Felmondás gyász táviraton keresztül

2019. július 03. 07:30 - Life Advisor

gyasz_tavirat.pngGyász táviraton keresztül mondott fel egy férfi, amely egy munkatársa jóvoltából felkerült az internetre, ahol azóta hatalmas népszerűségnek örvend. A kártya a Twitterre került fel, ahol már több mint 75.000 retweet és több, mint 400.000 likeot gyűjtött össze. A kártya elején az áll : "Őszinte részvétem, a veszteségért."

 

A feladó a 22 éves Sam Baines, aki a kártya belsejébe ezt írta : "Az utolsó munkanapom július 28-a." Mindezt az eredetileg rányomtatott szöveg felé : "Gondolok önre, ezekben a nehéz időkben."

 

 

Sam Baines közel 1 éve dolgozott egy Call Centerben Sheffieldben, Észak-Angliában, azonban mivel szeptembertől ismét vissza kell térnie az egyetemre a felmondás elkerülhetetlen volt. Sam Baines egy internetes oldalnak azt nyilatkozta : 

A csapatunkban mindig is nagy volt az összetartás, szerettünk viccelődni, remek volt a hangulat. A menedzserünk szintén csodálatos volt, így tudtam, hogy kreatívnak kell lennem a felmondásom során, hogy még egyszer utoljára vicces legyek, mielőtt elhagyom a céget.

Samet arról is megkérdezték, hogy nem-e félt az "utolsó poénja" következményeitől : 

Tudtam, hogy a főnököm viccesnek fogja találni, így egy percig nem féltem semmilyen következménytől. Ezt a kis viccet pedig éppen azért találtam ki, mert mindig azzal szokott a főnököm is viccelődni, hogy mennyire szomorú lesz, ha egyszer elmegyek. A gyász táviratnál jobb pedig nem is juthatott volna az eszembe. Nagyszerűen sült el és segített szórakoztatóvá tenni egy szomorú helyzetet.

A képet posztoló Hannah is megerősítette a fentieket, hiszen az irodában mindenki nevetett és jól szórakozott az elsütött poénon. Végig jó szándék volt mögötte és nem egy félvállról vett akció, mint azt sokan feltételezhetik.

A táviratot Sam múlt csütörtökön juttatta el menedzserének, de természetesen hamar a kollégák keze közé került.

Ahogy arról a cikk elején írtam, a Twitteren szétszedték a kommentelők a posztot. A legtöbben nagyon jól szórakoztak a posztot látva, de például egy "Evenstar" nevű Twitter felhasználó, szintén egy hasonló táviratot fotózott be, mivel az ő egykori kollégája is hasonló módon távozott a cégüktől. A hihetetlen egybeesés, maga a poén alapja és hogy ugyanazt a gyász táviratot választotta ő is. 

 

komment
süti beállítások módosítása