Ilyen szokással rendelkező hölgyekkel nem kellene randiznod

2022. november 27. 07:30 - Life Advisor

randi_nokkel_ne.jpgSzámomra nem teljesen világos, hogy miért tekint olyan sok férfi az ijesztő kapcsolatokra úgy, mint egyetlen lehetőség. Ha egy hölgy az alábbi szokásokkal rendelkezik, akkor valószínűleg jobban teszed, ha nem randizol velük. Érdemes tudni, hogy rengeteg vonzó és felelősségteljes nő van a világon, így nem érdemes beleragadni egy olyan kapcsolatba, ahol a másik fél nem törődik veled. Fel kell ismerned, hogyan mentheted meg magad egy rossz kapcsolattól. Ebben a posztban felvázoljuk azokat a viselkedéseket, amelyeket nem szabad elviselned egy nőben és természetesen azt is elmondjuk, miért nem. Ennek fényében, ha egy hölgy az alábbi három viselkedés bármelyikét hordozza, engedd el.

 

 

1. Mindennél és mindenkinél jobban értékeli a saját szépségét

Az a tény, hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonít a megjelenésének, az első dolog, ami figyelmeztető jel lehet. Szépnek lenni, a legtöbb nő számára, viszonylag egyszerű feladat és jó esélyei vannak rá, de az, hogy mindennél jobban aggódik amiatt, hogy szép legyen, hiba.

Nem létezik olyan módszer, amivel a nők a szépségükre és a kapcsolat fenntartására egyidejűleg összpontosítani tudjanak. A legtöbb esetben inkább a kapcsolatot fogják elhanyagolni. Közben te megpróbálod életben tartani a kapcsolatot, ezek az erőfeszítéseid viszont nem fognak semmit sem érni, mert a hölgy csak a testi szépségével foglalkozik. Tudod ez mit jelent? Azt, hogy ráerőlteted magad, pedig nem is érdeklődik irántad. Szóval már most engedd el, mielőtt még nem lesz rosszabb.

2. Ritkán veszi figyelembe a véleményed

Mivel az emberek véleményét egy kapcsolatban kiemelten nagyra értékelik, feltételezzük, hogy jelentős mentális energiát fordítunk a véleményünk megfogalmazására. A férfiak általában átruházzák ezt a feladatot a női partnereikre, mivel tudják, hogy véleményüket figyelmen kívül hagyják. 

Maga a tény, hogy soha nem leszel képes meggyőzni egy nőt arról, hogy téved valamiben, figyelmeztető jele annak, hogy inkább el kellene engedned.

3. Nem figyel rád, nem érdekled, amikor nem vagytok együtt

Nyilván nem akarsz valakit, aki tőled függ és ragaszkodik (most épp negatív értelemben) hozzád. Sőt, olyasvalakit sem, akinek nincsenek barátai. De fontos, hogy a párod boldog és büszke legyen arra, hogy veled lehet. Valaki, aki csak akkor akar téged, amikor unatkozik vagy magányos, abszolút nem lesz kifizetődő számodra.

Ne felejtsd el, hogy a kapcsolatot nem kibírnod kell, hanem élvezned!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása