Egyszer volt, hol nem volt. Az Óperenciás éteren túl...

2018. február 27. 07:30 - Life Advisor

Avagy beszámoló, az egy hetes Digitális Detox-omról!

wood-3157395_640.jpgKépzelj el egy olyan világot, ahol teljes mértékben ott vagy. Ahol megéled AZT a pillanatot. Ami nem tűnik el egy szempillantás alatt, ami nem merül le. Nincsenek adatlapok és képek. Nincsenek hamis idézetek. Ha eszel akkor eszel és nem valaki más életét nézed közben, egy követett csatornán. Ahol nem lájkok, hanem mosolyok és húsvér emberek vesznek körbe. Nincsenek elvárások, jó vagy rossz effektek... Én most jártam ott. :) Elmesélem röviden milyen volt, hétfőtől-hétfőig.

  1. nap

Igazából ez a vasárnap volt, mert ugye szóltam mindenkinek, hogy ne ijedjenek meg ha több napig nem látnak elérhetőnek, de egy kihívást teljesítek. Kicsit fura volt, mintha egy életre búcsúztam volna el a külvilágtól. És Ők is úgy fogták fel. :) Sőt, később vissza olvasva az üzeneteket, ígyis volt olyan aki aggódott értem, hogy hol vagyok?! A messengert teljesen letöröltem, hogy véletlen se lássak üzeneteket. Ebbe az volt a legjobb, hogy nem pittyegett, nem rezget és nem éreztem azt, a fojtó érzést, hogy most azonnal válaszolnom kell.

  1. nap

Mivel azért is kezdtem bele ebbe az egészbe, mert már éreztem, hogy szükséges ezért abszolút megkönnyebültnek éreztem magam. Egyetlen másodprecre sem jutott eszembe, hogy hozzá nyúljak a telefonomhoz. Azt hittem, majd nehéz lesz de nem. Kicsit fura volt, hogy nem tudtam mennyi az idő, de hozzá szoktam, hogy a konyhai órát nézzem. Sokat írtam, írtam és írtam. :)

  1. nap

Reggel az erkélyen kezdtem a napot, a jóga szőnyegemen. Soha nem csináltam még ilyet. Sajnos. A nappal együtt ébredtem, ami csodálatos volt. Biztos, hogy beiktatom a reggeleimbe a napi hírfolyam görgetése helyett. A hét további részében is sokkal több időm volt meditálni, aminek nagyon örülök.

4.nap

Itt egész napra osztottak be a munkahelyemen, úgyhogy időm sem lett volna rá, hogy böngésszek. Illetve hétfőn és kedden elkezdtem róla vlogot készíteni , hogy milyen is telefon nélkül,de annyira nem vonzott, hogy ez szerdára már be is fuccsolt. :) Vagy 2 hete nem voltam jógázni, úgyhogy nem volt más mint előre. Imádtam! És érdekes volt, mert teljes mértékben tudtam koncentrálni.

  1. nap

Itt már azért elkezdtem érezni a hiányát valaminek. Vagyis inkább valakiknek! Hiányoztak a barátaim és a családom, hogy tudjam mi történik velük. De tudtam már nem sok van hátra. Illetve elmentem és vásároltam magamnak ruhát. Edzőruhát. Sőt, terem bérletet is váltottam! Nagyon büszke voltam magamra és nem posztoltam ki sehova. :)

  1. nap

Nem titok, hogy egy jobb pozíciós állást keresek, mert úgy érzem nyelvileg sokat fejlődtem és szeretnék váltani. Így délután volt időm Önéletrajzot szerkeszteni nyomtattatni és a nyakamba venni a várost. Ugye mindezt térkép nélkül. Nagyon izgalmas volt. És remélem felhívnak. :)

  1. nap

Kivételt tettem szombaton. Mivel anyukám születésnapja volt, de csak telefonáltam neki és azt is vezetékesen! Emlékszik még arra valaki? :) A kiskutyámmal is nagyokat sétáltunk egész héten, aznap pedig egy iskoláig is, ahová őt irattam be.

  1. nap

Kettős érzés volt bennem. Akartam is, hogy vége legyen, meg nem is. Kihasználtam az utolsó pillanatokat is a tanulásra és olvasásra. És állítottam ébresztőt is. :)

Visszatöltöttem a chat programot és reggel megnéztem mindent. Majdnem mindent. Mert egyszerűen annyi minden történt, hogy nem tudtam mindent megnézni. Érdekes, azért világ rengető dolgokról nem maradtam le! Viszont az Én világom megváltozott. Biztos vagyok benne, hogy heti egy D.D. napot fogok tartani.

Remélem tetszett, ha kedvet kaptál hozzá legyen az bármekkora intervallum:

Sok Sikert!

Szerző : Christine

Tetszett  cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket a Facebookon is! >>>

komment
süti beállítások módosítása