10 sikertipp 50 Centtől!

2018. július 28. 07:30 - Life Advisor

50_cent.jpg50 Cent, azaz Curtis Jackson élete valóban inspiráló. Curtis New Yorkban született és nőtt fel, azonban nem sok lehetősége volt, mialatt felnőtt. 50 Cent 12 évesen kezdte a drogdílerkedést, ahonnan aztán később a zenei karrier felé vette az irányt. 2000-ben meglőtték, 9 golyó találta el, túlélte. A fellendülése és népszerűsége töretlen volt, világszerte több, mint 30 millió albumot adott el. Ezenkívül nagyon jó befektetéseket kötött, többek között a Vitaminos Víz, amelyet a Coca-Cola vásárolt meg 4,1 milliárd dollár értékben. Jöjjön tehát a 10 sikertipp 50 Centtől!

1. Az egyetlen hang, ami számít, a sajátod!

Más emberek mindig meg akarják majd neked mondani, hogy mit csinálj, mi a jó neked, mi az ő véleményük bizonyos dolgokról. Ami igazán számít, a te belső hangod és a véleményed. Azzá válsz, amit hiszel és amit állandóan mondasz magadnak.

2. Invesztálj önmagadba!

A mai világban fontos lépést tartanunk az életünkben bekövetkező változásokkal. Ha igazán sikeresek szeretnénk lenni, akkor folyamatosan képezni kell magunkat és nem szabad elzárkózni új dolgok megismerésétől, elsajátításától.

3. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, ki vagy!

Olyan világban élünk, ahol megengedjük, hogy mások beleszóljanak az életünkbe és mások véleménye befolyásoljon minket. Ne tedd! Légy önmagad, magad miatt! Ugyanez a céljaidra is érvényes. Ne hagyd, hogy a családod vagy a barátod bemesélje neked, hogy az álmaid elérhetetlenek. A karaktered és a saját személyiséged nagyon fontos, ne hagyd, hogy eltapossanak!

4. Higgy önmagadban!

El kell hinned, hogy amit el akarsz érni, arra te igenis képes vagy. Ha ezt nem teszed meg, akkor a céljaidért szükséges motiváció és erőfeszítés is elmarad, mert az elméd azt fogja mondani, hogy lehetetlen. Higgy magadban, motiváld magad és óriási sikereket érhetsz el!

5. Legyen hited és cselekedj!

A dolgok nem mindig mennek gördülékenyen, amikor a sikereidért dolgozol. Ne hagyd azonban, hogy ez okot adjon arra, hogy feladd. Higgy abban, amit csinálsz és dolgozz érte folyamatosan!

6. Valósítsd meg minden álmod!

Minden álmod valóra válhat! Légy boldog, miközben az álmaidért dolgozol! Minden álmod megvalósulhat, ha folyamatosan dolgozol rajtuk és megengeded,hogy megvalósuljanak.

Ebben segít, az ingyenesen letölthető E-Bookom is! >>>

7. Ne hagyd, hogy a halál megfélemlítsen! Engedd, hogy motiváljon!

"Amikor kilencszer is meglőttek, rá kellett jönnöm, hogy ez bármelyik másodpercben megtörténhet újra. Ezért úgy döntöttem, hogy megyek és megvalósítom az álmaim és megteszek mindent, amit szeretnék. Már nem félek a haláltól és ez tesz engem megállíthatatlanná."

Ne hagyd, hogy a halál megfélemlítsen. Engedd meg, hogy motiváljon, menj ki és tegyél meg mindent mielőtt késő lesz. Ne toporogj egy helyben, ne felejtsd el a céljaid. Utazz, szerezz új élményeket,barátokat, valósítsd meg az álmaid.

8. Úgy lásd a dolgokat, ahogy valójában vannak!

Ha jó megfigyelő vagy, az nagyon sokat segíthet abban, hogy megértsd a körülötted lévő történéseket, azt hogy hogyan viselkednek az emberek, hogyan zajlanak az események. A nézőpontod egyszerűen megfog változni és meglásd ezzel együtt az életed is.

9. Az unalom legyen a múltad része!

Amikor keményen próbálkozol újra és újra, hogy elérj valamit, kezdhet unalmassá válni. Na ekkor kell igazán kitartanod!

10. Minden negatív dologban, van valami pozitív is!

Ha elsőre nem sikerül valami, akkor lehetőséged van tanulni és fejlődni a hibáidból, persze csak akkor, ha hajlandó vagy rá. A kudarc nem jelent teljes megsemmisülést. A kudarc a siker fontos része, hiszen lehetőséget ad arra, hogy sikeres legyél, kijavítsd a hibáid és jobban csináld, mint előtte. A gyengéket a kudarc megöli, az erőseket azonban motiválja.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon! 

 

komment
süti beállítások módosítása