5 ok, amiért nem lett második randi

2024. június 28. 07:30 - Life Advisor

nincs_masodik_randi.pngRandiztál egy lánnyal és mindent megtettél annak érdekében, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok. Kedves, szívélyes, tökéletes úriember voltál, tényleg mindent elkövettél a siker érdekében. Az erőfeszítéseid ellenére viszont a lány azt mondta : "Nem akarok újra találkozni veled." Bizonyára nem vagy boldog, sőt dühös talán zaklatott is vagy, de vajon hol rontottad el? Ez a poszt most erről fog szólni vagyis arról az öt kritikus hibáról, amelyek tönkretehették a randid.

1. Biztonsági játékot játszottál

Kezdjük az egyik leggyakoribbal : biztonsági játék. Mit jelent? Azt, hogy tartózkodunk mindentől, ami merésznek tűnhet. Persze biztonságosabb, ha nem hozunk fel ellentmondásos témákat vagy nem teszünk olyan lépéseket, amelyek elutasításhoz vezethetnek. Viszont, ha azért nem játszunk, nehogy veszítsünk, akkor győzni sem fogunk.

A varázslat akkor történik, amikor kockázatot vállalsz, amikor mondasz valamit, ami miatt felszökik a szemöldöke, de akár intrikát is kiválthat. Amikor olyan pillantást vetsz rá, amely titokban izgatottá teszi, még akkor is, ha soha nem mondja el neked. Amikor a kezed az ujjaihoz ér és ez az érintés kicsit túlterheli az idegrendszerét.

A randizás nemcsak az esetleges különbségek, kínos helyzetek elkerüléséről szól, hanem arról is, hogy hatást gyakorolj, kockáztass és megmutasd, ki is vagy valójában. Ha túlságosan félsz kilépni a komfortzónádból, akkor lemaradhatsz a valódi kapcsolatról és vonzalomról. 

2. A ő valóságában éltél

Hallottál már a keretekről? Minden ember saját perspektíváját vagy "keretét" hozza be minden helyzetbe. Amikor randizol, neki is és neked is megvan a saját kerete. A kulcs az, hogy ne hagyd el a sajátodat azért, hogy beleilleszkedj az övébe.

Hitelességed és magabiztosságod abból fakad, hogy szilárdan kiállsz a hited és értékeid mellett. Ha olyasmit mond, amivel nem értesz egyet, vagy olyan módon viselkedik, ami nem illik hozzád, ne csak bólints, hogy megőrizd a békét. Fejezd ki a perspektívád és a határaid, mint egy férfi. Nem arról van szó, hogy konfrontatívak legyünk. Arról van szó, hogy erőt és integritást mutassunk be. A nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik tudják, kik ők és nem félnek kimutatni azt.

3. Nem volt szexuális vonzalom

A szexualitás nem csak a fizikai vonzalomról szól. A kölcsönös vágy és várakozás hangulatának megteremtéséről is beszélnünk kell. Ezt közvetítetted a randin?

Valószínűleg nem. Ahogy korábban mondtam, ez a finom gesztusokról szól - a szemkontaktusról, amely egy pillanattal tovább tart, mint kellene, a comb megérintéséről, amely olyan üzenetet küld, amelyet a szavak soha nem tudnának. A hangszínedről, a testbeszédedről és azokról a dolgokról szól, amelyekkel kommunikálsz.

Az őszinte csodálat és vágy tiszteletteljes kifejezése vonzalmat épít és kommunikálja férfias energiáid. Nem arról van szó, hogy durva vagy egoista lennél. Arról van szó, hogy tudasd vele, hogy nőként tekintesz rá és nem csak alkalmi csevegés érdekel.

4. Unalmas voltál

Az unalmas beszélgetések miatt egy nő gyorsabban elveszíti érdeklődését, mint egy sóval borított meztelen csiga a Szaharában. Beszéltél olyan dolgokról, amelyek igazán izgatnak? A szenvedélyeid, a kalandjaid, a dolgok, amik éltetnek? Vagy ragaszkodtál a biztonságos témákhoz, mint az időjárás vagy a napi ingázás?

Merésznek és emlékezetesnek lenni azt jelenti, hogy megosztod lelkesedésedet és tapasztalataidat oly módon, amely megragadja az érdeklődését. Legyen szó horgászatról vagy asztrofizikáról, beszélj róla szenvedéllyel. Mutasd meg neki, mi tesz téged egyedivé és érdekessé. Így tűnsz ki a tömegből és hagysz mély benyomást.

5. Megcsókoltad a seggét

Nem kell szó szerint venni. :) Az önszórakoztatás viszont kulcsfontosságú. Arról szól, hogy élvezd a saját társaságodat és hű legyél magadhoz. Amikor randizol, ne próbálj meg olyan ember lenni, aki nem vagy, csak azért, hogy lenyűgözd őt.

Mondj olyan vicceket, amelyek valóban szórakoztatnak, ossz meg olyan történeteket, amelyek megnevettetnek és öleld magadhoz furcsa szokásaid és érdekes hobbijaid. A nőket vonzza a hitelesség és a magabiztosság.

Amikor jól érzed magad és önmagad vagy, az ragályos. Ez azt mutatja ugyanis, hogy jól érzed magad a bőrödben és minden pillanatát az életnek élvezetessé tudod tenni. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása