5 gátló tulajdonság, amely megakadályoz a sikerben!

2018. október 19. 07:30 - Life Advisor

reza-hasannia-693800-unsplash.jpgA siker nem érkezik el könnyedén az életünkben és sok negatív hatása lehet, amely visszatarthat. Azt javaslom, hogy hagyd el ezt az 5 saját magadat szabotáló viselkedést és megszerezheted a kívánt eredményt.

 

 

 

1. Megbánás

A megbánás teljes mértékben mérgezi az életed. Nem számít,hogy egy évek óta tartó megbánás tart fogva, vagy épp az elmúlt 20 perc döntései miatt bánkódsz, negatív hatással van az életedre.

Elengedheted a megbánást. El kell fogadnod, hogy a múltadat nem választhatod meg. Állítsd át a gondolataid annak megfelelően, hogy a jelenre és a jövőre fókuszálj. Lehet, hogy hibákat követtél el, de ki tudja mi történt volna, ha másképpen döntesz. Soha nem tudhatod, hogy melyik rossz szerencse mentett meg egy még rosszabb helyzettől.

Felejtsd el a megbánást, azt, hogy mi lett volna ha, vagy bárcsak ezt vagy azt tetted volna meg. Maradj a jelen pillanatban, hagyd abba, hogy a múltban élsz és kezdj el egy jobb jövőt teremteni.

2. Bocsánatkérés

Nem arról van szó, hogy egyáltalán ne kérj bocsánatot. Arról van szó, hogy a döntéseid szerint kell élned és nem érezheted rosszul emiatt magad. Ne kérj bocsánatot azért, amit csinálsz.

Sem a véleményedért, se az érzelmeid kimutatásáért ne kérj bocsánatot, mert ha így teszel, valójában az igazságért kérsz elnézést, amely csak további megbánást és negatív hatást hoz az életedbe.

A seggfejek sem érzik rosszul magukat a véleményük miatt és bocsánatkérés nélkül fel is vállalják azokat. Tehát légy önmagad és ha seggfej vagy, légy az. Persze, ha jó srác vagy, mint én, akkor nem sértegetsz másokat.

3. Halogatás

A halogatás konkrétan megállítja az életed minden részét. Én is szerettem halogatni a dolgokat, nem igazán tettem semmit, annak érdekében meg pláne, hogy ne halogassam a dolgaimat. Mindez hova vezetett : sehova.

Ha nem teszel lépéseket, hogy megszabadulj tőle, akkor továbbra is halogatni fogod a dolgokat, agyalni fogsz és kihagyod az életedben lévő lehetőségeket.

Legközelebb tehát, ha látsz egy csinos lányt egy bárban, akivel beszélni akarsz, akkor tedd meg. Ne habozz, hiszen mindannyian ismerjük a mondást : aki habozik, az csak maszturbál.

4. Félelem

Ne félj semmitől! Félelem a haláltól, a betegségektől és mindenféle egyéb dologtól csupán az elmédet fertőzik és elfoglalják a helyet a bátorságtól és a nagy ötletektől.

A félelem nem valós dolog, csak egy választás és dönthetsz úgy, hogy nem veszel részt benne.

5. Kétség

Soha ne kérdőjelezd meg magad. Bármit megtehetsz az életedben, amit csak szeretnél. Amikor kétséged támadnak visszatartod magad a jó dolgoktól és pozitív változásoktól. 

Zárj ki minden kétséget és hidd el, hogy sikeres leszel. Meglátod, így is lesz. Amikor pozitív gondolatokkal és önbizalommal töltöd fel magad, hihetetlen dolgok történnek.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása