Nem szereted a matekot? Ezt azért érdemes kiszámolnod, Neked is!

2018. március 24. 11:00 - Life Advisor

math-1500720_640.jpgA példát könnyű lesz megoldanod. Csak nézz körbe és az eredmény már ott is van! Minden képletnek lehet pozitív és negatív az eredménye. És az életünknek is. Ezeket pedig rengeteg tényező befolyásolja. Ilyen például a reggeleink, a munkáink, a hobbijaink és még sok más mellett majdnem, hogy első helyen a kapcsolataink.

Hatalmas erő és befolyásoltság húzódhat meg egy ismerősi, de akár egy párkapcsolat mögött is. Sokan nem is gondolnák, hogy azért morcosak, azért nem kedvelik embertársaikat vagy nincs kedvük dolgozni menni, kritikusak vagy lehet nincs céljuk nap-nap után, mert nem a jó emberekkel veszi magukat körbe. Lehet Te is közéjük tartozol? Hamar kiderítheted!

Állj meg egy pillanatra és vedd most számba a hozzád legközelebb álló 5 személyt. Kik azok, akinek a véleménye számodra fontos? Kik azok, akikkel a legtöbbet kommunikálsz? Kik azok, akiket a barátaidnak nevezel? Akikre úgy érzed számíthatsz? Tehát ha már érted, és megvan az a tábor akikre ehhez a feladathoz szükséged van, nézzük a következő lépést!

Most kérlek, gondolj rájuk egyesével. Külön-külön és ha lehet jó alaposan. Ha szeretnéd vegyél elő egy lapot és kezd el írni. Lehet egy jó/rossz tulajdonságok táblázat. Lehet egy kérdés sorozat alapján létrehozott és az általad hozzáadott válaszok. (Pl.: -Hogy jön ki másokkal? -Milyen barátai vannak? -Anyagilag stabil-e? -Van-e valamilyen rossz szokása? ...stb) Ha ezzel is megvagy, az utolsó rész jön.

ÁTLAGOLJ! Vagyis: amilyen ez az általad kiválasztott 5 ember személyisége, ebből leszűrhető a Te élet átlagod is! A hasonló-hasonlót vonz. És ez a barátságban, párkapcsolatban és az életünkbe bekerülő új emberekben is kirajzolódik teljesen tisztán. Csak nem mindig akarjuk észre venni.

Nem szívesen válunk meg emberektől, akik már évek vagy akár évtizedek óta hozzánk tartoznak. Nem szívesen mondjuk a szemébe, hogy nem tettszik a viselkedése vagy, ahogyan az élethez viszonyul. De ha nem tesszük meg, saját magunkat ámítjuk, hogy a tökéletesben élünk vagy éppen magunktól vesszük el az időt! Megéri?

Jó hír! Ezt a matek példát is kijavíthatjuk és írhatunk új és újabb kedves, bátorító és igaz kapcsolatokat a füzetünkbe és életünkbe is egyaránt! Legyen csillagos 5-ös az életünk!

Szerző : Christine

Tetszett  cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket a Facebookon is! >>>

komment
süti beállítások módosítása