3 randizási lecke, amit a legtöbb férfi túl későn tanul meg

2024. április 12. 07:30 - Life Advisor

randizasi_lecke_ferfi_keso.pngMagától értetődik, hogy a társkeresési szokások megváltoztak, különösen a férfiak számára. Az is meglepő, hogy még mindig el kell magyaráznom, hogyan kell a férfiaknak változást eszközölniük. Nem, nem szégyen, hogy elköveted ezeket a gyakori hibákat, amelyekről olvasni fogsz, de adok neked néhány gyors tippet, amelyeket megtehetsz és amelyek azonnal új eredményeket hoznak. Vannak leckék, amelyeket fiatalkorunkban tanulunk meg és amelyek megtanítják nekünk az alapokat : legyünk úriemberek, tartsuk életben a romantikát és soha ne kényelmesedjünk el. És ott vannak az új leckék, amelyeket megtanulhatsz és amelyek csúcsra juttatnak és kiemelnek téged a tömegből. 

Nézzünk szembe a valósággal. Amikor randizol, versenyzel egy nőért a körülötte lévő férfiakkal. Nem, ez nem azt jelenti, hogy kis hal vagy egy tengerben. Ez azt jelenti, hogy magasabb szintre kell emelned a randizással kapcsolatos képességeid és a megértésed is, hogy a mezőny elejére kerülj. 

Ha mesehős szeretnél lenni, akik azt hiszik, hogy majd a sors elintézi nekik a párkapcsolatot és a szerelmet, akkor hajrá.

A többiek számára viszont íme néhány olyan tipp, amely nem közismert, és amelyet már ma megvalósíthatsz.

Izgalom / Érdeklődés

Valami, amit "tudunk" a férfiakról, az az, hogy szeretik a hölgy becserkészésével járó izgalmat. Azonban van egy titok, amit a legtöbben nem mondanak el neked. A legnagyobb siker a társkereső piacon, ha nem üldözöl. 

Legyünk őszinték. Mindannyiunknak volt már olyan helyzet az életében, amikor annyira belebolondultunk valakibe, hogy eltűrtük a különböző ostobaságokat.

Túlságosan nyomultál, állandó üzeneteket küldtél neki, elfogadtad a barátzónát, bókokkal halmoztál el valakit stb. Azt hiszed, hogy a legjobb formádat nyújtod ezekkel, hiszen megmutatod valakinek, mit érzel iránta.

Az irónia az, hogy miközben azt hiszed, hogy ezt csinálod, lassan tiszteletlen leszel saját magaddal szemben. Amikor megmutatod valakinek, hogy nem tudsz továbblépni valamiből, ami nem szolgál téged, akkor gyengének tűnsz.

A nők látják ezt, függetlenül attól, hogy tudatában vannak-e ennek vagy sem. 

Szeretném, ha alkalmaznátok a zéró toleranciát a randikkal kapcsolatban.

Nem válaszol az üzeneteidre? Lépj tovább! Állandóan ellenőriznie kell az időbeosztását, hogy megmondja, eltud-e menni veled randira? Lépj tovább! Úgy érzed, hogy nem viszonozza ugyanazt az energiát, amit te beleteszel a kapcsolatba? Lépj tovább!

A továbblépés nem rosszindulatú cselekedet. Ha egyszer felismered az értékedet, nem fogsz annyit engedni az önértékelésedből, hogy elérj vagy megtarts valakit, akivel randizni próbálsz. 

Tesztek

Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy a nők észreveszik az erősségeidet vagy gyengeségeidet, függetlenül attól, hogy tudatában vannak-e vagy sem?

Nos, a nők tesztelni fognak, hogy tudatában vannak-e ennek vagy sem.

Fogadok, hogy eszedbe jut egy lány, akivel randiztál és a dolgok látszólag jól mentek, de aztán hirtelen semmivé vált a kapcsolatotok.

Igen néhány lány ok nélkül eltűnik az életedből. Valószínűleg megbuktál a kezdeti tesztjén, amely végleg elijesztette őt tőled. Hogyan fognak tesztelni?

  • Önértékelési teszt : A nők tesztelni fogják az önértékelésed. Ha megmutatod neki, hogy teret kaphat az életedben anélkül, hogy azt kiérdemelné és akkor is, ha netán következmények nélkül rosszul viselkedik veled, akkor kudarcot fogsz vallani.

  • Viselkedési válasz teszt : A nők tisztában vannak azzal, hogy a férfiak hogyan viselkednek érzelmileg feltöltött helyzetekben. A nők biztonságban és kényelmesen akarják érezni magukat, ez viszont nem történhet meg, ha te férfiként uralni akarod a nők érzelmeit. 

  • Hallgatás / érzelmek : Hallottad már, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki meghallgatja őket anélkül, hogy mindig megoldási javaslatokkal állna elő? De azt is akarják, hogy megoldásokat tudj nyújtani számukra. Mi van? Zavaros, ugye? Szerencsére a legtöbb nő segít megtanítani neked, hogy mire van szüksége.

  • Első benyomás teszt : Az első benyomás fontos a nők számára. Olyasvalakit szeretnének, akire büszkék lehetnek. Törekedj minden esetben a pozitív első benyomásra.

A kapcsolat vezetője

Lesznek olyanok, akik nem értenek egyet velem, de olvassatok tovább. Nem érdekel, mit mondanak neked a nők. A nők nem szeretik azt a srácot, aki mindig elérhető, és hajlandó mindent eldobni. 

Amikor elkezdesz randizni valakivel, rendben van, ha te akarsz vezetni, de kezdetben hagyd, hogy ő határozza meg a dinamikát. 

Ennek a taktikának a megtanulása a három közül a legelőnyösebb a férfiak számára. 

Megengeded neki, hogy olyan ütemben hozzon be téged az életébe, ami kényelmes. Ne feledd viszont az első pontban leírtakat. Ha nem akar randizni veled és nem mondja, hogy újra látni akar, akkor lépj tovább.

Tudom, hogy egy olyan társkereső piacon találhatjuk magunkat, amely teljes átalakuláson megy keresztül, de nem fogod tudni elkerülni, ezért rá kell venned magad arra, hogy megtanuld, hogyan kell ezzel a változó piaccal együtt neked is változnod. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása