11 napi emlékeztető, amit minden reggel olvass el az év hátralévő részében!

2018. január 09. 07:45 - Life Advisor

personal-growth-2268884_640.jpgA reggel különösen nagy hatással van az életünkre, hiszen gyakorlatilag az egész napunkat képes megalapozni. Sokak számára a különböző reggeli rituálék sem ismeretlenek. Rendszeres reggeli meditáció, olvasás, zene hallgatás,testmozgás. Mind-mind olyan szokások amelyek pozitív hatást gyakorolnak a napunkra. Most azonban 11 olyan napi emlékeztetőt hoztam nektek,amit minden reggel olvassatok el az év hátralévő részében!

1. Nem ugyanaz az ember vagy,aki egy évvel,egy hónappal,vagy egy héttel ezelőtt voltál. Folyamatosan növekszel. A tapasztalatszerzés nem áll meg. Ez az élet. És azok a tapasztalatok a legnagyobbak, amelyeket nehézségek árán szereztél, visszatekintve azonban látod,hogy erősebbé,jobbá tettek.

2. A cél nem az,hogy túljuss az összes negatív gondolatodon,érzéseiden és élethelyzeteden. Ez lehetetlen. A cél,hogy megváltoztasd, ahogy ezekre a dolgokra reagálsz.

3. A boldogság nem egy párkapcsolattal, egy nyaralással, munkával vagy pénzzel kezdődik. Veled kezdődik.Ha boldogabb akarsz lenni, meg kell változtatnod a hozzáállásod.

4. Amire fókuszálsz,az növekszik. Állj le azzal,hogy állandóan az idődet osztogatod. Kezd el irányítani a fókuszod. 99%-a annak a dolognak,ami ma még stresszel, egy hónap múlva már nem is fog számítani. Engedd el a felesleges dolgokat és arra figyelj,ami valóban fontos és haladj előre az életedben.

5. A bölcsességed és az erő végső mércéje, hogy mennyire vagy nyugodt bármilyen szituációban. A nyugalom egy óriási hatalom. A képesség,hogy nem reagálsz túl dolgokat és,hogy nem veszel mindent magadra, tisztán tartja az elméd és nyugalomban a szíved.

6. Sosem fogsz mások szemében elsőbbséget élvezni, ezért kell,hogy saját magad legyen a legfontosabb.Vigyázz magadra, tiszteld önmagad. Ne várj arra,hogy más válasszon ki téged. Válaszd ki saját magad!

7. Addig szeresd amit csinálsz,amíg azt csinálod,amit szeretsz. Szeresd ahol élsz,amíg ott élsz,ahol szeretnél.Szeresd az embereket akikkel vagy,amíg azokkal az emberekkel nem vagy akiket legjobban szeretsz. Ezen az úton találunk boldogságot,lehetőségeket és békét.

8. Ha visszatekintesz az elmúlt 1 évre, ne a fájdalomra gondolj,amit éreztél. Gondolj arra,hogy milyen erős voltál.Sok mindenen átmentél és ezzel együtt rengeteget fejlődtél. Adj magadnak rugalmasságot és kecsesen lépj tovább.

9. 10 év múlva nem fog számítani, milyen cipőt hordtál, milyen volt a hajad, milyen ruhát viseltél. Ami számítani fog,hogy hogy éltél, hogy szerettél és hogy mit tanultál ez idő alatt.

10. Nézz körül és légy hálás. Az egészségedért,a családodért, a barátaidért és az otthonodért. Semmi sem tart örökké.

11. A boldogság, hogy elengeded a görcsöt,hogy milyen életet is álmodtál magadnak ehelyett őszintén értékeled mindazt,amid most van. Mielőtt este lefekszel és becsukod a szemed,mosolyogj, engedd,hogy átjárjon a béke és légy hálás. Az élet szép.

komment
süti beállítások módosítása