4 dolog, amely akadályoz, hogy most azonnal sikereket érj el

2020. június 13. 20:08 - Life Advisor

success_4things.jpgAmint a koronavírus vége felé közeledünk és átléptünk a 2020-as év második felébe, alapvető fontosságú, hogy túljussunk a koronavírus okozta pánikból, félelmekből, passzivitásból és módosítsuk mentális hozzáállásunkat, hogy a dolgaink a 2020-as perspektívák alapján megvalósulhassanak. Bármely negatív gazdasági helyzet ellenére, amelyet az elmúlt hónapokban tapasztaltál, szeretném hogy tudd, ezen helyzetből való kilábalás és az életedben való szintlépés benned van.

Rajtad áll tehát, hogy változik-e az életed vagy sem. Csak a vágy vagy csak a pozitív gondolkodás viszont kevés lesz. Ennek ellenére bemutatok neked 4 olyan dolgot, amelyek téged is akadályozhatnak abban, hogy most azonnal sikereket érj el.

1.  Nem hozol döntéseket

Ennek a leggyakoribb oka, hogy nincs egyértelmű célod, amit követhetnél. Sokan azt gondolják, hogy először minden részletet jól körül kell járni és megismerni, mielőtt bármibe is belekezdenének, de ez pont az ellenkező irányba vezet minket. Először is döntést kell hoznod.

Miután ez megvan, írd le és lásd világosan a céljaid. Meg kell értened, hogy amint ez megvan, éppen egy új dolgot hoztál létre az életedben. Ne felejtsd el, hogy minden vállalat, könyv, termék vagy találmány egy olyan gondolattal kezdődött, ami mellett valaki letette a voksát és elhatározta, hogy megvalósítja azt.

2. Nem lépsz azonnal és következetesen sem

Annak ellenére, hogy még nem igazán tudod, mit tegyél a céljaid elérésének érdekében, cselekedned kell. Itt sok ember elakad. Sokan ugyanis úgy hiszik, hogy mindent tudniuk kell, hogy álmaik valóra váljanak. A megoldás ennél viszont sokkal egyszerűbb : mindennap tegyél meg egyetlen dolgot, amely egy kicsit is közelebb visz téged a céljaidhoz. Ez fegyelmet igényel a részedről. Bíz bennem. Tudom, hogy így működik, átéltem, megcsináltam.

Nem kell mindent tudnod, de következetesnek kell lenned a cselekedeteidben. Minden ilyen következetes lépésnek exponenciális hatása lesz, amely segít, hogy a siker felé haladj.

Továbbá ezek a lépések lesznek azok, amelyek segítenek elkerülni a mentális túlterheltséget és leküzdeni a félelmeidet.

3. Nincs hited

Az élet néha olyan módon megalázhat minket, hogy szinte tehetetlennek érezzük magunkat. Ilyen időkben IS fontos, a hitünk, hogy elérjük a kívánt céljainkat.

Mindenkinek a hite és neveltetése szerint kell élnie, azonban ugyanolyan fontos, hogy bízz magadban és abban, hogy bármit eltudsz érni.

Vedd számba azokat a dolgokat, amelyeket már idáig is elértél az életben és meríts ebből motivációt. Hidd el, hogy bármi is történjék még ebben az évben, képes vagy arra, hogy teljesen megváltoztasd az év hátralévő részét és az egész életed.

4. Nem vagy hajlandó befektetni a sikereidbe

A pénz pénzbe kerül. Jó, ez nem igaz 100%-kosan, de többnyire igen. Sajnos túl sokszor akarunk valamit úgy, hogy egyáltalán ne kelljen érte befektetnünk se pénz, se időt, se energiát. Nem azt mondom, hogy a siker érdekében már most gazdagnak kell lenned és milliókat kell befektetned. Azt mondom, hogy a saját jövőd érdekében bizony, áldozatokat kell hoznod.

Ha úgy döntesz, hogy ezt a 4 dolgot megváltoztatod az életedben, akkor biztos vagyok benne, hogy az év hátralevő része számodra is óriási változásokkal lesz tele. Gratulálok előre is!

süti beállítások módosítása