Egyszerű társkereső eszköz, amely mindent megváltoztat

2024. április 18. 07:30 - Life Advisor

turelem_randi_eszkoz.pngUtálok "clickbait" fickó lenni. De ha alkalmazod az itt megszerzett tudást, akkor mostantól kezdve változásokat fogsz látni és javítani fogod a társkereső képességed. Kérlek, légy türelmes, mert ez a módszer hosszú távon segít abban, hogyan randizz és hogyan lehetsz végre álmaid nőjével. Csak légy türelmes. Ó várj, ez az! A türelem a legegyszerűbb randizási módszer, amellyel megszerezheted, amit akarsz. A rohanó víz erodálja a partot, de az állandó vízmozgás faragja ki a kanyont. A türelem nem csak egy eszköz a randizásban. Ez a teljes befektetés. Olvass tovább, ígérem, megéri.

Buddha története

Buddha és tanítványai egy hosszú gyaloglásról tértek vissza. Úgy döntöttek, hogy megállnak és pihennek egy tó közelében. Buddha megkérte legfiatalabb és legtürelmetlenebb tanítványát, hogy sétáljon el a tóhoz és hozzon neki vizet. Így is tett. De, amikor megérkezett a tóhoz, látta, hogy egy bivalycsorda átkel rajta, ami felkavarta a vizet. A tanítvány elgondolkodott : "Nem vagyok képes ezt a piszkos vizet Buddhához vinni.". Visszatért és elmesélte Buddhának a történteket. Buddha nem szólt semmit. Néhány pillanattal később megkérte a tanítványát, hogy hozzon neki vizet a tóból. Ahogy az várható volt, a víz még mindig piszkos volt. 

Később Buddha újra megkérte a tanítványát, hogy hozzon neki vizet. A tanítvány dühösen és átkozódva elment a tóhoz, arra számítva, hogy a víz még mindig piszkos és ihatatlan, de meglepetésére a víz kristálytiszta volt.

A tó piszkossága csak átmeneti volt. Egy idő után a sár leülepedett és a víz ismét tiszta lett. A tanítványa nem tudta kényszeríteni a víz megtisztítását, és semmit sem tehetett, hogy felgyorsítsa ezt a folyamatot.

Minden valószínűséggel bármilyen beavatkozás csak rontott volna a helyzeten.

Victor Funk pszichiáter egyszer kijelentette, hogy amikor már nem vagyunk képesek megváltoztatni egy helyzetet, kihívást jelent számunkra, hogy megváltoztassunk magunkat. A tanítvány esetében nem tudott mit kezdeni a tó iszaposságával, vagy azzal, hogy Buddha többször is megkérte, hogy hozzon neki vizet. Nem tudta megváltoztatni ezeket a körülményeket, így a türelmetlen tanítvány csak annyit tehetett, hogy megváltoztatta a hozzáállását a körülményekhez. Ahogy a sáros víz végül magától kitisztult, csak türelmesen várnia kellett, amíg a természet kijátssza önmagát és ez volt az a lecke, amelyet Buddha meg akart tanítani a tanítványának, ami megmenthette volna a tanítványt a harag és az elégedetlenség fájdalmától.

Társkeresés és a türelem

A türelem az egyik legjelentősebb képességed, amikor randizásról van szó. A türelem nem csupán várakozás. Ez az alkímia, amely a röpke pillantásokat időtlen kötelékekké alakítja.

Lehet, hogy randiztál vagy találkoztál egy olyan személlyel, aki türelmetlen a jelenlegi helyzetével. Ez nem épp szórakoztató körülmény.

  • Hova tűntek a jó nők?
  • Hogyan találhatok egy megfelelő nőt?
  • Miért nem találkoznak az emberek a való életben?
  • A nők csak a pénz miatt vannak a férfiakkal.
  • Izmosnak, magasnak és jóképűnek kell lennem, hogy egyáltalán beszélhessek egy nővel.

Ez az elégedetlenség a randik világával néhány férfi számára elég erős lehet ahhoz, hogy dühkitörést okozzon, akár passzív, akár aktív értelemben. Néhány srác annyira frusztrált a randizás miatt, hogy ütögetik a mikrót, amiért nem volt képes egy perc alatt felmelegíteni az ételt. Vagy egy másik példa a közlekedési dugók következében kialakult düh jelensége is.

A türelmetlenség nemcsak kellemetlen, de értelmetlen is. A türelmetlenség az a hajlandóság, hogy az életet abban a tempóban éljük, ahogy valójában történik. Nem lehet kapcsolatokat erőltetni. Nem lehet felgyorsítani a szex konszenzusos folyamatát. Nem akarhatod, hogy a kiszemelt hölgy három randi után beléd szeressen.

Nem működik!

A társkereső univerzum nem hajt fejet az akaratunk előtt.

Most akarjuk a dolgokat!

Azt akarjuk, hogy a dolgok azonnal megváltozzanak, de a valóságban a külső körülmények nem rajtunk múlnak, bármennyire is szeretnénk, hogy ez így legyen. Óvakodj azoktól az emberektől, akik az ellenkezőjét próbálják igazolni ennek. Ahhoz, hogy megváltoztasd a körülötted lévő világot, először alakítsd át a benned lévő világot.

A türelemnek a randizásban számos előnye van, beleértve nemcsak az elégedetlenség hiányát, hanem a jobb döntések meghozatalát és a másokkal való kapcsolatok javítását is. A legtöbb nő nagyon érzékeny és észreveszi, ha az illető, akivel randizik, türelmetlen és ez rendkívül zavaró jelenség. Ne feledd a kardinális szabályt : ha nem érzi jól magát veled, akkor valószínű, hogy nem fogja érdekelni, hogy együtt legyen veled, hogy újra találkozzatok stb. A sietség hibákat szül. A mérlegelés viszont férfias dolog.

Négy kulcsfontosságú előnye van a türelem elsajátításának a randizások során. 

1. A természetes áramlás

Legtöbbször a dolgok siettetése nem igazán segít a kapcsolati célok elérésében. A folyamat kényszerítése akár káros is lehet. Van egy természetes művészete az erőfeszítés nélküli cselekvésnek vagy nem cselekvésnek. 

A valódi potenciális kapcsolatok optimálisan működnek a beavatkozásunk nélkül. 

A taoista filozófia szerint vagy elindulhatunk a természet áramlásában és könnyebben navigálhatunk az életben, vagy úszhatunk az árral szemben. A bőséges energiamennyiségek növelése alacsony hozamért cserébe semmit sem tesz a romantikus életünk fejlődéséért. 

A türelem lehetővé teszi számunkra, hogy hagyjuk, hogy a természet elvégezze helyettünk a munkát, mivel hajlandóak vagyunk elvárásainkat a természet sebességéhez igazítani.

A gondos mérlegelés, mielőtt fontos döntést hoznál a randizási életeddel kapcsolatban, gyakran nagyon jól sikerül. A különbség a kétely és a túlgondolás, valamint a lehetőségeink gondos mérlegelése között az, hogy az előbbi ismétlődő és általában nem vezet érdemi megoldáshoz. Másrészt a gondos megfontolás azt jelenti, hogy mérlegeljük a különböző lehetőségeket és feltárjuk a lehetséges eredményeket, jellemzően az értelem, a logika és a kritikus gondolkodás segítségével, de ehhez az elme tisztaságára van szükség.

Ha az érzelmek átvették az irányítást, hajlamosak vagyunk nem racionális döntéseket hozni, mivel döntéshozatalunkat például szorongás, harag vagy félelem által kiváltott impulzusokra alapozzuk. A szorongás és a félelem vak. A tiszta gondolkodás megvilágítja értékes igazságod ösvényét.

Ha például úgy döntünk, hogy heves veszekedés közepette véget vetünk egy kapcsolatnak, akkor reális esély van arra, hogy megbánjuk ezt a döntést. A türelem alkalmazása a döntés előtt előnyös az életünk számára, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy a tisztaság és a nyugalom helyéről induljunk. Egy pillanatnyi türelem a harag pillanatában ezer pillanatnyi megbánást takarít meg.

Ezt kívánom mindenkinek! Gondolj csak egy pillanatra a boldogság összes lehetséges forgatókönyvére, amelyet esetleg elmulasztottál a türelmetlenséged miatt, vagy azért, mert nem próbáltál racionális lenni a válaszaiddal.

A türelem az önuralom eszköze, amikor hagyjuk, hogy érzelmeink feloldódjanak és nem cselekszünk ellenük. A teljes bölcsességből származó ötletek, mint például aludni rá egyet, mielőtt döntést hoznánk, vagy elszámolni 10-ig mielőtt cselekednénk, praktikus, egyszerű módszerek a türelem alkalmazására a randizás során is.

2. Nyugalom és türelmetlenség

Soha ne engedd, hogy külső körülmények döntsék el, hogyan érzed magad. Lehet, hogy várod, hogy valaki, akit igazán szeretsz felhívjon vagy üzenetet küldjön neked, de a türelmetlenségünk miatt teljesen kiakadunk. Az érzéseidnek csak te tudsz parancsolni, nem pedig holmi külső jelzések parancsolnak nekik.

Az ókori sztoikusok az utóbbi problémásnak tartották. Ha külső események határozzák meg érzelmi állapotunkat, akkor hatalmat gyakorolnak felettünk és a szerencse szeszélye dönti el, hogy dühösek, frusztráltak vagy idegesek vagyunk-e vagy sem. Ha külső körülményeknek adjuk érzelmi házunk kulcsát, az olyan, mintha hagynánk, hogy egy tornádó letarolja a házunkat, és ne döbbenjünk meg, hogy minden a feje tetejére állt.

A frusztráció gyakori forrása a vonattal utazóknak. Várnak egy vonatra, majd bemondják, hogy késni fog, így a peronon ficánkolnak. A késés miatt az ingázók egy része dühös lesz, és lélegzetvisszafojtva káromkodni kezdenek, de azok, akik türelmesek, egyszerűen tudomásul veszik a késést és minimális szenvedéssel várják a vonatot. Semmit sem tehetsz és láthatóan a düh sem oldja meg a problémát.

A türelem lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadjuk ezeket a körülményeket. Ez minden körülményre vonatkozik, ahelyett, hogy felugranál a netre és dühös videót csinálnál arról, hogy minden férfi szemét vagy hogy a nők csak a pénzre hajtanak. Légy türelmes és tudd, hogy az, aki megfelelő számodra, végül az utadba kerül, ha elvégzed a belső munkát. A megfelelő személy mindig megjelenik, ha készen állunk a fogadására.

Miért hagynánk, hogy olyan dolgok befolyásoljanak bennünket, amelyeket nem tudunk irányítani? 

3. Kitartás és siker

A kitartás hosszú távú eredményekhez vezethet, de a kitartáshoz türelemre van szükség. A férfiaknak fel kell hagyniuk a gyors eredmények utáni vágyakkal, amelyekre sajnos manapság törekszünk. Gyakori, hogy az emberek elkezdenek valamit, de soha nem viszik véghez. Hány embert ismerünk, akik kipróbálták az online társkeresést, de egy hónap után abbahagyták, mert túl nehéz volt? Vagy, amikor úgy döntünk, hogy lefogyunk, vagy izmot építünk, elkezdünk dolgozni, de gyorsan elveszítjük a motivációt és abbahagyjuk.

Általában ez a motivációvesztés abból ered, hogy túlságosan az eredményekre összpontosítunk, nem pedig magára a folyamatra. Kizárólag az eredményekre koncentrálni olyan, mintha megpróbálnánk süteményt sütni, hogy csak a sütőt nézzük, elfelejtve az összetevők keverésének örömét.

Amikor a kívánt eredmény nem jelenik meg olyan gyorsan, mint várták, az ember elégedetlen lesz a körülményekkel és türelmetlenné válik. Ha az eredmények hiányoznak, sokan hajlamosak abbahagyni, bármit is csinálnak. 

Ha egy cél elérésén dolgozol, miközben türelmes vagy az eredményekkel kapcsolatban, az eredmények hiánya, legalábbis ésszerű ideig, nem lesznek demotiváló tényező. A türelem ismét megadja nekünk azt a képességet, hogy elfogadjuk vagy elviseljük a késést. Az azonnali eredményekre való támaszkodás olyan, mint egy csigának szurkolni egy gyorsulási versenyen.

4. Tolerancia

Nem irányítjuk más emberek cselekedeteit és akaratát, így a körülöttünk lévők olyan dolgokat tehetnek, amelyeket nem szeretünk és megtagadhatják azt, amit szeretnénk, hogy tegyenek. Néha ez dióhéjban a modern randizás. 

A randik világában oly sok szánalmasan félrevezetett ember elvárja, hogy mások úgy viselkedjenek, ahogy ők akarják, és amikor nem, akkor hatalmas elégedetlenséget tapasztalnak. Nem látok olyan világot, amelyben ennek bármi értelme lenne az emberek számára. Két frissen randizó személy közötti veszekedések általában abból erednek, hogy az egyik fél tesz vagy nem tesz valamit, ami ellentétes a másik fél vágyával és elvárásaival. A valóságban viszont soha nem kommunikáltak egymással úgy igazán.

Néha természetes emberi következménye a türelmetlenségnek, mert nem akarjuk, hogy az emberek úgy viselkedjenek, ahogy mi soha. Azt akarjuk, hogy másképp cselekedjenek és másképp gondolkodjanak, annak ellenére, hogy nekünk nincs beleszólásunk ebbe.

Nincs választásod abban, hogy életed során milyen emberekkel találkozol. Hálatlan? Csaló? Durva? Rosszakaratú? Akár tetszik, akár nem, beléjük futhatsz. 

Azonban megváltoztathatod a hozzáállásod velük szemben. Hagyhatod, hogy ezek az emberek zavarjanak téged, vagy elfogadhatod a létezésüket és azt, hogy elkerülhetetlen az időről időre való találkozás, és nincs okod arra, hogy zavarjon téged az, ami ellen nem tehetsz semmit. 

Azáltal, hogy türelmesek vagyunk azokkal az emberekkel, akik rossz randinak tűnnek, vagy olyan emberekkel randizunk, akikkel nem mindig értünk egyet, nemcsak semlegesítjük a nyugalmunkat zavaró erejüket, hanem elfogadjuk hibáikat és ezáltal emberségüket is. Mert tudod mit? Ugyanolyan ember vagy, mint ők. 

A türelem kiterjeszti egymás iránti toleranciánkat és lehetővé teszi számunkra, hogy hallgassunk, mielőtt megszólalunk, empatikusabbak és megbocsátóbbak legyünk és kevésbé valószínű, hogy olyan módon reagálunk, amelyet később megbánunk. A türelem az a nap, amely megolvasztja a félreértés jegét, lehetővé téve a kommunikáció folyóinak szabad áramlását.

Ez egy olyan szokás, amely megerősíti általános paradigmánkat a külvilág és önmagunk felé. A türelmetlenség türelmetlenséget, bolondságot, gyengeséget és szenvedést jelent. Ki akar ilyen emberrel lenni?

A türelem toleranciát, bölcsességet, erőt és higgadtságot jelent. Ezért mindig a türelem lesz a legnagyobb randihoz használható erőd. Ahhoz, hogy élvezhesd azokat a pillanatokat, amelyeket még soha nem élveztél, értékelned kell azt, amit gyakran figyelmen kívül hagytál. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása