7 dolog, amit egy erős nő sosem tolerál egy párkapcsolatban

2021. augusztus 09. 07:30 - Life Advisor

eros_no_parkapcsolat.jpgÓ, az a bizonyos erős nő. Bármerre jár, felkapjuk rá a fejünket. Te is találkoztál már vele, én is találkoztál már vele, mindannyian jól ismerjük, hogy mennyire erős karakterrel rendelkezik. Ha randizni akarsz vele, akkor tudnod kell valamit : ha hazudsz, vagy önző vagy, azonnal vége mindennek. Az erős nő tudja, hogy mit akar, mi jár neki és nem fogja beérni kevesebbel. Íme 7 olyan dolog, amit egy erős nő egyszerűen nem tolerál egy párkapcsolatban.

1. Tiszteletlen vagy

Egy erős nő mindenek felett értékeli a tiszteletet. Mindenkiben látja az értéket és mindig meghallgatja az emberek mondandóját. Tudja, hogy mindenkiben van valami értékes. Tehát, ha nem vagy képes tiszteletben tartani más ember véleményét és az övét sem, akkor nem lesz egyszerű vele a párkapcsolat. Sőt, ez teljesen biztos jele annak, hogy bunkó vagy.

Példának okáért, amikor egy erős nő randira megy, nagyon odafigyel arra, hogy bánik a férfi a pincérrel. Ha kedves és tisztelettudó vagy, akkor talán láthatod őt újra. Ha nem, akkor lehet, hogy a hölgy kimegy a vécére és nem is jön vissza. 

2. Uralkodsz a kapcsolatban

Az egyenlőség olyan érték, amelyet egy erős nő nem vesz félvárról. Ez az egyik ékköve az életfilozófiájának és annak, hogyan bánik másokkal. 

Ha elvárod tőle, hogy minden kérésednek eleget tegyen, akkor vége a kapcsolatnak. Ő ugyanis célokat akar elérni.

Egy erős nő nem fogja leszedni az asztalt és elmosogatni az összes tányért, hacsak te nem teszed meg ugyanezt néha napján.

3. Átléped a határait

Az erős nő nagyon is független, nem törődik a manipulációval és a hazugsággal. Ha azt mondja, hogy nem, akkor jobb ha elfogadod. Mert ha továbbra is azt akarod elérni, amit terveztél, akkor egyszerűen akadályozod a függetlenségét és a szabadságát, amely garantálta kiváltó oka a szakításnak. 

4. Nem hallgatsz rá

Egy erős nő bízik saját intelligenciájában és tudja, hogy értékes, bölcs szavakat oszt meg. De ha "túl okos" vagy ahhoz, hogy meghallgasd, akkor nem tart sokáig a kapcsolatotok. 

Az erős nő mindig tanul, fejleszti magát, ahogy és amennyire csak tudja. Tehát, ha te nem tudod megtenni ugyanezt, egyszerűen nem érdemled meg, hogy vele legyél. 

5. Nem támogatod az ambícióit 

Egy erős nőnek álmai és céljai vannak, amelyeket el akar érni. Ez az, ami motiválja őt egész nap. De ha te folyamatosan elnyomod őt és nem hiszed el, hogy képes elérni a céljait, akkor csak egy mérgező "fiú" vagy számára. 

Olyan társat keres, aki mellett növekedni fog és aki ugyanúgy hisz a jövőben, mint ő. Ez az egyetlen módja, hogy boldog legyen a kapcsolat.

6. Nem tudod kifejezni magad

Persze, bárki szerethet egy erős nőt. De ha ezt a szeretetet nem tudod szavakkal és tettekkel kifejezni, akkor alaposan magadba kell nézned.

Egy erős nőnek kicsit zárt lehet az élete, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarja, hogy bókoljanak neki vagy hogy romantikázzatok kicsit. 

7. Hazudsz, akár csak valami apróságot is

Az őszinteség egy erős nő életének alapja. Kimondja, amit érez, az értékei szerint cselekszik és nem fél elmondani a véleményét sem. 

Ha például a barátaiddal megittatok egy-két sört, akkor mondd el neki. Semmi sem vonzóbb egy erős nő számára, mint egy férfi, aki egyszerűen elmondja az igazat. 

Amennyiben viszont nincs elég eszed arra, hogy igazat mondj és az értékei szerint cselekedj, akkor a kapcsolatnak vége lesz, ugyanis egy erős nőnek, nincs ideje fiúkra.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása