6 módszer, hogy valaki beléd szeressen

2022. május 31. 10:04 - Life Advisor

beledszeret_tippek.jpgAz emberek elfelejtik, amit mondtál, elfelejtik, amit tettél, de soha nem felejtik el, hogy milyen érzéseket keltettél bennük. A szerelem a legerősebb dolog a világon. Sok ember szeretné megtalálni élete szerelmét, de a legtöbb esetben először önmagán kell dolgoznia, mielőtt kapcsolatot alakítani ki valakivel. Az igazság az, hogy a legtöbb ember hasonló hozzád. Vannak, akik túl büszkék ahhoz, hogy ezt megmutassák, másoknak pedig nem okoz gondot, ha kimutatják, mennyire kedvelnek téged. Létezik néhány módszer arra, hogy valaki beléd szeressen, ha ez mindkettőtöknek megfelelő, hiszen az igazi lelkitársunk mindig kedvelni fog minket. Persze nem létezik olyan varázslat, amivel bárkit megszerezhetsz, de azért ölbe tett kézzel sem kell várnod és várnod és várnod és várnod.

Íme 6 olyan módszer, amivel elérheted, hogy valaki beléd szeressen.

1. Hozz létre biztonságos környezetet

Nagyon fontos, hogy találj valakit, aki miatt kevésbé érzed magad egyedül ebben a világban. Ha beleszeretsz valakibe, akivel biztonságban érzed magad, könnyebben kezeled az élet kihívásait. 

A biztonságos környezetet azonban nem csak kívánni kell, hanem létre is kell hozni. Hogyan? Mosolyogj, legyél jó hallgatóság, legyen jó humor érzéked, árassz pozitív hangulatot, legyél megértő. 

2. Szeresd önmagad

Ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet, először önmagadat kell szeretned. Ha te szereted magad, az emberek is szeretni fognak. 

Az emberek érzik az energiádat és azt, ahogy szereted magad. Az pozitív önkép és az önszeretet elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesen bánj magaddal. 

Az emberek visszatükrözik azt, ahogyan bánsz magaddal, ezért légy mindig szeretetteli és tiszteletteli önmagadhoz, így az emberektől is ezt kapod majd.

3. Tarts fent mély beszélgetéseket

A mély és tartalmas beszélgetések serkentik az agyat.

Izgalmas és érdekes embernek fogsz tűnni, ráadásul a tömegből is kilógsz majd. Egy leszel a millióból.

A mély beszélgetések megmutatják, hogy nyitott ember vagy, aki szereti az izgalmas témákat és ez a legjobb lehetőség arra is, hogy megmutasd, milyen bölcs vagy. Az intelligencia szexi.

Rendben van, ha nem vagy zseni, de ha tudsz jó tanácsot adni egy-egy szituációban, akkor úgy fogsz kinézni, mint akinek van tapasztalata az életben.

Sokan olyan partnert keresnek, akinek van esze, ha hosszú távú, elkötelezett kapcsolatról beszélünk. Okos embernek lenni azt is megmutatja majd, milyen különleges is vagy. Bölcsnek és alázatosnak lenni nagyon vonzó és szép tulajdonság.

4. Légy őszinte

Ez egyszerű. Ne játszadozz, ne mutass vegyes jelzéseket.

A vegyes jelek nagyon kiforratlanok és körülbelül azt jelentik, mintha a másik fél nem is érdekelne téged. Vagy tetszik neked valaki, vagy nem. Ennyi. 

Az őszinteség az erő jele. Őszintén kitárod a szíved, ha kifejezed, mennyire törődsz valakivel. Ettől úgy érzik, hogy megbecsülöd őket és megbízol bennük.

Oprah Winfrey egyszer azt mondta: 

"Ne elégedj meg egy olyan kapcsolattal, amely nem engedi, hogy önmagad légy."

Sokkal jobb őszintének lenni, mint hazudni és hamis emberként mutatni magad. Ha valódi és hiteles vagy, valódi és hiteles embereket vonzol magadhoz. 

5. Érzelmi stabilitás

Ha haragszol valakire, aki úgy dönt, hogy barátkozik veled, az azt mutatja, hogy kétségbeesett vagy és alacsony az önbecsülésed. Olyan embernek fogsz tűnni, aki nem tudja elfogadni a "nem"-et.

Rendben van, ha sértődöttnek érzed magad az elutasítás miatt, de önző dolog kényszeríteni valakit, hogy kedveljen téged. 

Sokkal magabiztosabbnak tűnsz majd, ha nem veszed személyes sértésnek az elutasítást. Ha egyszer megmutatod, hogy teljesen rendben vagy azzal, hogy barátok maradtok, vonzóbb leszel és könnyen beléd szeret majd a megfelelő ember. 

6. Érdeklődj

Manapság rendkívül fontos érezni, hogy meghallgatnak és meglátnak minket. Éreztesd az emberekkel, hogy olyannak tekinted őket, mint, amilyenek. Kérdezd őket az életükről, érdeklődj róluk!

Őszinte és mély kérdésekkel, jobban megismeritek egymást és megismeritek egymás valódi énjét. A kölcsönös érdeklődés rendkívül fontos, ha szeretitek egymást.

Ha valaki nem szeret beléd, az rendben van. Egyszerűen arról van szó, hogy nem ő a társad, hanem valaki sokkal jobb vár rád.

Jobb olyannal lenni, aki szeret téged a hitelességed miatt, mint valakivel, aki szeret játszani veled. Elpazarolod az időd azzal, ha csak játszadoztok egymással. Mindig egyedül maradsz, aztán majd azon töprengsz, hogy miért nem kedvel téged senki.

Teljes életet élni nagyon felszabadító. Ha élvezed az életet és szereted magad, akkor az igazi akkor fog megjelenni, amikor a legkevésbé számítasz rá, szóval számíts a váratlanra. A fontos az, hogy önmagad légy, különben a rossz személy mellett landolsz.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása