5 jel, hogy nem érdekelsz egy férfit

2022. szeptember 24. 07:30 - Life Advisor

ferfit_nem_erdekled_jelek.jpgValaki egyszer azt mondta, hogy nem tudod elrejteni, ha szeretsz valakit. Ugyanúgy, mint a napfelkelte, naplemente vagy a tenger hullámzása, áramlása, ez annyira természetes, hogy hiába próbálod meg esetlegesen elrejteni, a szemeid már elárulták, hogy szereted. A férfitól, akit szeretsz szintén nem kell megkérdezned, hogy ő is szeret-e téged, mert ha érdeklődik irántad, akkor ezt tudni fogod. Ha viszont nem, akkor azt az alábbi 5 jel megmutatja számodra.

1. Soha nem figyel rád

Kövesd a kiszemelted dinamikáját, figyeld meg életének minden apróságát, legyél vele, osztozz az örömön, bánaton. Ez bizonyára szerelem.

Lehet, hogy te ilyen vagy, ennek ellenére nem tudsz megváltoztatni olyan embert, akit nem érdekelsz. Még akkor is, ha keményen dolgozol, nem fog figyelni rád. El fogja felejteni a születésnapod. Nem fog megtenni semmit, hogy megismerjen, ezért nem is fog értékelni téged. Számára lehet, hogy csak egy barát vagy.

2. Nem tölt veled időt

Nem arról van szó, hogy valakinek nincs ideje. Csak rád nincs ideje. 

Te kétségbeesetten megtehetsz mindent azért, hogy együtt legyél vele, de ha ő nem tesz semmit, akkor az, hogy együtt legyetek csak egy vágyálom. 

Ezzel is egyedül kell szembenézned és időben észre kell venned, ha azt érezteti veled, hogy nem férsz bele az életébe. 

3. Téged hibáztat

A hibáztatás nagy sérülést jelent az emberi pszichének. Azonnal megcsappanhat az önbizalmad és a hangulatod a béka feneke alá kerül.

Ha a férfi tényleg szeret, akkor nem fogja hagyni, hogy szenvedj, nem engedi, hogy mások megbántsanak téged és nem fog téged hibáztatni semmiért. Még ha hülyeséget is tettél, a megoldásra és a hibák együttesen történő kijavítására fókuszál majd.

Ha viszont mindez nem történik meg, akkor meg kell értened, hogy nincs helyed a szívében és egyáltalán nem érdeklődik irántad.

4. Soha sem kezdeményez beszélgetést

Két ember között a kommunikáció képessége a legjobb módja a távolság lerövidítésének. Ez egy jó alkalom arra, hogy megértsétek egymást és közelebb kerüljetek egymáshoz.

A kommunikáció révén megismerheted a másik ember szívében lévő érzéseket, rejtett titkokat, kialakul kettőtök között a bizalom és jobban megkedvelitek egymást.

Ha az illető férfi nem akar veled kommunikálni, mindig csak kibúvókat keres, akkor pontosan az ellenkezője fog létrejönni a kapcsolatotokban. Ne kergess hiú ábrándokat! Ez a viselkedés azt jelenti, hogy nem érdekled őt.

5. Más nőkre jobban figyel, mint rád

A leginkább aggasztó dolog, a férfi figyelmének a hiánya. Egyik nap még kedves, aranyos veled, holnap pedig már egy másik nővel csinálja ugyanezt.

Fogalma sincs arról, hogy esetleg te beleszerettél, mivel nem figyel rád, nem érdekled őt. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása