10 tagadhatatlan jele annak, hogy valaki felnéz rád

2021. augusztus 08. 07:30 - Life Advisor

friend_role_model.jpgA magunk módján mindannyian szívesen lennénk olyanok, akikre mások felnéznek. Még akkor is, ha ez csak a testvérünk, gyerekünk vagy a barátunk. Tudni, hogy példakép és inspiráció vagyunk más ember(ek) számára, nagyszerű érzés. De nehéz lehet kideríteni, hogy valaki csak hízeleg neked vagy komolyan felnéz rád. Fontos megtanulnunk elválasztani az igazi csodálatot a hízelgéstől, ezért 10 olyan vitathatatlan jelet mutatunk be nektek, amiből biztosan kiderül, ha valaki felnéz rátok. 

1. Be akarnak kapcsolódni a számodra fontos ügyekbe

Bármi, ami közel áll hozzád, fontos számukra, legyen szó a kóbor állatok megmentéséről, bármilyen petícióig. 

Függetlenül attól, hogy mennyire speciálisak és intenzívek a szenvedélyeid, az a személy, aki felnéz rád, óriási érdeklődést tanúsít irántuk. Szeretnének többet megtudni róla, be akarnak kapcsolódni a te ügyedbe és fontolóra veszik a tiédhez hasonló pályát is.

2. Utánozzák a viselkedésed és a hited

Az utánzás a hízelgés legőszintébb formája. Amikor valaki felnéz rád, utánozza a viselkedésed és a hitedet is Olyanok akarnak lenni, mint te.

Gondolj csak arra, amikor mondjuk gyerekként a kedves sportolódra néztél fel. Ugyanazt a sportot akartad űzni, ugyanúgy akartál beszélni, ahogy ők, ugyanúgy osztottad a világnézetüket. 

3. A személyes stílusukat rólad mintázzák

A következő tagadhatatlan jel, hogy valaki felnéz rád, amikor megpróbálja lemásolni azt a divatot, amit te is képviselsz. 

Persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy mennyire fontosak ebből a szempontból a ruhák és a kiegészítők. De ha azokról van szó, akikre felnézünk, akár hírességek, akár csak az idősebb testvérünk, az öltözködésük és a viselt kiegészítők sokat jelentenek. 

A szakadt farmeren keresztül, a méregdrága szemüvegig, aki felnéz rád, hajlamos lesz minden másolni. Ez annak a jele, hogy felnéz rád és jobban akar rád hasonlítani.

4. Törődnek azzal, ami téged szórakoztat

Tudni akarják, hogy mivel foglalkozol, mi mozgat meg téged, miért mozgat meg és mit szeretsz benne. Ugyanazt a műsorokat akarják nézni, ugyanazt a zenét akarják hallgatni mint te, ugyanazt a szórakozási lehetőségeket akarják csinálni, mint te, sőt, lehetőleg veled együtt.

5. Mindig van idejük rád

Ez a legtisztább és a legtagadhatatlanabb jele annak, ha valaki felnéz rád. Időt szán rád. 

Azok az emberek, akikre felnézünk, hajlamosak az életünk első helyét elfoglalni. Az idődet adni valakinek azt jelenti, hogy tiszteled és felnézel rá. Azok, akik csodálnak téged, megtalálják a módját annak, hogy részesei legyenek az életednek és időt töltsenek veled. 

6. Pozitívan beszélnek rólad másoknak 

Amikor törődsz valakivel, jókat mondasz az illetőről, azoknak, akiket ismersz. 

Ha viszont felnéz valaki rád, akkor ő minden embernek pozitívan, professzionálisan beszél rólad. Ez magában foglalja a magánéleti és üzleti környezetet is.

A képesség, hogy pozitívan beszéljünk valakiről, sokkal nagyobb dolog, mint sokan gondolnánk. A jó vagy rossz hírnév megszerzése nem véletlen : ez az a gyűjtemény, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy a közelben, beleértve a kollégákat, a főnököt, a családot, barátokat és a párod. 

7. Figyelnek a tanácsaidra és arra, amit mondasz

Ha valaki felnéz rád, akkor szereti hallani, hogy te hogyan látsz egy helyzetet vagy kérdést, mert tisztelik az élettapasztalataid és a filozófiád. 

8. Bemutatnak más hasonló gondolkodású embernek

Valaki, aki csodál téged, általában nagyszerű összekötővé válik. 

Másokat fognak neked találni, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak és cselekszenek. 

Mivel felnéznek rád, új kapcsolatokkal akarnak megáldani téged és meg akarják mutatni, hogy te számukra fontos vagy. Az a személy, aki felnéz rád, kiváló híd lehet számodra, hogy több olyan tevékenységbe belefogj, amelyek társasági hangulatot és légkört kölcsönöznek neked.

9. Érdekli őket a spirituális és vallási nézeteid

Valaki, aki felnéz rád, mélyen érdeklődik aziránt is, hogy mi fontos számodra a vallásban és ismerni akarják a lelkedet is. Nem elégednek meg azzal, hogy a felszíni tulajdonságaidat ismerjék és csodálják. Mélyebbre akarnak menni. 

10. Segítenek még akkor is, ha kényelmetlen és nehéz

Még a jó barátok is elmenekülnek az utolsó pillanatban, amikor valami nehéz lesz. De, az a személy, aki tényleg felnéz rád, ott lesz és segít, még akkor is ha kényelmetlen vagy nehéz. 

Legyen szó egy betört ablak javításáról, akár egy utazásról, amire szükséged van, aki felnéz rád, nem fog téged hátráltatni. Élvezni fogják a lehetőséget, hogy ott lehetnek és segíthetnek a példaképüknek. Cserébe pedig nem várnak el semmit. 

Példaképnek lenni nem könnyű. Egyikünk sem tökéletes, de példaképnek lenni arra ösztönözhet téged, hogy te legyél valaki számára a remény. Valódi és segítőkész példaképnek lenni nem azt jelenti, hogy hibátlan vagy és jó a PR-od. 

Arról van szó, hogy a nap végén többet adsz hozzá más ember életéhez. Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de mindenképpen megéri és megvalósítható, ha arra összpontosítasz, hogy a szavaid és a tetteid milyen hatással vannak a körülötted élőkre.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása