3 jel, hogy az univerzum a tökéletes partnered felé akar terelni!

2019. január 20. 07:30 - Life Advisor

clem-onojeghuo-207467-unsplash.jpgPróbáld megtalálni a tökéletes partnered, azaz az igaz szerelmet? Ha igen, akkor bizonyára hamarosan meg is fogod ismerni őt, de mi van ha nem veszed észre? Bizony sokszor megfeledkezünk arról, hogy kicsivel több spiritualitást, intuíciót engedjünk be az életünkbe, vagy éppen, hogy jobban figyeljünk a belső hangunkra és a körülöttünk lévő jelekre. Emiatt pedig, sokszor vakok leszünk. Mindez magában foglalja azt is, hogy nem veszed észre, ha az univerzum éppen a tökéletes partnered felé terel téged. A jó hír, hogy nem kell vaknak maradnod, csak nyisd ki a szemed és keresd az alábbi 3 jelet.

1. Békében vagy önmagaddal

Amikor az univerzum próbál megismertetni téged a lelki társaddal történhetnek érdekes dolgok. Az egyik ilyen, hogy hirtelen hatalmas békében leszel önmagaddal. A múltad-jelened-jövőd részeit össze tudtad egyeztetni, melynek hatására a körülötted lévő emberek is érezhetik a békés kisugárzásod. 

A részek egyeztetése rendkívül fontos, hiszen a tudatalattink befolyásolhat minket, ha az egyik felünk ezt, a másik részünk azt akar. Ha neked is konfliktusod van saját magaddal, akkor mindenképp keress fel és egy egyszerű gyakorlattal megoldhatjuk egy coaching keretén belül. 

2. Elfogadtad,hogy egyik exed sem volt az igazi

A második jel, hogy megérted, egyik volt kapcsolatod sem volt az igazi. Ez olyan furcsa, mint amilyennek hangzik, azonban a múltbéli kapcsolatainkból bizony tanulságokat kell leszűrnünk annak érdekében, hogy a tényleges hosszútávú kapcsolatunkban már ne kövessük el azokat a hibákat, ami az előző kapcsolat(ok) végét okozta. A sikertelen kapcsolatok révén érted meg, hogy ki is vagy valójában és mi az, amit keresel egy partnerben. Minden egyes kapcsolat hordoz valamilyen házi feladatot, amit ha megtanultunk bizony előfordul, hogy tovább kell lépnünk.

Ha felismered ezeket a leckéket, elsajátítod mindazt, amit kell majd pedig szeretettel elengeded az exed, akkor bizony hatalmas szintet léptél a magánéletedben.

3. Ismétlődő események

Kezdesz megfigyelni az életedben újra és újra előforduló eseményeket? Lehet,hogy nem is figyelsz rájuk mondván, hogy ezek csak véletlenek.  Azonban ha ezeket a dolgokat többször is megtapasztalod, akkor az univerzum üzenni próbál neked. 

Például egy ilyen lehet a lelki társad neve. Lehet, hogy nem ok nélkül látod ugyanazt a nevet. Lehet,hogy mindig ugyanazt a dalt hallod, filmet nézed meg, vagy akár egy random könyv, cikk kerül a kezed ügyébe.

Ha pedig tisztábban szeretnél látni az életeddel kapcsolatban nézz körül az oldalon, hiszen találhatsz két ingyenes E-bookot az álmaid megvalósításáról illetve letöltheted a saját évterveződ. Teljes elemzéshez és tanácsadáshoz pedig, akár privát coachingon is részt vehetsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása