Kezd unalmassá válni a kapcsolatod?

2022. szeptember 18. 07:30 - Life Advisor

unalmas_kapcsolat.jpgNem szokatlan, hogy a párunkkal való interakciókat monotonnak érezzük. A megoldás abban rejlik, hogy megváltoztatjuk a hozzáállásunkat (az offline világban) és a témákat (az online világban). 

A hozzáállás módosítása

Ahelyett, hogy ugyanazokon a helyeken lógnátok, próbáljatok ki egy új helyet. Például menjetek el sétálni a folyópartra, tervezzetek pikniket, vegyetek részt főzőtanfolyamon, menjetek el falat mászni, tervezzetek rögtönzött utazást vagy kérd meg a barátaid, hogy tervezzenek ők nektek egy utazást, amiről semmit nem tudsz előre.

A lényeg, hogy megváltoztasd az interakcióid fizikai beállítását. Tedd szórakoztatóbbá, kalandosabbá!

A témák módosítása

Keress új dolgokat, amelyekről beszélhettek. Például a gyerekkorotok, a legjobb emlékeitek, az értékeitek stb. 

Az új témák kibeszélése a legjobb módszer arra, hogy megfűszerezd a kettőtök közötti kommunikációt, jobban megismeritek egymást és elmélyül a kapcsolatotok.

Sok alkalmazás is létezik, amelyek izgalmas játékokat, vetélkedőket kínálnak, amelyeket ketten csinálhattok párként. Személy szerint én nem használtam őket, így nem tudok kifejezetten ajánlani konkrét applikációt, de egy gyors Google keresés segít.

Változtass a rutinon

Ahelyett, hogy filmeket néznétek, miután hazaértek a munkából, menjetek el otthonról. Csináljatok valami mást, mint a szokásos rutin. Lepd meg a párod! Válassz egy hobbit, amelyet mindketten szeretnétek kipróbálni és építsétek be ezt a rutinotokba.

Csináljatok valami olyat, amit korábban nem. Gondoljatok ki egy olyan tevékenységet, amelyet szerintetek élveznétek, de még soha nem próbáltatok ki és ugorjatok fejest az új közös élmények megteremtésébe.

Hozz létre egy kis saját teret

A távolság vágyakozással tölt el minket. Tervezz utazást a barátaiddal a párod nélkül vagy menj el egyedül kirándulni, keress valami tevékenységet, amit csak te, már régóta ki akartál próbálni. 

A saját tér létrehozása és egy kis távolság a párunktól két célt szolgál: 

  • Újraéleszti a vágyat, hogy találkozzatok és együtt legyetek
  • Új élményekről tudsz majd beszélni a pároddal

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása