9 módszer, amellyel bárki azonnal vonzóbb lehet

2022. június 24. 07:30 - Life Advisor

vonzo.jpgEgy ilyen címmel bizonyára azt gondolnád, hogy kizárólag arról fogok írni, hogy mennyire fontos megélni az érzéseid, önszereteted, személyiségfejlődésed és általánosságban megélni az életed. Azaz olyan dolgokat remélhetsz, amelyek belülről kifelé fognak majd ragyogni. Tény, hogy ezek mind fontos dolgok, de van még egy szempont, amit figyelembe kell venni: szexinek, szépnek és otthonosnak kell érezned magad a saját testedben. Szóval ebben a posztban inkább a felületes, külsős dolgokról lesz szó. 

1. Jobb szemkontaktus kialakítása

A bizalom szexi. Mi a leggyorsabb módja a nagyobb önbizalomnak? A jobb szemkontaktus kialakítása.

Az erős, szilárd szemkontaktus olyan dolog, amely hajlamos társadalmi feszültségeket a felszínre hozni. Tudod, hogy ki kezeli jól a társadalmi feszültségeket? A vonzó emberek, akik nem félnek az emberi kapcsolatoktól.

Ha számodra a szemkontaktus kialakítása és fenntartása most még nehéz, akkor ez a pont létfontosságú előnyt tartogat számodra. 

A szemkontaktus minőségét tekintve az érzelmi tónus számít. Legyél világos, nyitott, de ne légy intenzív és megfélemlítő. A szemkontaktusod legyen nyugodt…nincs felhúzott szemöldök sem feszült állkapocs, miközben szemkontaktust hozol létre.

Ha valóban fejlesztenéd ezt a képességed, állíts be egy 5 perces időzítőt és kérd meg egy barátod, hogy ebben az öt percben vegyétek fel egymással a szemkontaktust. Ez segíteni fog abban, hogy túljuss azon a kényelmetlenségen, amelyet akkor tapasztalhatsz, amikor az emberek szemébe nézel. 

Ha pedig már a szemeknél tartunk...

2. Használj kiváló minőségű szemkörnyékápolót (nem, férfiaknak sem "ciki")

A szem a lélek tükre, bizonyára hallottad már. Ha ez a tükör puffadt, ráncos, akkor érdemes tenni ellene.

Már néhány napon belül látni fogod a változást. Személyes kedvencem itt megtalálod, de természetesen keresgélhetsz a neten vagy kérhetsz segítséget drogériában, patikában a megfelelő termék megtalálásához.

3. Üdvözölj mindenkit úgy, mintha boldog szülinapot kívánnál

Függetlenül attól, hogy ismered vagy éppen még nem az illetőt, üdvözöld őt olyan melegséggel, mintha boldog szülinapot kívánnál valakinek. Más szóval, jelenléttel, szeretettel, figyelemmel, izgalommal és gondoskodással. 

Mindenkiben benne van a vágy, hogy úgy érezze, látják, felismerik és értékelik. Mutasd meg az embereknek a szeretetet a velük való összes interakcióid során, de különösen akkor, amikor üdvözlöd őket. Természetesen nem kell szó szerint "énekelned", mint szülinapkor. Ez csak a szubtextuális szeretet és gondoskodás, amelyről beszélek.

4. Ajakhámlasztás

Hogy őszinte legyek, ezt egészen körülbelül egy évvel ezelőttig  nem tartottam fontosnak. Talán azért, mert ilyen tippekkel leginkább a női magazinokban futhatunk össze, pedig ajka férfinak és nőnek is van. :) 

Hetente egyszer vagy kétszer óvatosan dörzsöld meg az ajkaid hámlasztó párnával vagy kesztyűvel. Zuhany alatt a legegyszerűbb.

Ezzel megszabadulsz az összes elhajt bőrsejttől, amely idővel felhalmozódhat, különösen hidegebb hónapokban és sokkal csókolhatóbbá és frissebbé teszi az ajkaid.

Egy rövid kis emlékeztető, így a poszt közepén. Emlékezz arra, hogy SZERETHETŐ, gyönyörű és egész ember vagy anélkül, hogy a listán szereplő bármely dolgot megtennéd. Fantasztikus vagy és eredendően megérdemled a szeretetet és a kedvességet. Ezek a tippek azoknak szólnak, akik több szeretetet szeretnének önteni magukba és vonzóbb, egészségesebb emberként szeretnék bemutatni magukat a világnak.....öncélúan. Mindez megint az önszereteten múlik, amitől az emberek valóban belülről kifelé ragyognak.

5. Vörös fény terápia

Hallottál már erről? Két hónappal ezelőttig én sem. Pedig rengeteg tanulmány készült a vörös fényterápiáról és annak előnyéről. 

A lényeg, hogy segíti a bőr megújulását, a sebgyógyulást, a hegszövetek gyógyulását, a pattanás hegeinek gyógyulását, csökkenti a ráncok kialakulását stb.

6. Aludj jól, igyál több vizet és csökkentsd a cukorbevitelt

A legjobb dolgok, amelyeket tehetsz azért, hogy egészségesebb, energikusabb és frissebb kinézetű legyél, az a minőségi alvás, a több folyadék fogyasztása és a cukorbevitel csökkentése.

Ha mindig fáradt vagy, krónikusan kiszáradsz és egészségtelen ételeket fogyasztasz, az néhány napon belül megjelenik az arcodon. 

7. Öltözz úgy, hogy kiemeld az alakod

A leggyorsabb módja annak, hogy vonzóbb legyél, amikor arról van szó, hogy milyen ruhát veszel fel, ha úgy öltözöl, hogy az kiemelje az alakod.

Ez a tipp nem arról szól, hogy szűkebb ruhákat viselj azért, hogy megmutasd a súlyod, a magasságod, a görbéid stb., hanem inkább arról, hogy megmutasd radikális önelfogadásodat a világnak. Ezért válassz hozzád illő farmert, személyre szabott öltönyt, amelyek megmutatják a világnak, hogy ki is vagy.

Gyakran az emberek bő ruhákat hordanak, hogy elrejtőzzenek a világ elől. Amikor olyan ruhát viselsz, amibe a tested belefullad, az az önellenállás finom formájaként jelenhet meg (mint például, nem akarom megmutatni az embereknek, hogy nézek ki itt).

De ha a stílusról van szó, semmi sem fekete-fehér. Végső során viselj bármit, amitől a legszexisebbnek érzed magad. 

8. Tölts több időt a szájhigiéniával

A rossz lehelet az egyik leginkább taszító dolog. Bár a higiénia önmagában rendkívül fontos, a szájhigiénia kétszeresen is az. 

A szád nem kér tőled sokat, szóval napi 5-10 perc gondoskodást nagyon is megérdemel. 

  • Használj elektromos fogkefét
  • Használj fogselymet
  • Használj minőségű fogkrémet
  • Használj nyelvkaparót
  • Alkalmanként használj fogfehérítőt, ha növelnéd a fogaid fehérségét

9. Költs többet hajvágásra, cipőre és parfümre

A férfiak számára a 2000 forintos "plázás hajvágás" és a 5-6.000 forintos borbély általi hajvágás között a különbség óriási. Ugyanígy a nők esetében is.

Ami a ruhákat illeti, a cipők általában nagyobb figyelmet kapnak, mint bármi más, amit viselsz. Ha egy olcsó edzőcipőt viselsz (különösen, ha nem is edzőteremben vagy) akkor azt negatív módon fogják észrevenni. Míg, ha olyan cipőt viselsz, amely (nem őrülten drága) stílusos, elegáns, akkor teljesen másfajta figyelmet kapsz. Ráadásul egy minőségi cipő általában évekig kitart, így többféleképpen is kifizetődik majd. (Hosszú élettartam ÉS pozitív figyelem).

Ugyanez vonatkozik a parfümökre is. Dobd ki az olcsó, sajátmárkás pacsulikat és fektess be egy igazi, minőségi parfümbe. 

Hány embert ismersz, akinek csodálatos illata van? Csodálatos alatt azt értem, hogy hosszú ideig szeretnél vele lenni és megölelni, csak azért, hogy érezhesd az illatát. Valószínűleg nem sok, ugye? Szóval, mi lenne, ha te viszont ilyen ember lennél? A trükk, hogy találj valamit, ami különleges, illik hozzád és kiemelkedik a tömegből.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása