15 dolog, amit a férfiak - akik sikeresek a nőknél - máshogy csinálnak!

2018. június 09. 07:30 - Life Advisor

ronald-van-der-meulen-1232510_640.jpgHallottad már Einstein gondolatait az őrültségről? Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. Sajnos a legtöbb ember alkalmazza ezt a gondolatot, legalábbis amikor társkeresésről van szó. Ugyanazokat a hibákat követik el újra és újra, de más eredményeket várnak. Ez nem csak őrültség, de teljesen felesleges is. Miért? Kérdezheted. Nos, csak fel kell cserélned azokat a dolgokat, amit eddig csináltál, az alábbi 15 dologgal.

Képzeld el az alábbi helyzetet. Sétálsz az utcán. Gyönyörű, napsütéses nap van, a madarak énekelnek, te pedig teljesen nyugodt vagy. Hirtelen meglátsz egy hihetetlenül szép lányt. Megállsz. Nem tudsz megmozdulni. Annyira szép, hogy az egész tested belefagy. Csak ránézel és úgy érzed, hogy a remeg mindened. Bármit megadnál azért, hogy randizhass vele és a barátnőd legyen.

Felmerülhet benned, hogy vajon mit csinálnak másképp azok a férfiak, akik képesek meghódítani egy ilyen csodálatos lányt?

1. Hisznek magukban!

A siker fejben kezdődik. Nem számít, hogy sikeres üzletet szeretnél, vagy ha épp csodás lányokat akarsz bevonzani, hinned kell magadban. Sajnos a legtöbb férfinek ez nem megy. Túl alacsony vagyok. Túl kövér vagyok. Nem vagyok elég gazdag. Nem vagyok eléggé kigyúrt. stb.stb a végtelenségig.

Ez őrület! Találkoztam én már olyan férfival, aki rendkívül sikeres volt az élete minden területén, de nem volt képes elhinni, hogy ő is megérdemel egy csodás nőt.

A bonyodalmak ott kezdődnek, hogy olyan dolgokat kapsz, amiket gondolsz. Ameddig nem hiszed el, hogy megérdemelsz egy csodálatos nőt, addig nem is fogod megkapni.

 

2. Mindennap tesznek valamit!

Had tegyek fel egy egyszerű kérdést : Mit tettél ma azért, hogy javíts a szerelemi életeden? Nem, a könyv, amit 3 hónappal ezelőtt olvastál nem számít. Azt akarom tudni, hogy ma mit tettél érte?

Azok a férfiak, akik sikeresek a nőknél mindennap tesznek is az "ügy" érdekében. Elolvashatsz egy könyvet, aztán másnap megkörnyékezhetsz 3 lányt, harmadnap fejlesztheted magad YouTube videóval. Nem számít, csak csinálj valamit.

Valószínűleg nem fogod megtalálni egyből álmaid nőjét, de lehet, hogy a 48. lesz, akivel beszéltél.

 

3. Megbirkóznak az elutasítással!

Számtalan coaching ülés bizonyította már, hogy a leggyakoribb kérdés, ami a srácoknál felmerül, hogy hogyan kerülhetik el az elutasítást?

A válasz egyszerű : sehogy. Legalábbis ha sikeres akarsz lenni a nőknél. Úgy értem, abbahagyhatod, hogy beszélj a nőkkel. Így nem fognak elutasítani, de barátnőd sem lesz.

Minden sikeres csábító több száz alkalommal kapott már elutasítást. Nem tudom megszámolni én hányszor koppantam. Őszintén szólva, nem számít.

Mindössze arról van szó, hogy hogy hajlandó vagy elfogadni a visszautasítást és ez a hajlandóság fejlődéshez és előrelépéshez vezet majd.

 

4. Szeretnek tanulni!

Könyvek és blogok olvasása jó kezdés. Coachingon részt venni elképesztő. De még a tizedik könyv elolvasása és a második coaching után sem ér véget a tanulás.

Az a férfi, aki sikeres szeretne lenni a nőknél, mindig készen áll, hogy tanuljon a hibáiból és a tapasztalataiból.

 

5. Szeretik a nőket!

Túl egyértelmű ugye? Amit nagyon utálok a sok önfejlesztési maszlagban, randi guruk tanácsaiban az a nőkkel szembeni gyűlölet.

Nem értem, hogy lehetséges, hogy a férfiak elhiszik, hogy ez segít és tényleg működik. Gondolj csak bele, te sem akarsz együtt lenni egy olyan nővel, aki utálja a férfiakat.

Szeresd a nőket és a nők is szeretni fognak.

Lehet,hogy te is ilyen srác vagy? Gondolkodj, hogy miért gyűlölöd a nőket, szedd össze a múltból lévő negatív gondolataidat is, így fejlődhet a nők iránti hozzá állásod.

 

6. Meghallgatják a nőket!

A legtöbb férfi nem képes hallgatni. Sajnálom, de ez az igazság. Én is közéjük tartoztam. Megvolt az a hihetetlen képességem, hogy órákat beszélgettem nőkkel, anélkül, hogy akár egyetlen szóra emlékeztem volna. Remélem nem kell mondanom, hogy nem sokszor volt második randi.

A legtöbb nő sajnálja, hogy a férfi nem hallgatja meg őket. Szóval ki akarsz lógni az átlagból? Egyszerű. Hallgass!

 

7. Tudják, hogy kell a nőkkel kommunikálni!

Tudod, hogy kell beszélgetni egy nővel? Abban az esetben, ha az első randik eredménye nem fogadott hívás, akkor nem. És nem is hibáztatlak érte. Férfi vagy. Megtanultál logikusan és hatékonyan kommunikálni, viszont senki nem mondta az iskolában, hogy ez magányos éjszakákat okozhat.

A nők kommunikációja nagyon különbözik a férfiakétól és a sikeres férfiak tudják is ezt. Tudják,hogy a nők érzelmekben kommunikálnak. Szeretik a történeteket, szeretnek emlékekről, szenvedélyről, hobbiról beszélni.

 

8. Vannak elképzeléseik!

Nem olyan hatalmas elképzelésre gondolok, minthogy szeretnél a Marsa repülni. Csak az számít, hogy legyen bármilyen elképzelésed és kövesd azt.

A nők szeretik azokat a férfiakat, akiknek vannak vágyaik,terveik. A legtöbbjük azonban olyan munkát végez, amit utál, hazamegy, meccset néz majd másnap ugyanezt megismétlik. Ez azonban nem a legjobb lehetőség arra, hogy barátnőd legyen.

Talán üzletet akarsz indítani. Talán le akarod futni a maratont. Talán segíteni akarsz a hajléktalanokon. Nem számít mi az, csak legyen valami, amiért élsz.

 

9. Nem rejtik el a véleményüket!

Hogy reagál egy bizonytalan és saját vélemény nélküli férfi, ha egy nő azt mondja, hogy az összes férfit ki kellene herélni és bezárni?

Ó igen, igazad van, mindet be kell zárni és én lennék az első, aki leadja a golyóit.

Tudom, ez szélsőséges példa, de szeretnék tisztázni valamit.

Rendkívül egészségtelen szokás, ha a férfiak megváltoztatják a saját véleményüket, amint egy nő belép a szobába. Ha nincs bátorságod kimondani a véleményed, a nők nem fognak tisztelni.

 

10. Nem engednek a 48-ból!

Szeretném ha megértenéd, hogy ha van egy határozott elképzelésed, hogy milyen lányt és milyen kapcsolatot és főként milyen életet akarsz, akkor abból nem engedhetsz.

Vannak férfiak, akik csak azért vannak együtt egy nővel, mert a nő nem akar magányos lenni. Az fel sem tűnik, hogy egyébként nem egy barátnő fajta lányról van szó. Ez veszélyes és sokszor szakításhoz,váláshoz vezet.

 

11. Van saját életük!

Volt egy barátom, nevezzük most Marcinak. Rendszeresen jártunk együtt edzeni és söröztünk havonta egyszer, de csak ha ő éppen szingli volt. Ha barátnője volt, a nap 24 óráját a lánnyal töltötte. Nem járt edzeni és ha hívtam csak a hangpostáját hallgattam.

Ennek a viselkedésnek köszönhetően kb. 2 hónap alatt vesztette el a barátnőit. Aztán amikor ismét szingli lett, felvette a telefont.

Tégy magadnak egy szívességet és ne légy olyan, mint Marci. Van életed és azt folytasd is. A nők ugyanis olyan férfiakra vágynak, aki képes nélkülük is élni.

 

12. Kalandokba viszik a nőket!

Soha nem találkoztam olyan nővel, aki arra panaszkodott volna, hogy a barátja túlságosan szereti a kalandokat és élvezi az életet. Azonban sokan mondták már, hogy unják a kapcsolatot.

Azok a férfiak, akik sikeresek, a nőket is kalandokba viszik. Nincs unalmas randi, túrázás,úszás, kávézó stb. Legyél kalandvágyó és a nők veled akarnak majd kalandozni.

 

13. Vannak női barátaik!

Tudom, ez a tanács ellentmondásosnak hangzik. Sok férfi rosszul hiszi, hogy rossz ha női barátaik is vannak, mert az átsodorja őket a barát zónába.

Az igazság az, hogy jó,ha vannak női barátaid. A női barátok sokat taníthatnak neked a nőkről és bemutathatnak egy csomó más nőnek is.

 

14. Félnek, de mindenképpen megcsinálják!

Természetesen ideges vagy, amikor egy lánnyal beszélsz. Természetes,hogy tartasz attól, hogy elrontasz valamit a randin. Természetes, hogy úgy érzed hogy valami furcsa érzés kavarog benned, mielőtt megcsókolnád.

Ember vagy, nem pedig robot. Ezek az érzelmi reakciók teljesen normálisak. Az egyetlen különbség a férfi és a sikeres férfi között, hogy a sikeres férfi bár érzi a félelmet, de mindenképpen megcsinálják, amit kell.

Ne hagyd, hogy a félelem megállítson!

 

15. Soha nem adják fel!

Mi történne akkor, ha ma beszélnél 10 nővel és mind a 10-től elutasítást kapnál? Folytatnád vagy feladnád?

Tudom,hogy folytatni fogod, ha azt mondom, hogy a 11 lány lesz az, aki megadja neked a számát, randizni fogsz és a barátnőd lesz.

Ez valóban lehetséges, de csak akkor, ha nem adod fel!

 

Összegezve tehát, ha nem vagy sikeres a nőknél, akkor meg kell változtatnod a gondolataidat és a viselkedésed, hogy elérd azokat az eredményeket, amelyekre vágysz. Ugyanazt a dolgot csinálni újra meg újra, értelmetlen és nem hoz más eredményt.

Ha megérted a különbséget az átlag férfi és a nőknél egyértelműen sikeres férfi között, akkor követni fogod a céljaid és addig nem adhatod fel, amíg meg nem találod álmaid nőjét.

Van valami, amit te hozzá tennél a cikkhez? Írd meg a hozzászólásokba!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon! 

süti beállítások módosítása