A 10 legjobb motivációs előadó a világon!

2018. október 17. 07:30 - Life Advisor

best-motivational-speakers-in-the-world.pngKik lehetek a legjobb motivációs előadók? Tény,hogy óriási hatást gyakoroltak az életemre és több millió ember életére szintúgy, függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben voltunk. A szavaik annyira hatalmasak és inspirálóak, hogy szinte napi rendszerességgel kellene őket hallgatni. Tehát ez az oka, a mai posztomnak. Az utóbbi időben rengeteg motivációs videót és előadást néztem meg és nagyon sok jó beszédet hallottam. Megmutatom nektek az én független listámat, arról a 10 motivációs előadóról, akik rám biztos,hogy nagy hatással voltak.

10. Nick Vujicic

Nick Vujicic tetra-amelia szindrómával született, melyek következtében mind a 4 végtagja hiányzik. Mindez nagyon kemény helyzeteket teremtett, rengeteget kellett küzdenie fizikailag és mentálisan is. A hasonló helyzetben lévő emberek nem hajlandóak azért dolgozni, hogy felfedezzék a képességeiket.
Nick Vujicic 43 szót ír le 1 perc alatt a számítógépén. Igen, jól olvastad. Egy olyan emberről beszélek, aki végtagok nélkül képes erre. Nézz csak megy egy-két YouTube videót és még jobban megérted miről beszélek.

Sokan el sem hiszik, mennyi mindent elérhetünk azzal, ha egy-egy kudarc után újra és újra nekifutunk a célnak.

9. Brian Tracy

A Brian Tracy International vezérigazgatója. Végső célja, hogy segítsen másoknak hatékonyan elérni a céljaikat, és képesek legyenek a teljes potenciáljuk elérésére. Ez minden bizonnyal hozzásegíti, hogy a világ egyik legjobb motivációs előadója legyen.

Tartsd magad a legjobbnak, és tied lesz a legjobbnak kijáró bánásmód és díjazás.

8. Robin Sharma

Robin Sharma 1995-2011 között 15 könyvet írt az önfejlesztés és a vezetés témakörében. Az egyik legnépszerűbb könyvét "A szerzetes, aki eladta a Ferrariját" több, mint 5 millió példányban értékesítette világszerte. Vannak ugyan, akik azt mondják, hogy inkább motivációs szerző, mint előadó, de szerintem igenis megérdemli, hogy a listán legyen.

Az ember szíve akkor törik össze igazán, ha eljönnek az utolsó percek, és rájön, hogy elvesztegette a legfontosabb ajándékot, amelyet kapott - az esélyt, hogy megmutassa nagyszerűségét a világnak.

7. Wayne Dyer

Gyermekkorának jelentős részét árvaházakban töltötte. Karrierjét motivációs előadásokban folytatta a haditengerészetet hátrahagyva és hihetetlenül népszerű szerző lett. A legelső könyvét több, mint 35 millió példányban értékesítették.

A tudatlanságod legmagasabb foka az, amikor elutasítasz valamit, amiről nem tudsz semmit.

6. Zig Ziglar

Zig Ziglarnek 11 testvére van. 5 éves korában veszítette el édesapját sztrók miatt, két nappal később pedig a húgát is elvesztette. 17 éves korában ismerte meg a feleségét. Egy kezdő motivációs szemináriumon vett részt, ami teljesen megváltoztatta az életét. Zig Ziglar rendkívül sok bölcsességet osztott meg a világgal élete során.

Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.

5. Arnold Schwarzenegger

Az osztrák hadseregben szolgált 18 éves korában 1 évig, ami akkoriban kötelező volt. Próbálta ez idő alatt is az edzéseit rendszeresen és tudatosan felépíteni még akkor is, amikor a legtöbben már pihentek. A hadsereg szabályait áthágva egy testépítő versenyen is elindult, amit meg is nyert. Napjainkban sok testépítőt inspirál és nagyszerű motivációs forrást nyújt azoknak, akik sikeresek szeretnének lenni.

Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, tanulás és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban.

4. Jim Rohn

Sikeres vállalkozó és a Nutri-Bio alelnöke volt. Miután meghívást kapott, hogy beszéljen az életéről, a látásmódjáról elindult egy lavina és egyre több helyre hívták motivációs előadást tartani. Bölcs és sikeres üzletember volt, aki joggal került fel erre a listára.

A falak, melyeket magunk köré építünk, hogy távol tartsák a szomorúságot, kizárják az örömöt is.

3. Les Brown

1945 február 17-én született Miamiban. Kisegítő iskolába járt, ennek ellenére igenis kihozta magából mindazt, ami hozzásegítette, hogy a lehető legjobb legyen. Népszerű előadó, ugyanis beszédei, előadásai olyan mélyek és értelmesek, hogy tényleg az egész lényünket átjárják.

Mások rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a te valóságoddá váljon!

2. Tony Robbins

Saját bevallása szerint a gyerekkora tragédia és teljes káosz volt. 17 évesen elköltözött otthonról. Kezdetben Jim Rohn szemináriumain vett részt, majd rájött, hogy ő inkább létrehozná a sajátját. Rendkívül hatékony módon változtatja meg az emberek életét motivációs előadásaival. Keress csak rá a YouTubeon vagy olvasd el bármely könyvét.

Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad - egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.

1. Eric Thomas

Detroitban született és nőt fel úgy, hogy 16 éves koráig hajléktalan volt. Ekkor döntött úgy, hogy jobb életet kíván teremteni magának és olyas valakivé szeretne válni, akire saját maga büszke lehet. Sikerült bepótolni azokat a képzéseket, amelyek sikeressé tették és ezáltal képes volt megteremteni a vágyott életet. Ő lett a világ egyik legismertebb motivációs előadója, YouTube videó legendásak, könyvei pedig több millió dolláros bevételt hoztak számára. Eric Thomas motivációs előadásai olyan népszerűek,hogy a YouTubeon található motivációs videók több, mint 80%-ban biztosan találkozhatsz Eric idézeteivel.

Ha ugyanannyira sikeres akarsz lenni, mint amennyire szeretnél lélegezni, akkor biztos, hogy sikeres leszel.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása