Ötletes, átlátható és még hasznos is! Mi az?

2018. január 30. 07:30 - Life Advisor

bullet-2428875_640.jpgEz nem mást, mint a Bullet Journal. De mi is az a Bullet Journal, mire és kik használhatják? A jó hír, hogy mindenki, aki szeretne egy kis rendszert vinni az életébe és mindezt egy jól átlátható helyen őrizgetni.

Nem kell hozzá más csak egy üres, bármilyen füzet, az egyéniséged, íróeszköz és a határtalan fantáziád. Pofon egyszerű. És valahol a maga egyszerűségében hordozza magával a zsenialitását.

Ha akarod minimalista, ha akarod szintekről pezsgő oldalakat hozhatsz létre. Én általában keverem a kettőt. Éppen milyen kedvem van. :)

Szemely szerint körülbelül két hónapja láttam róla egy videó anyagot a legnagyobb videó megosztó portálon és azonnal bele szerettem. Rengetegen alkalmazzák. Iskolásoktól kezdve, anyukák, apukák, üzletemberek, gyerekek...stb. A lista végtelen hosszú.

Rengeteg topikot hozhatsz benne létre! Kedvenceim közé tartozik a:

  • Napi céljaim
  • Napi vízfogyasztás
  • Napi jóga, meditálás

De ez csak pár példa. Tényleg bármi beilleszthető a lapok közé. Olyanra formálhatod, amilyen Te vagy. A hobbidtól kezdve a legfontosabb teendőig láthatod, hogyan oszd be legjobban az idődet. Ha előző este megcsinálom, ami nem vesz igénybe 20 percnél többet, másnap rengeteg időt spórolok meg. Ez a mai világban fontos. Az idő. Akik használják ezt emelik ki első helyre. Na meg azt, hogy iszonyatosan jó móka. :)

De ne is húzzuk tovább az időt. Ha felkeltettem az érdeklődésedet csak írd be a keresőkbe és milliónyi példát találsz vagy pedig nézz szét az alábbi galériában. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása