Íme az igazság a vonzás törvényéről!

2019. május 21. 07:30 - Life Advisor

law_of_attrack.pngAmikor szeretnénk valamit megkapni, általában azt képzeljük el, hogy milyen formában fog megjelenni. Ha azonban nem vagyunk elég óvatosak, akkor ehhez az elképzelt formához fogunk ragaszkodni, nem pedig a tényleges és kívánt eredményhez. Olyan ez, mint egy online megrendelés, ahol azt várjuk, hogy barna dobozba lesz a termék, ha a UPS hozza, miközben megérkezik egy sárga doboz a DHL-től, talán fel sem ismerjük, hogy ez az a valami, amit rendeltünk és talán ki sem nyitjuk a csomagot.

A legtöbb ember például általában pénz szeretne magának, de amikor a pénz ingyenes kávé vagy ajándék vagy netá kedvezmény formájában jelenik meg, nem látjuk, hogy erről van szó. Figyelmen kívül hagyjuk ezeket a dolgokat és lehet, hogy inkább azt mondjuk "Köszönöm,nem" és elutasítjuk azt az ajándékot, amely ugyanúgy pénz, csak más formában. Nem értékeljük az ajándékot, sem a kedvezményt. Ha nem készpénzt kapunk pénz gyanánt, akkor úgy tűnhet, hogy nem vált valóra az álmunk.

A vonzás törvénye vicces dolog.

Sokkal bonyolultabb, mint amilyennek látszik, ugyanakkor egyszerű is. Mindig azt kapjuk, amit akarunk. Mindig azt kapjuk, aminek energiát adunk. Mindig.

Ha azonban az "én nem érdemlem meg" vagy "nem hiszem el, hogy méltó vagyok rá" energiájából merítkezünk, akkor bármit is kapjunk, nem fogjuk észrevenni. Ha azonban nyitottak és figyelmesek vagyunk, a kívánságaink biztosan teljesülnek.

Mindez pedig pontosan azért van így, mert nemcsak a szavainkon, hanem cselekedeteinken és gondolatainkon keresztül is teremtünk.

A múlt hónapban új ügyfelet szerettem volna privát life coachingra. Nem tudtam, mindez, hogy fog megtörténni, csak felállítottam a szándékom : új ügyfelet szeretnék. Egyik éjszaka a semmiből kaptam egy üzenetet egy régi ismerősömtől, aki utolsó éves az egyetemen és elveszettnek érezte magát és megkért, hogy segítsek.

Azonban nem ez volt az, amit szerettem volna. "Felnőtt" ügyfelet szerettem volna. Az ismerősöm volt a "sárga doboz a DHL-től". Amikor nemet akartam volna mondani, valami megállított. Miért is akarom én elutasítani őt?

Egy egyetemistáról van szó, csodálatos ügyfél. Időben fizet, nem rászoruló, mindent megtesz a maga részéről. Tehát igent mondtam, mert rájöttem, hogy az Univerzum így válaszolt a vágyam lényegére.

A "nagy miért" megjelent ebben az ügyfélben, hiszen mindig is az volt a célom, hogy megkönnyítsem az életüket, felgyorsítsam a fejlődésüket és ez az illető pontosan megtudta ezt tenni. Szeretné a személyes fejlődést, készen állt és megkeresett engem.

Nem úgy nézett ki, mint a "csomag", amit elsőre vágytam, de ő volt a tökéletes válasz a kérésemre. Az ilyen embereknek való segítségnyújtás valahogy minden alkalommal feltöltötte az én életemet is.

Az univerzum pedig tudja ezt. Azt is, hogy a pénzt befogom fektetni az üzletembe, így teljesen ideális módon jött a válasz, de váratlan formában és rettentő közel voltam ahhoz, hogy elveszítsem.

Hányszor mentem már el ilyen lehetőség mellett? Hányszor utasítottam már el a "sárga dobozt" mert nem barna volt? Soha nem fogom tudni, de ha nem állítottam volna le a "nem köszönöm" válaszokat, akkor úgy éreztem volna, mintha az univerzum nem hallgatna meg.

Tény : az univerzum, mindig meghallgat minket.

Minél nyitottabbak vagyunk, annál hamarabb jön a változás. Minél nagyobb az energia, annál nagyobb a lehetőség. Ne küld vissza egyből a sárga dobozt, mert nem barna. Először kérdezd meg magadtól, hogy amit most kapsz, megfelel-e a vágyaidnak?

A legfontosabb, hogy hajlandó legyél bármit és mindent elfogadni. Hogyan?

1. Tisztázd magadban a "mögöttes" vágyat

Határozd meg pontosan mi az, amit akarsz. Az én esetemben ez az ideális ügyfél (mögöttes vágy) volt, amely megjött egy egyetemista személyében és összpontosíts erre. Tisztítsd ki a fejedből az összes mentális zajt és zavaró tényezőt, ami felborítja a tudatosságod.

2. Legyél rugalmas

Tarts nyitva a szemed és az elméd bármi számára, amely megfelel a leírásnak. Amikor például pénzt kérsz, ismerd fel, hogy az ingyenes kávé azt alapjáraton 400-500 forint, ami most a zsebedben marad. Minden kupon, minden kedvezmény, minden földön talált apró, ez mind pénz.

3. Legyél hálás

Minél többször adsz hálát azért, amid van, annál többet fogsz kapni. A hálával teli élet megnyitja az utat a lehetőségek előtt, hogy minél több csodálatos dolog áramoljon be az életedbe.

Ne feledd, hogy az univerzum minden kérdésedre válaszol. Bízz benne, tudd, hogy amit kérsz, azt meg is fogod kapni. Előfordulhat, hogy nem abban a formában, amit elképzeltél, de elhiheted, hogy illeszkedni fog a vágyaidhoz. Csak készen kell állnod arra, hogy észrevedd.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása