3 egyértelmű jele, hogy az exed nem tér vissza

2022. október 05. 07:30 - Life Advisor

ex_tovabblepes_jelek.jpgNehéz lehet a továbblépés, ha még mindig szerelmes vagy az exedbe. Nem számít, hogy hány újabb randin vettél részt, mert még mindig nem tudsz túljutni a korábbi kapcsolatodon. Nagyszerű volt, boldog voltál, miért kellett véget érnie? Ha az utóbbi időben utolértek az exeddel való gondolatok, fontos, hogy emlékezz arra, hogy miért nem sikerült a kapcsolatotok. Ha ez nem elég, íme néhány jel, hogy az exed nem fog visszatérni hozzád és miért kellene mindenképpen tovább lépned.

1. Az exed már nem ismerősöd/követőd a közösségi médiában

Vannak, akiknek az első lépések között szerepel egy szakítás után, hogy a volt párjukkal a közösségi médiában is megszakítanak minden kapcsolatot, annak érdekében, hogy gyorsabban továbbléphessenek. Ha az exed is ezt tette, akkor már nem akar részese lenni az életednek és ez rendben van. Sőt, nagyon is rendben van.

Sokkal több időbe telik a továbblépés, amikor a felek úgy döntenek, hogy továbbra is tartják a kapcsolatot. Ez viszont fájdalmas lehet annak, aki még mindig szereti az exét. Alapjáraton azt javaslom mindenkinek, hogy maradjon távol az exétől addig, amíg teljesen meg nem gyógyult a szakításból. 

2. Egy barátodtól tudod, hogy az exed társkeresőt / társkereső appot használ

Ha az exed "megígérte", hogy visszatér, csak előbb rendbe teszi a karrierjét (vagy bármilyen más baromságot mondott neked) mégis tudod, hogy társkeresőt használ, akkor felejtsd el, nem érdemel második esélyt.

Valaki, aki még mindig szerelmes beléd, nem fog szakítani és nem is fog keresni magának mást. 

Gondolj bele. Ha társkereső appot használ, akkor érzelmileg készen áll arra, hogy idegenekkel csevegjen. Ezekután nem szabad még mindig azt szajkóznod, hogy téged szeret. Tegyél magadnak egy szívességet azzal, hogy nem gondolsz rá és újraindítod az életed.

Hidd el a jövőbeli éned hálás lesz érte!

3. Az exed volt az, aki véget akart vetni a kapcsolatotoknak

Az emberek szeretik azt gondolni, hogy az, aki dobja a másikat, nagy valószínűséggel meggondolja majd magát és visszatér, különösen akkor, ha te vagy a lány. 

Van elég félrevezető cikk, ami arra utal, hogy a férfiak miért jönnek vissza mindig. Emiatt ragad sok nő a múltban.

Folyamatosan várják és várják és várják, hogy az exük visszatérjen, miközben ő élvezi az életet és új emberekkel randizik. 

Ha eldobtak, fuss és lépj tovább, amilyen gyorsan csak tudsz!

Nézd csak meg mi történt. Úgy döntött, hogy elmegy, amikor te azt akartad, hogy ez a kapcsolat működjön. Ez elég bizonyíték arra, hogy nem érdemelnek meg téged.

Ne vesztegesd az időd azzal, hogy várod, hogy visszajöjjön! Keserű a pirula, amit le kell nyelned, de hidd el, ez nem a világ vége.

Nincs más lehetőséged, mint továbblépni - íme miért

Mielőtt elkezded, hogy az életed sokkal jobb volt, amikor az exeddel voltál, már szeretnélek is egyből megállítani.

Sokkal több jó oka van a továbblépésnek, mint annak, hogy kétségbeesetten vissza szeretnéd kapni az exed.

A szakítás megtörtént. Ha az exed nem tett erőfeszítést arra, hogy visszatérjen, akkor semmit sem tehetsz.

Tovább kell lépned. Az élet túl rövid ahhoz, hogy azzal töltsük, hogy azon gondolkodjunk, hogy "mi lehetett volna, ha?" vagy "mit kellett volna?". Nem tudod visszafordítani az időt és ezeken a hibákon javítani.

Tovább kell lépned, mert az exed már megtette. Nincs értelme olyan valakire gondolnod, akinek a szívében már nincs számodra hely.

Tovább kell lépned, mert az életed még nem ért véget. Tévhit azt gondolnod, hogy csak az exeddel lehettél volna vagy lehetnél boldog.

Végezetül pedig tovább kell lépned, mert van valaki, aki sokkal jobban fog bánni veled. Azonban őt csak akkor ismerheted meg, ha lezárod a régi fejezetet és elkezdesz egy újat. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása