6 tipp, amivel felébresztheted a benned rejlő óriást!

2019. február 11. 07:30 - Life Advisor

wakup_your_gain.pngBelefáradtál abba, hogy mindig ugyanabban az élethelyzetben találod magad? Lenézően tekintesz magadra? Szeretnél kitűnni a tömegből? Ha igen, akkor ez a poszt most neked szól. Az ember élete egészen addig nem lesz teljes, amíg fel nem ismeri az élet fő célját. Az oroszlán nem a mérete miatt hódit, hanem az önmagába rejlő potenciálok nagysága miatt. Te milyennek látod magad? Mi az életed célja? Ez az a dolog, ami megkülönböztet téged másoktól. Íme 6 tipp, amivel felébresztheted a benned rejlő óriást!

Íme egy olyan mantra, amely számomra mindig órási erőt ad : 

ÉN .......... VAGYOK , a két legerősebb szó. A szó, amit közé helyezel, megformálja a valóságod.

A legsikeresebb emberek azok, akik rájönnek, hogy képesek adni valamit a világnak. Ezt a valamit pedig önmagukban keresik egészen addig, amíg fel nem ébresztik a bennük rejlő óriást.

1. Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad mások

Az egyik legnagyobb probléma, amely az emberek életében jelentkezik az nem más, mint az alacsony önbecsülés. 

Nem az számít, mások hogyan látnak téged. Az a fontos, te hogy látod magad. Ha szerencsétlennek látod magad, akkor az is vagy, ha viszont sikeres embernek, akkor az vagy. Arról van tehát szó, hogy olyan pozitív gondolatokkal töltekezz fel, amelyek segítségével önmagadat képes vagy a legjobbnak látni.

2. Gondolkozz nagyban

Az emberi viselkedés és cselekvések 80%-át a gondolataink eredményezik. Mire gondolsz éppen? Gondolod, hogy képes vagy a világ tetejére feljutni? Úgy gondolod, hogy vezetőnek születtél vagy inkább csak követőnek?

Miden alkalommal te döntöd el, hogy az elméd pozitív vagy negatív irányba indul el. Ne feledd el Henry Ford gondolatait : 

Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz!

A gondolkodásmódod formálja az életed. Ha úgy érzed, hogy az életed maga a botrány, jelentem, magadnak okoztad. Gondolkodj másképp, vegyél fel egy másik szemüveget, amelyen keresztül a világot szemléled és meglátod az életed is megváltozik.

3. A megfelelő időben cselekedj

A cselekvés elengedhetetlen a változáshoz. Ne várj arra, hogy csodák történnek. Megfelelő időben a megfelelő cselekvés fogja meghozni az igazán jelentős eredményeket. Csak annyit kell tenned, hogy hiszel önmagadban.

Ugyanúgy, mint egy csinos lány esetében. Ne gondolkozz azon, hogy vajon most elmond-e neki, hogy tetszik neked, hanem tedd meg, menj oda hozzá és cselekedj, különben csak annak leszel a szemtanúja, hogy a kiszemelt hölgy egy másik srác karjaiban landol.

A sikeres emberek nem félnek cselekedni, amikor arra van szükség, így te se tétlenkedj.

4. Hozz létre új dolgokat

A sikeres emberek új dolgokat hoznak létre és nem sajnálják az időt arra, hogy ezeket megtegyék és kitalálják. Ha akarsz valamit, amid még soha nem volt, olyat kell tenned, amit eddig még sosem tettél. 

Te vagy az egyetlen, aki rendelkezik azzal a hatalommal, hogy az ötleteidet valósággá alakítsd. A benned rejlő lehetőségek óriásiak és bármit - amire gondolsz - elérhetsz.

5. Ne hagyd, hogy a félelem beelőzzön

A félelem képes megfosztani a legtöbb embert attól, amire igazán vágyik. A félelem képes lebeszélni minket bármiről, képes önbizalomhiányba sodorni minket.

El kell távolítani a félelemet az életedből és el kell jutnod arra a szintre, amikor az önbizalmad erősebb, mint a félelmed.

Senki sem született azzal a képességgel, hogy megkapja amit akar, ezt mindannyiunknak meg kell tanulni. Az önbizalom szintén egy ilyen tanulási folyamat, amivel legyőzhetjük a félelmeinket és elkezdhetünk élni.

6. Higgy magadban

A világunk akkor fog megváltozni, amikor képesek vagyunk hinni önmagunkban. A hit erejét nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ez segít hozzá minket a céljaink eléréséhez és ez ad erőt a nehézségek áthidalásához. 

Ne legyenek kétségeid, hidd el, hogy többet tudsz, mint gondolnád. 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása