz? Szoftverfejlesztő vagy? Amikor kódokat látsz, úgy érzed, hogy a szíved gyorsabban ver? Mi a hobbid? Gumikacsákkal játszani a befagyott vízen? 

Részt veszel a saját életedben. Élsz és jelen vagy azoknak a kacsáknak.

Nem töltesz minden pillanatot azzal, hogy sírj valami lehetetlen dolog miatt. Kimész és szórakozol a barátaiddal. Könyveket olvasol a parkban. Elolvasol egy másik fejezetet és közben hangosan nevetsz.

Nem ragaszkodsz túlságosan senkihez. Szereted az embereket, barátaid, családod, de nem pazarlod arra az életed, hogy millió bókokat küldj nekik vagy verset írj arról, hogy milyen csodálatosak.

Tarts tiszteletben a kívánságukat az embereknek. Vannak, akik nem szeretnek téged és ez rendben van. Mások viszont igen.

Miért akarnád azokat, akik amúgy nem szeretnek és nem is akarnak téged?

Légy jó a saját életedben. Szeresd önmagad, mielőtt bárki mást szeretnél!

2. Légy önellátó, de ne kerüld az embereket

Az önellátást már csak egy lépés választja el az elhatárolódástól. Amikor eléred az egyensúlyt, az emberek úgy fognak futni feléd, mint disznók az etetővályú felé. 

Mert általában rászorulók és mindenki olyan ember közelében akar lenni, aki nem az. Abban reménykednek, hogy a te önbizalmad rájuk is hatással lesz és megváltoztatja őket.

Amikor rendben vagy azzal, hogy önmagad vagy, amikor nyugodt vagy a döntéseiddel és a mindennapi életeddel, akkor olyan fényt sugárzol magadból, amelyhez mindenki vonzódni fog. 

Az igazság az, hogy nincs szükséged egy adott személyre. Ha úgy érzed, hogy igen, akkor valamit rosszul csinálsz.

Azonban szükséged van kapcsolatokra az életedben. Társas lény vagy, akár tetszik, akár nem. Ha eljutottál arra a szintre, hogy úgy érzed, nincs szükséged senkire, az az elkerülés olyan szintje, amely elriasztja az embereket. Nem itt akarsz lenni.

Tarts fent egészséges egyensúlyt és légy részese a társadalomnak. Az emberek más emberekhez vonzódnak, nem pedig szerzetesekhez vagy apácákhoz.

3. Szabályozd a saját érzelmeid

Az emberek másokat használnak saját érzelmeik szabályozására.

Ez rendben van, ha hosszú távú kapcsolatban vagytok és ezt egymásért teszitek. De általában olyan kevés önkontrollunk van, hogy kétségbeesetten várjuk, hogy egy partnernek hála majd boldogok leszünk.

A kétségbeesés sehova sem vezet. Vagy várj csak, mégis. Még több kétségbeeséshez, mert senki sem akar ilyen energiát maga körül.

Tanulj meg ellazulni, ment terápiára és tudd meg, mi hiányzik az életedből. Kémiai egyensúlyhiány? Trauma okozta gondok? Egy tapasztalt terapeuta a siker kulcsa.

Dühös vagy? Menj el sportolni! 

Ne keress kétségbeesetten valakit, akin levezetheted az érzelmeid. Meg kell oldanod a problémáid, hogy ne add át a poggyászod valaki másnak, hogy cipelje. Erre senki sem hajlandó.

Amikor a belső éned rendbe teszed, minden más is a helyére kerül. 

Légy boldog, légy vonzó és éld meg az életed!

Ígérem, megéri.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása