Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Különbség 30 feletti szingli férfi és nő között

2022. július 10. 07:30 - Life Advisor

30_as_ferfi_no.jpgA harminc éves kort sokan tartják vízválasztónak. Vannak, akik szerint, ha 30 éves korodra nem szedted még össze magad, nem vagy családos férfi vagy nő, akkor később már mindezek elérése szinte lehetetlen lesz. Nos, mindannyian tudjuk, hogy ez azért nem igaz. Vannak, akik bőven 30 után találtak rá az igaz szerelemre, ami aztán életük végéig tartott. Mások sokkal fiatalabbak voltak, amikor az igaz szerelem megjelent az életükbe. De egy dolog biztos. Az emberekben, amikor harmincévesek lesznek, különösen az egyedülálló férfiak és nők, határozott viselkedésbeli változás megy végbe. 

Általános kapcsolati mítoszok 30 éves kor környékén

Mintha a nemek közti különbségek nem lennének elegendőek, a kapcsolatokban 30 éves kor körül különböző mítoszok is napvilágot láttak.

Mint minden mítosz, néhányuk nagyon igaz, a többi pedig csak halandzsa. Mégis a világ valahogy így vélekedik: 

1. A 30 éves korú emberek érettebbek

Természetesen azt gondolná az ember, hogy aki átlépte a 3. X-et, ő már érett, tapasztalt, nyugodt, kollektív. Sajnálom, hogy csalódást kell okozzak, de néhányan 30 évesen is még mindig képesek gyerekesen viselkedni.

Sokan továbbra is olyan reakciókat mutatnak, amelyeket csak a húszas éveikben járó emberek kapcsolataiban vehetünk észre: 

  • Még mindig bosszankodnak, hogy nem kapnak elég figyelmet, még akkor sem, ha tudják, hogy a párjuk dolgozik 
  • Még mindig pletykálnak a barátaikkal való kapcsolatukról és még mindig gyakoriak az egyéjszakás kalandok az életükben

2. A 30 éves korú emberek nagyon tapasztaltak

Tapasztaltak a párkapcsolati ügyekben? Nos, nem!

Egy húszéves szélhámos randizhat csak a pénz miatt egy harmincas nővel, miközben nyomát sem látjuk a szerelemnek.

Az a tény, hogy az ember 30 éves, nem jelenti azt, hogy elegendő tapasztalattal rendelkezik a kapcsolatok terén. Néhányan ugyanolyan ártatlanok, mint egy fiatal, 12 éves gyerek.

30 év feletti egyedülálló férfiak

Ebben a korban szinten minden ember alfa hím a saját életében. Még ha nem is olyan sikeresek, nagyobb az arány, hogy már most is védekező állásba kapcsolnak.

Azt gondolhatnánk, hogy ebben a korban a férfiaknak lesz egy bizonyos rutinjuk, ezért kevesebb idejük lesz komolytalanságokra. De ez sok esetben nem így van. 

Íme néhány jellemző az egyedülálló 30-as férfiakkal kapcsolatban: 

Szerelem varázslók

Ha már randizol egy 30 év feletti férfival, vagy csak találkoztok, tudd, hogy van néhány trükk a tarsolyában.

A harmincas éveikben járó férfiak éppen abban az időben vannak, amikor halhatatlannak érzik magukat, mert a világnak valójában nincsenek általános pletykái erről az időszakról, ellentétben a nőkkel. 

Egy férfi lehet egyedülálló és még mindig nagyszerű abban, amit csak akar. Ellentétben a nőkkel, akiket a társadalom teljesen elítél, mert nem házasok. 

A 30-as éveikben járó szingli pasik a mai napig veszélyesebbek, mint a fiatalabbak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs kivétel.

Jobban szeretik a céljaikat

Harmincas éveiben járó férfiként vagy már sok mindent elértél az életben, amit akarsz, vagy nagyon közel vagy ahhoz, hogy elérd.

Azok, akik mindent elértek, amit csak akarnak, az eredményeikre és azok növelésére fognak összpontosítani.

Azok, akik még nem érték el a céljaikat, teljes figyelmüket az életüknek szentelik és semmi másnak nem hagynak helyet az életükben.

Ez az egyik oka annak, hogy nehéz randizni egy harmincas éveiben járó egyedülálló férfival. 

A szex a végcél

A harmincas éveikben járó férfiak könnyen jutnak el oda, hogy csak szexelni akarnak. Ez majdnem olyan számukra, mint egy rutin. 

Még az első randin is arra törekednek, hogy partnert szerezzenek a szexhez és ehhez megtegyék az összes szükséges lépést.

Sőt, tizenéves koruk óta jutottak el a nemi csúcsig és több szexet folytattak, mint a nők. Mielőtt elmennél egy randira egy harmincas férfival, várj némi erőfeszítést tőle.

Könnyen megfutamodnak

Még akkor is, ha alfa hímek, kiegyensúlyozatlanok lehetnek.

Trükközhetnek azzal, hogy a szokásosnál jobban akarják a szexet, de még az utolsó pillanatban is megfutamodhatnak, meggondolhatják magukat.

Randizhatnak valakivel, akinek a csillagokat is lehozzák az égről, de ugyanilyen egyszerűen dobják is az illetőt, ha találtak egy jobbat. Gyorsan megváltoztatják a prioritásukat, ha jobb lehetőséget látnak.

Egyedülálló nők 30 felett

Keserűek

Bár ez nem egy általános elképzelés, mert a világ legtöbb részén tudják, hogy az életkor csak egy szám, így mindez nem igazán határozza meg, hogy ki vagy. 

Ennek ellenére a legtöbb nő 30 éves korában kezdi meg a kétségbeesést, hogy férjhez menjen. Jönnek a gondolatok, mint: 

  • Miért vagyok még mindig szingli, amikor a barátaim már mind házasok?
  • Miért nincs még gyerekem, pedig már 30 vagyok?

Ha fiatal férfi vagy és randizol egy harmincas éveiben járó nővel, készülj fel arra, hogy néhány könnycseppet letörölj és megoldj néhány problémát.

Általában nincs szükségük támogatásra

Még jó, hogy az előző pontban azt írtam, hogy segíts rajtuk, most meg azt, hogy nincs szükségük támogatásra. Ellentmondásos igaz? Olvass csak tovább.

A harmincas éveikben járó egyedülálló nőket többnyire nem érdeklik a férfiak támogatása. Nem mintha nem esne nekik jól, de az elmúlt évek férfiak nélkül teljesen átvette az életük irányítását és a férfi, mint zavaró tényező jelenne meg az életükben, ha támogatást nyújtana.

Nem tekintik akadályként az életkort

Ők már túlvannak a társadalmi megkülönböztetése, így már nem törődnek az őket megközelítő férfiak korával.

Nagyon sok párt még normálisnak is tartanak, mint: 

  • Egyedülálló nő 30 évesen, aki együtt van egy 20 as éveiben járó férfival
  • Egyedülálló 30-as nő, aki együtt van egy 40-es pasival
  • Egyedülálló 30-as nő, 50-es pasival
  • Egyedülálló 30-as nő, 60-as éveiben járó pasi

Ne lepődj meg, ha a 30 éves egyedülálló női barátod bemutat téged fél évszázados barátjának.

Beütemezték a szexre szánt időt

Fiatalként lehet, hogy komolytalanabbak voltak, de a harmincas éveikben járó egyedülálló nők többsége hajlamos arra, hogy tervezettebb szexet folytasson. 

Igen, itt-ott lehet szex az első randin is, de szkeptikusabbak és szelektívebbek azáltal, hogy kivel szexelnek.

A legjobb, amit tehetünk, hogy értékeljük mindkét felet. Lehet, hogy nagyon sok szempontból különböznek egymástól, de egy dolog közös : mindketten elviselik azt a fájdalmat, hogy fiatalabb korban nem találták meg az igaz szerelmet, mint a legtöbb ember.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása