A 8 legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek az online randi profiljukon!

2018. július 31. 07:30 - Life Advisor

online-dating-570216_960_720.jpgIgen, jól sejted a Tinderről (is) szó lesz. Azok kedvéért, akik nem ismernék, a Tinder egy olyan társkereső alkalmazás, amely helymeghatározás segítségével ajánl potenciális partnereket, akiket a rendelkezésre álló információ alapján vagy balra (nem tetszik) vagy jobbra (tetszik) húzhatunk. Ha az érdeklődés kölcsönös, akkor kezdődhet a beszélgetés és a tényleges ismerkedés. Na, de térjünk csak vissza a rendelkezésre álló információ részre. Bemutatom a 8 legnagyobb hibát, amit a férfiak az online randi profiljukon elkövethetnek.

Nálam jobban szerintem senki nem tudta forgatni a szemét, amikor azt hallotta, hogy a Tinder így, a Tinder úgy, és használd, és keress és randizz és stb.stb. :) Később nem tudom mi motivált jobban, a kíváncsiság, hogy mégis mi ez, vagy ténylegesen a partnerkeresés, de természetesen belevetettem magam. Ez a cikk, most nem a Tinderes élményeimről szól, hanem a hibákról, amelyet a sikeresebb randik érdekében érdemes tisztába tenni.

1. Túl általános

Az egyik leggyakoribb hiba, ha egy teljesen általános profilt csinálsz magadról. A nőknek ugyanis elég nehéz dolguk van, sőt nagy többségük már unja is, hogy belefutottak egy újabb mulatságos, gondoskodó, intelligens, kondiszerelmes srácba. Ez tényleg sokat jelent. A cél, hogy kiemelkedj a többi profil közül, ezért fontos, hogy megadj bizonyos részleteket a személyiségedből.

Mit csinálsz, amikor szórakozol? Mit értél el a hatalmas intelligenciáddal? Minél specifikusabb vagy, annál érdekesebb a profilod és annál nagyobb az esély az egymásra hangolódásra. Próbáld meg elkerülni a kliséket és azokat a dolgokat, amiket csak azért írsz be, hátha tetszik a csajnak. Például, ha három évente kempingezel, akkor nem érdemes beírnod érdeklődési körnek a kempingezést, csak azért, mert az bejön a csajoknak. Olyan ember szeretnél találni, akivel vannak közös pontjaid, ezért legyél pontos.

2. Rossz üzenetküldési készségek

Hát ez a férfiak szemszögéből még demotiválóbb. Gondolok itt arra, amikor végre találtál egy szép csajt, írsz neki egy korrekt üzenetet és visszakapsz egy értelmetlen, helyesírási hibákkal, szlengekkel teli választ. Na,de mi történik, amikor te sem vagy képes összeszedett üzenetet írni?

Gyakran használjuk a "Helló!" vagy "Hogy vagy?" típusú kezdő üzeneteket, amely azt mutatja a lánynak, hogy semmi energiát nem fektettél az üzenetbe és teljesen jogosan merül fel benne a kérdés, hogy vajon a kapcsolatba fogsz-e? És igen, az első benyomás, vagy az első üzenet tényleg ennyire fontos.

Jobb módszer egy nyitott kérdéssel kezdeni: Milyen zenét szeretsz? vagy "Szeretet a hip-hopot?" stb.stb. A másik lehetőség pedig, hogy megemlítesz valamit, amit a profilján vagy az egyik fotóján láttál. Ez megmutatja, hogy időt szántál a profiljára és nem csak odahánytál valamit üzenet gyanánt.

3. Senki nem akarja hallani a szar tapasztalataid!

A legtöbb embernek volt már rossz tapasztalata társkeresővel kapcsolatban. A társkereső oldalon lévő profilod azonban, nem a legjobb hely, ahol ezekről írhatsz. Kerüld el a rossz tapasztalatokról való beszélgetést.

Még ha a profilod többi része jó is, ha van benne egy ilyen negatív rész, nehéz kijönni a szánalmas férfi stílusból. A legtöbb nő számára ugyanis ez azt is eredményezheti, hogy vajon ez a pasi az előző rossz tapasztalatainak a poggyászát be akarja hozni az új kapcsolatba?

A legjobb, ha ezt teljesen kihagyod a profilodból és a pozitív dolgokra összpontosítasz.

4. Írd meg és javítsd ki a profilod!

Itt szintén visszakanyarodnék egy kicsit a helyesírási hibákra. Természetesen előfordulhat, hogy elgépelsz valamit (bárkivel előfordul) de szánj időt arra is, hogy újra átolvasod, amit írtál és ha szükséges, akkor korrigálod. Ha tele hagyod hibákkal, akkor úgy tűnhet, mintha tudatlan lennél és nem szánnál elég figyelmet a dolgokra. A számodra megfelelő nő, felnőtt embert keres, aki teljes és pontos mondatokat ír. Legyél te ez az ember!

5. Rossz profil fotó!

A fotók nyilvánvalóan nagy mértékben járulnak hozzá, hogy szimpatikus vagy-e vagy sem. Az egyik nagy hiba a távolról készített fotók, vagy a homályos képek. Ezek a fotók nehezebbé teszik a nők számára, hogy eldöntsék szimpatikus vagy-e? Hagyd a talonba az exeddel készült fotókat, még akkor is, ha kicsíkoztad a fejét, ha pedig minden áron a nővéreddel, unokatesóddal kell együtt szerepelni a képen, akkor tedd egyértelművé, hogy ki-kicsoda.

Válassz mosolygós fotót, hiszen ez nem a személyidbe készül. Figyelj a testtartásodra is. Kerüld el a félmeztelen, fürdőben készült tükörszelfiket. Egyszerűen csak ne csináld.

6. Csak arra koncentrálsz, amit akarsz!

Míg a legtöbbünknek van egy esetünk, aki bejön, nem jó ötlet kizárólag csak erről beszélni. Érdemes nyitottabbnak lenni és néhány részletet magunkról is elárulni. Például oszd meg, hogy mit szeretsz csinálni a barátaiddal, milyen helyekre utaznál el, milyen céljaid vannak még. Ez lehetővé teszi a másik személynek, hogy jobban megismerjen és nem csak annyit fog tudni rólad, hogy a kedven kajád a pizza.

7. Nincs mit mondanod!

Sokan nem törekszünk arra, hogy kitöltsük a profilunkat, holott egyáltalán nem szükséges, hogy túltoljuk az egészet. Teljesen üresen hagyni azonban, nagy hiba. Jó, mondhatod azt, hogy majd megbeszélitek privát üzenetben, de ehhez rendkívül nagy mázli is kell, hogy a csaj, visszaírjon egy üres profil első üzenetére.

Ahogy fent is írtam, szánj időt a profilod normális kitöltésére és ne hagyd üresen.

8. Túl válogatós vagy!

Lehet, hogy határozott elképzeléseid vannak, hogy milyen partnert keresel, ezért jó ötletnek tűnhet felsorolni, hogy ilyet akarsz, ilyet viszont nem. Az ötlet azonban teljes rossz. Rendben van, hogy vannak elképzeléseid, de nem akarod megtagadni a kapcsolatot a nőktől, ugye? És ha valóban csak az igényeidet mutatod be, úgy fogsz kinézni, mint egy bunkó.

A profilodnak inkább önmagadra kell fókuszálnia és nem azt kell a nőknek olvasni, hogy neked milyen igényeid vannak és milyen a nagyon nagyon nagy ő. Jó ötlet, hogy leírod, hogy mit keresel, de azt is meg kell határoznod, hogy ki keres ilyen nőt. :) Beszélj tehát magadról.

Sok ember használja ma is az online társkereső felületeket. Miután elolvastad ezt a cikket, nincs mentség arra, ha még mindig pocsék profilt csinálsz. Kerüld el a fenti 8 hibát és meglátod, sikeresebb leszel a társkeresés terén is.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása