Titkos módszerek a kívánt személy megszerzéséhez

2022. október 20. 07:30 - Life Advisor

kivant_szemely_tippek.pngMindannyian szeretnénk valakinek a figyelmét, igaz? Számos egyszerű módja van annak, hogy lenyűgözz valakit, de melyikkel érheted el ténylegesen a célod? Íme néhány módszer, amit nem árt megpróbálnod.

1. A nevetés a szeretet kulcsa

Nem számít, hol vagy, egy társadalmi eseményen vagy privát találkozónk, ha szeretsz nevetni az illető viccein, az jó szolgálatot tesz, hogy megkedveljen. A vicc intelligencia kérdése és a másik fél elvárja tőled, hogy megértsd a viccet. Ha képes vagy nevetni a viccein és te is vicces, mosolygós, vidám személyiség vagy, akkor elkezded vonzani a másik figyelmét. Ha meg tudod nevettetni, az egyértelmű pluszpont. 

Szóval nevess! Minél többet nevetünk valakivel, annál jobban vonzódunk hozzá.

2. Oszd meg vele a hibáid

Nem kell elmondanod, hogy egyszer kidobtad a taccsot, mert annyit ettél vagy ittál egy buliban, de beszélhetsz a "fura" szokásaidról, amin te magad is nevetsz és amit te is humorosnak találsz. A hibák elismerésével és megosztásával az emberek alázatosnak és biztonságban is érzik magukat. Arra fogod ösztönözni a kiszemelted, hogy jobban megismerjék az érzelmi intimitásod, amely arra készteti majd, hogy este is rád gondoljon. 

Manapság kevés a valódi kapcsolat, mindenki egoháborúban él, ezért te ne csináld ezt! Nyílj meg és légy alázatos!

3. Kérj tőle egy apró szívességet

Kérd meg, hogy tegyen meg neked egy kis szívességet. Ha ez megtörténik, akkor az számára és számodra is egyaránt pozitív töltést fog adni. Nem az a lényeg, hogy halálra dolgoztasd! Kérj tőle mondjuk útbaigazítást vagy véleményt bármiről, amiről tudod, hogy ért hozzá.

Mindannyian szeretünk segíteni és ha ez a segítség célravezető, akkor érzelmileg is szépnek fogjuk érezni magunkat. Szóval itt ilyesmi játékot kell játszanotok.

4. Növeld az adrenalin szintet és fűszerezd meg izgalommal

Ha a neked tetsző személyt adrenalinnal teli helyzetekbe hozod, az arra készteti őket, hogy az érzéseiket hozzád és ne az eseményhez kössék.

Veled együtt emelkedik az adrenalinszintjük és a pulzusok. Ez a fő cél. Ki kell találnod, hogyan csináld ezt, de talán a legegyszerűbb egy horror film például. De találhatsz bármilyen más tevékenységet is nyilván, amely növeli a pulzust. Valószínűleg már képben vagy annyira, hogy tudod, mi befolyásolja a kiszemelted. Győződj meg arról, hogy ez bevésődik az elméjébe. Miért? Mert ezzel színt viszel az életébe, amelyet biztos nem felejt el.

5. Utánozás majomszokás? 

Lehet, de tedd meg! Utánozd, amit csinál. Amikor utánzod valakinek a viselkedését, pozitívabban gondol rád. Közelebb érzi magát hozzád, amely kapcsolatot teremt köztetek. Figyeld meg, hogy milyen színű ruhát visel leginkább, de az apró gesztusait és a viselkedését is másolhatod. Hasznos továbbá, ha tudsz egy-két dolgot az érdeklődési köréről is, elvégre a beszélgetéseknek vonzónak kell lenniük, az információ, pedig vonzó. 

6. Apró érzéki kapcsolat

És íme az utolsó tipp. Egyszer csak egy kis, apró értintés különleges pillanatot teremthet. Akár egy képzeletbeli hajszálat szeretnél levenni a válláról vagy akár a kezét fogod meg vagy megérinted, miközben nevettek, mindegyik hatékony módszer lehet. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása