Hogy mutasd meg egy férfinak, hogy megérdemled a szeretetét?

2024. május 11. 07:30 - Life Advisor

II.rész

onertekeles_no.pngAhogy azt az előző részben ígértem, folytatjuk az elmaradt 5 stratégiával, amely lehetővé teszi számodra, hogy szavak nélkül megmutasd az értékeid egy férfinak.

5. Mindig készen kell állnod arra, hogy elmenj

Ez szintén egy módszer arra, hogy megmutasd az értékedet egy férfinak. És ez hasonló az előzőhöz, kivéve, hogy általánosabb, ami azt jelenti, hogy mindig készen kell állnod arra, hogy mindenféle okból elsétálj, nemcsak a határátlépés miatt.

Az a nő, aki nem áll készen arra, hogy elmenjen, nem értékes nő, hanem olyan nő, aki kompromittálja magát annak érdekében, hogy kapcsolatban maradjon. Mindenféle oka van annak, hogy egy nőnek el kell hagynia egy kapcsolatot.

Lehet, hogy a srác bántalmazó, hazug vagy valamilyen mentális zabara van, félrelépett vagy talán elkezdtél aggasztó jeleket látni. 

Bármi legyen is az ok, a távozás az egyetlen értékes mód, ha tudod, hogy ahhoz, hogy ebben a kapcsolatban maradj, kompromisszumot kell kötnöd vagy el kell veszítened a tiszteletet.

Készen kell állnod arra, hogy elmenj, függetlenül attól, hogy mennyire szeretsz egy férfit. Ha jól megállapodtál egy kapcsolatban, nem mindig gondolsz arra, hogy elsétálsz, amint elégedetlen vagy valakivel, mert akkor nem leszel képes értelmes kapcsolatot kiépíteni. De még mindig ott kell lennie a fejedben, hogy ez egy lehetőség.

Az erős házasságok többsége nagyon feltételes, de nagyon gyengéd, mögöttes feltételesség teszi őket erőssé, mert mindkét felet a pályán tartja, de azt hiszem, különösen a férfiakat.

Általában a férfiaknak meg kell kapniuk tőled azt a hangulatot, hogy nem leszel ott nekik, történhet bármi. Tudom, hogy a legtöbben ellenkező kapcsolatokban nőttünk fel és azt tanultuk, hogy ha megmutatjuk egy férfinak, hogy mindig ott leszünk mellette, hogy megadjuk nekik a hallhatatlan hűséget, akkor majd jobban fognak szeretni egy nőt. De ez egy fantázia és egy óriási hazugság.

6. Mutasd meg, hogy a tettekre összpontosítasz, nem pedig a szavakra

Tudnod kell, hogy manapság a szavak a legolcsóbb dolgok egyike, amit egy férfi adhat egy nőnek. 

Ha egy férfinak szép szavai vannak hozzád, válaszolhatsz azzal, hogy azt mondod : és ezt hogyan mutatod meg nekem? Vagy hogyan hihetnék neked? Vagy honnan tudhatom, hogy ez igaz?

A férfiak tudják, hogy kétféle nő létezik. Néhány nőt könnyű befolyásolni és manipulálni szép szavakkal. És vannak más nők, akik nagyra értékelik magukat és akik megértik, hogy a szavak semmit sem érnek és inkább a férfi cselekedeteit figyelik.

Tehát amikor a férfiak találkoznak egy nővel, aki világossá teszi számukra, hogy várja a cselekvést, tudják, hogy egy nagy önértékeléssel rendelkező nővel van dolguk. Amúgy egy nagy önértékeléssel rendelkező nő soha nem követel semmit egy férfitól. Tehát valójában nem az igényről van szó, mert az igényesség a frusztráció és a hiány helyéről származik. A nagy önértékeléssel rendelkező nő csak a cselekedetekre figyel.

Ha a tettek nincsenek ott, vagy ha nincsenek összhangban a szavakkal, akkor egyszerűen elsétálnak.

7. Van egészséges szkepticizmusod

A hölgyek naivitása nem egy értékes tulajdonság. Egy kis szkepticizmus sokat elárul egy nő értékéről. 

Olyan sok bullshit és annyi szélhámos van odakint, annyi hazug és csaló, hogy egy olyan személy, aki értékeli magát, csak egészséges szkepticizmussal navigálhat a világban, hogy képes legyen használni a megkülönböztetést és kiszűrni az ilyen embereket.

Az egészséges mértékű szkepticizmus azt jelenti, hogy nem vagy naiv, de nem vagy negatív sem. Ez azt jelenti, hogy tudod, mikor teheted le a szkepticizmusod, mert már nincs rá okod.

Mindez pedig azt is jelenti, hogy a szkepticizmus nem kényszeres dolog. És ez nem valamiféle pszichológiai rendellenesség. Ergo, nem szabad mindig szkeptikusnak lenned. De amikor hallasz valamit, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, vagy valamit, ami úgy hangzik, hogy egy fantáziavilág szüleménye, vagy furcsa, akkor jogod van szkeptikusnak lenni. Sőt, nyugodtan megkérheted a férfit, hogy bizonyítsa, amit mond, ha kétségeid vannak.

Azzal, hogy szkepticizmust mutatsz, azt mondod egy férfinak, hogy nem vagy könnyen manipulálható, hogy használod a fejed, szemed, eszed és a kritikus gondolkodásodra hagyatkozol és nem hiszel el mindent anélkül, hogy alaposan megvizsgálnád.

Használd tehát a szkepticizmust, de egészségesen és mértékkel.

8. Hajlandónak kell lenned nemet mondanod, miközben kockáztatod a férfi elvesztését

Ha értékes embernek tartod magad, sok mindenre nemet kell majd mondanod.

Nemet fogsz mondani az olyan javaslatokra, mint a reggeli szex vagy a szexting, vagy a meztelen képek küldözgetése, főzés, takarítás és egyéb más dolog. 

Az évek során észrevettem, hogy néhány természetesen asszertív nő számára az, hogy nem tud nemet mondani, csak akkor probléma, ha az a nő szereti a férfit. Azok a nők, akik nem igazán szeretik azt a férfit, akivel dolguk van, sokkal könnyebben mondanak nemet.

És újra és újra láttam, hogy a nők megszegik a szabályokat egy olyan férfival szemben, akit szeretnek, azt gondolva, hogy ő lehet az igazi, és azt gondolják, hogy ez az esélyük arra, hogy végre boldogok legyenek. De semmi sem állhat távolabb az igazságtól, mint ez.

Azok a férfiak, akik olyan dolgokat kértek tőled, amiket nem kellene kérniük, csak azért kérték, mert nem félnek elveszíteni téged. Ezért nem igazán vesznek téged olyan komolyan, mint amilyennek te őket és a veled kapcsolatos szándékaik nem azok, aminek látszanak.

Tehát megszegsz néhány szabályt, azt gondolva, hogy így tudod megnyerni a szívüket, de valójában eladod magad egy férfinak, ami egyáltalán nem éri meg.

Tehát soha ne fogadj el semmit, amiről tudod, hogy nem kellene elfogadnod, még akkor sem, ha egy olyan embertől származik, aki igazán érdekel és akit egy életre szóló esélynek tekintesz.

9. Soha ne üldözz egy férfit!

Ez a végső próbája annak, hogy nőként valóban értékesnek tartod-e magad.

Bármilyen értéket és érdemességet megmutathatsz, amit képes vagy megmutatni és megtestesítheted az összes korábbi tulajdonságot. De ha egy férfi visszahúzódik és a reakciód az, hogy üldözöd, akkor az értéked azonnal csökken, mert egy igazán érdemes ember nem reagál arra, hogy valaki elhúzódik, pláne nem üldözéssel.

Egy szeretetre méltó nő nem keres kifogásokat egy olyan férfi számára, aki nem áll elő extravagáns magyarázatokkal az elhúzódás igazolására.

Az a nő, aki értékeli magát, nem fél a tényeket a legelfogulatlanabb módon nézni és arra a következtetésre jutni, hogy az elhúzódó férfit, valószínűleg nem érdekli.

És az ilyen nő sokkal többre tartja az értékét, mint egy másik emberi lény iránti vágyát. Az érdemessége az, ami erőt és bátorságot ad neki, hogy továbblépjen, annak ellenére, hogy érdekli az a bizonyos férfi. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása