Hogy mutasd meg egy férfinak, hogy megérdemled a szeretetét?

2024. május 10. 07:30 - Life Advisor

I.rész

onertekeles_no.pngAz első dolog, amit el kell mondanom, hogy a nő értéke nem olyasmi, amit elmondhat egy férfinak, hanem inkább valami, amit a férfinak magának kell meghatároznia, a nőtől származó bármilyen nyomás, rávezetés nélkül. És a férfiak nem a logikán keresztül határozzák meg egy nő értékét, hanem érezniük kell ezt az értéket. Bárki, aki közületek hallgatja, aki valaha is megpróbált meggyőzni egy férfit az értékéről azzal, hogy elmondta neki az értékét, tudja, hogy ez nemcsak hogy nem működik, de ettől a férfi még kevésbé méltónak lát téged, mint amilyen amúgy vagy és még jobban leértékel majd téged. Tehát ebben a posztban kilenc módszert mutatok, hogy szó nélkül bizonyítsd értéked egy férfinak.

Először is hadd tisztázzam, hogy ha megmutatod az értékedet egy férfinak, az nem fogja őt érdekelni. Vannak más dolgok is, amelyek szerepet játszanak abban, hogy egy férfi érdeklődjön irántad. Tehát azzal, hogy megmutatod egy férfinak, hogy értékes vagy, nem változtatsz egy olyan embert, aki eleve nem érdeklődik irántad, olyasvalakivé, aki igen, de elnyered a tiszteletét és megtartod a méltóságod.

De ha egy férfi érdeklődik irántad, akkor küzd azért, hogy veled legyen, mert abszolút kitűnsz a sok nő tömegéből, akik sajnos nem tudják, hogyan kell helyesen közvetíteni értéküket.

Mert ez elég gyakori. Egy férfi nagyon érdeklődhet egy nő iránt az alapján, amit kívülről lát, csak azért, hogy elforduljon tőle az érdemesség érzésének hiánya. És az érdemesség érzése, hogy a férfi érdeklődése ebben a konkrét kontextusban nem általános érdemességérzet.

Például, ha valakinek kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy képes-e pénzügyi sikert elérni, akkor ezt felvetheti, de ettől nem lesz kevésbé vonzó vagy kevésbé érdekes. A férfiak ráhangolódnak a nők érdemességérzetére, mivel ez összefügg azzal, hogy mit érez azzal kapcsolatban, hogy megérdemli, hogy minőségi férfi legyen az életében.

Most pedig beszéljünk arról, hogyan mutathatod meg az értéked egy férfinak.

1. Ismerd meg az értékeid

Az első dolog, amivel kezdened kell, ha meg akarod mutatni az értékeid egy férfinak, az, hogy győződj meg arról, hogy te magad ismered a saját értékeid. 

Tapasztalatom szerint sok nő azt hiszi, hogy tisztában van az értékével, amíg elutasítással vagy negatív visszajelzéssel nem szembesül bármilyen normával és határral kapcsolatban és az érdemesség törékeny érzése hirtelen eltűnik, mert nem igazán ismeri a saját értékét.

Amikor igazán tudod, hogy mennyit érsz, az megingathatatlan. Soha nem kételkedsz magadban. Ez kőbe van vésve. Nagyon kevés olyan ember van, aki őszintén elmondhatja, tudja, hogy mennyit ér. 

Tehát, ha nem tudod, milyen erős a saját érdemességérzeted, van néhány módja annak, hogy megtudd, hogyan érzed magad valójában.

Az első módszer az, hogy reflektálj a múltbéli viselkedésedre és nézd meg, hogy fennáll-e az alábbiak valamelyike. Ha elviselsz egy csomó bullshit dolgot, elfogadsz egy csomó rossz viselkedést, ha úgy döntesz, hogy mérgező kapcsolatban maradsz, ahol rosszul bánnak veled, akkor tudnod kell, hogy ezek óriási jelei annak, hogy nem tudod, mennyit érsz. Ugyanez igaz akkor is, ha ezt bár legyőzted, mégis amikor legközelebb találkozol valakivel, aki tetszik, ismét visszanyúlsz a fenti szituációk bármelyikéhez.

Ez azt jelenti, hogy még mindig nem tanultad meg teljesen a leckét és még mindig nincs nagyfokú meggyőződésed az értékedről.

Sok olyan nővel találkoztam, akik azt gondolták, hogy dolgoztak magukon és felismerték értéküket és hogy soha nem fognak kevesebbet elfogadni, mint amit megérdemelnek, de aztán sok haragot mutattak ki, amikor néhány férfi nem bánt velük megfelelően.

Tehát azt mondom neked, hogy ha még mindig harag van benned amiatt, hogy hány éves vagy, és hogy a férfiak ezt hogyan vetítik ki rád, akkor még mindig nem igazán tudod, mennyit érsz, mert az értéked ismeretének egyik fő mutatója az, hogy nem reagálsz és nem válsz sztoikussá semmire, ami ellentmond az értékedről alkotott új hitednek.

Azokat a nőket, akik valójában tisztában vannak értékükkel, soha nem hozza ki a sodrából az, hogy egyes férfiak nem ismerik fel értéküket. Elismerik, hogy az élet ténye, hogy egyes férfiak nem látják őket méltónak, de vannak mások, akik feltétlenül megteszik.

A másik módja annak, hogy megtudd, hogyan érzed magad az, hogy leülsz egy csendes szobában és felteszed magadnak a kérdést : mik az értékeim?

És miközben felteszed a kérdést, próbálj meg kapcsolódni a testedhez. Figyeld meg, mi történik benned, hogy kapcsolódj azokhoz az érzésekhez, amelyek felmerülnek, amikor felteszel egy kérdést. Ha kényelmetlenséget észlelsz, akkor ez azt jelzi, hogy több belső munkát kell végezned az önbecsülésed növelésének érdekében.

Ha fájdalmat vagy haragot észlelsz, az azt jelenti, hogy lehetnek olyan sebeid vagy traumáid, amelyekből még nem gyógyultál ki.

Felveheted a legdrágább ruhákat, olyan magabiztosan járhatsz, mint ahogy gondolod. Ha nincs megingathatatlan önértékelésed, semmit nem érsz el vele. A férfiak ezt észre fogják venni és nem változtatod meg a rólad alkotott első benyomásukat.

2. Úgy nézz ki, mintha komolyan vennéd magad és az értékeid

Ha azt akarod, hogy mások méltónak lássanak, meg kell mutatnod nekik, hogy úgy bánsz magaddal, mint valakivel, aki méltónak tartja magát a szeretetre méltó tiszteletre, a megbecsülésre és az élet legjobb dolgaira.

  • Tehát úgy nézel ki, mint valaki, aki szereti magát?
  • Úgy nézel ki, mint aki értékeli önmagát és aki a legjobbat adja magából?
  • Úgy nézel ki, mint valaki, akinek van önbecsülése vagy aki együttérző önmagával?

Királynőként kell viselkedned ahhoz, hogy úgy bánjanak veled, mint egy királynő, ami azt jelenti, hogy gyakran meg kell határoznod, hogyan lépsz ki a nagyvilágba, hogy az emberek hogyan fognak bánni veled, mert az emberek mindig az általad kibocsátott energiákra reagálnak.

Ha úgy teszel, mintha nagyszerű lennél és mint aki nagy dolgokra hivatott, akkor ezt a hit kisugárzik belőled és valójában a körülötted lévő emberekre is hatással lesz, hiszen úgy gondolják majd, hogy jó oka lehet annak, hogy miért vagy olyan magabiztos magadban.

Ugyanígy, a férfiak elmondhatják, hogy nem értékeled magad, még akkor sem, ha elvárod tőlük, hogy értékeljenek téged azáltal, hogy megnézik, hogyan bánsz magaddal, hogyan öltözködsz és milyen ételeket eszel, ha pénzt költesz magadra és hogyan engeded meg másoknak, beleértve őket is, hogy bánjanak veled stb.

Meg kell testesítened az önértékelést ahhoz, hogy az emberek méltónak lássanak. Ezeket a nemes dolgokat először magadnak kell adnod, hogy más emberek és különösen az emberek ösztönzést kapjanak arra, hogy neked adják őket.

Például, ha elvárod, hogy egy férfi szép ajándékokat vásároljon neked, először szép dolgokat kell vásárolnod magadnak, természetesen a költségvetéseden belül, de a szándékodnak annak kell lennie, hogy mindig a legjobb dolgokkal kényeztesd magad, amit megengedhetsz magadnak.

3. Nem szabad könnyű prédának tűnnöd

A legegyszerűbb módja annak, hogy ezt megmutasd, az öltözködésed. Öltözhetsz elegánsan és még egy kicsit szexin is, de soha ne öltözz úgy, hogy túl sokat mutass magadból és azt sugalld, hogy nincs problémád azzal, hogy ingyenes adsz magadból egy részt, hogy mindenki láthasson.

Ezenkívül soha nem szabad könnyen és túl korán igent mondani bizonyos dolgokra. Például ne lógj egy férfi nyakán az első randin vagy akár az első néhány randin. Nyilvánvalóan ne engedd meg, hogy a szex túl korán történjen.

Nem szabad meztelen képeket küldözgetni egy férfinak, mert túl korán adsz hozzáférést az intimitáshoz. Ne hívd fel magadhoz túl korán a férfit, amíg hivatalosan nem éltek kapcsolatban. 

A hozzád és az energiádhoz való hozzáférésnek drágának kell lennie és olyan férfiaknak kell ezt megadnod, akik ténylegesen befektettek beléd és erőfeszítéseket tettek az irányodba.

4. Ne mondd el a határaid, mutasd meg őket!

Ahhoz, hogy a határokat és a normákat komolyan vegyük, nem szabad verbalizálni őket. Tehát ne mondd el a határaidat egy férfinak.

Ne mondj neki olyat, hogy ó, ha még egyszer megcsinálod vagy ezt teszed, akkor ez fog történni. Először is a legtöbb határ nagyon konvencionális közöttetek.

Nagyon kevés olyan határ van, amely nagyon személyes és egyedi minden egyén számára. A valódi szükségletük mondja meg, vagy a fegyelem. Nagyjából tudják, mik a hagyományos határok. Akkor az energiádnak azt kell mondania a férfinak, hogy te az a fajta ember vagy, aki nagyon erősen érzi magát a határokkal kapcsolatban és senkitől nem fogad el kifogásokat ez ügyben. 

Ennek már eltántorítónak kell hatnia a férfiak számára ahhoz, hogy ne próbálják átlépni a határaid.

Ennek ellenére mindig ébernek kell maradnod a határátlépés jeleire, mert a férfiak szeretik tesztelni a nőket és megpróbálnak dolgokat, csak azért, hogy lássák, működik-e.

Ha pedig megtudják úszni, tudni fogják, hogy mindig meghátrálhatnak, mintha mi sem történ volna, mivel ez a stratégia amúgy sok más nővel működik.

De valami mást kell mutatnod nekik. Érvényesíteni fogod a határaid azáltal, hogy eltávolítod magad és a jelenlétedet és kétséget hagysz bennük, hogy valaha is visszaszerezhetnek-e.

Ne követelj kifogásokat, ne magyarázd el nekik, hogy amit tettek, az rossz. Nem tárgyalsz velük. Csak elsétálsz és megmutatod nekik, hogy nem tolerálod azzal, hogy megtagadod tőlük a jelenlétedet.

Az, hogy mi történik ezután, a férfitól függ. Ha igazán beléd van esve, akkor vissza fog térni könyörögni és egy második esélyt kérni, és ezúttal nem fog szórakozni, mert tudni fogja, hogy komolyan kell vennie téged. Csak ekkor adhatsz magyarázatot arra, hogy milyen határt nem tartott tiszteletben.

A holnapi részben hozom a további 5 tippet és stratégiát. Tarts velem!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása