A pénz manifesztálása és a vonzás törvénye

2024. április 09. 07:30 - Life Advisor

penz_manifesztalas.pngBiztos, hogy olvastál vagy legalábbis hallottál már a vonzás törvényéről, ugye? Merüljünk bele abba, hogy ezt a törvényt, hogyan is tudod a saját előnyödre fordítani és esetlegesen pénzt manifesztálni. A vonzás törvénye az a képesség, hogy bármit bevonzz az életedbe, bármit, amit akarsz és amire összpontosítasz. Ha a pénzre koncentrálsz, hajlamos vagy több pénzt vonzani az életedbe. Ez a vonzerő az, ami valóra váltja az álmodat. A vágyak világos megnyilvánulása segíthet a mindennapi életben. A gazdagság utáni vágy egy dolog, az életünkben való megnyilvánulása egy másik. A vonzás törvényének alapelveit alkalmazva ez a poszt végigvezet néhány lépésen, hogy több pénzt manifesztálhass. A bőség vonzása és a pozitív gondolatok segítenek a tudatos elmédnek és mágnesként vonzzák a pénzt és a sikert.

1. Tisztázd, hogy mit szeretnél

A pénz manifesztálásnak első lépése, hogy tisztázzuk, mit akarunk. Ha egy bizonyos célra keresel pénzt, kérdezd meg magadtól, hogy mekkora összegre van szükséged és mit jelent az életedre nézve, ha megkapod. Legyél nagyon konkrét és koncentrált, amikor válaszolsz erre a kérdésre.

Ha már tudod, miért van szükséged pénzre, a pénzügyi célok lehetnek rövid távúak, például megtakarítás nyaralásra vagy új autóra, vagy hosszú távúak, például ingatlanba vagy nyugdíjalapba történő befektetés.

Bármi is legyen a célod, mindig győződj meg arról, hogy reálisak és elérhetők.

2. Hozz létre produktív gondolkodásmódot

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy keményen kell dolgoznia, és hosszú órákat kell befektetnie, hogy pénz vonzzon. De az igazság az, hogy a pénz vonzása inkább az elem erejéről szól, mint a cselekedetekről. Ha pénzt akarsz manifesztálni, először meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, hogy termelékenyebb legyél.

Ez azt jelenti, hogy el kell távolítanod minden negatív gondolatot, vagy korlátozó hiedelmet a pénzzel kapcsolatban, például, hogy a pénz rossz dolog, a gazdag emberek kapzsiak stb. Ha egyszer elengeded ezeket, képes leszel megnyílni, hogy korlátlan gazdagságot kapj.

A bőség vonzásának másik módja a szűkösség érzésének feloldása. Ha úgy gondolod, hogy nincs elég pénzed, akkor ezt fogod megtapasztalni az életedben. Tehát összpontosíts a bőség, a gazdagság és a jólét érzésének megjelenítésére. Ahogy bőségben érzed magad, több lehetőséget fogsz észrevenni a bevételeid növelésére.

A kulcs az, hogy magasan tartsd a rezgéseidet, hogy bevonzhasd az életedbe azokat a dolgokat, amiket szeretnél. A pénz csak egy példa arra, hogy mit vonzhatsz, ha megfelelő gondolkodásmóddal rendelkezel.

3. Állj hozzá pozitívan

Nem számít a jelenlegi pénzügyi helyzete, az optimista hozzáállás elengedhetetlen, ha pénzt akarsz manifesztálni. Ez azért van, mert a vonzás egyetemes törvénye azt diktálja, hogy a hasonló hasonlót vonz. 

A szűkösség energiája visszatarthat minket, mivel ez csak még több hiányt és szűkösséget vonz az életünkbe. Másrészt, ha tele vagy pozitív energiával és bőséggel, sokkal valószínűbb, hogy sikert, pozitív tapasztalatokat és körülményeket vonzol az életedbe.

Hogyan lehet pozitív hozzáállást kialakítani? Az egyik módja a hálára való összpontosítás. Légy hálás azért, amid van. 

A negatív önbeszéd helyett pozitív pénzzel kapcsolatos megerősítéseket is használhatsz. Ezek az erőteljes megerősítések arra szolgálnak, hogy megváltoztassák a gondolataidat és megteremtsék a kívánt valóságod.

Egy másik módszer az, hogy olyan emberekkel veszed körül magad, akik pozitívan befolyásolják az életedet. Ha folyamatosan negativitás vesz körül, nehezebb lesz hűnek maradnod önmagadhoz.

Végül próbáld meg megtalálni a pozitív dolgokat minden helyzetben, függetlenül attól, hogy ez mennyire nehéz. Amikor elkezded keresni mindenben a jót, amire vágysz, meg fogsz lepődni, hogy mennyivel pozitívabbá válnak a kilátásaid.

4. Nézz szembe a tényekkel

Fontos, hogy szembenézz a tényekkel és ismerd jelenlegi pénzügyi helyzetedet, ha meg akarod ismerni, hogyan is tudsz pénz bevonzani. Csak így készíthetsz ugyanis tervet pénzügyi helyzeted javítására.

Íme néhány kérdés, amit tegyél fel magadnak : 

  • Van munkád?
  • Annyit fizetnek, amennyire értékes vagy?
  • Van adósságod?
  • Mik a rendszeres kiadásaid?
  • Van megtakarításod, befektetésed?

Miután tisztán vizualizáltad a pénzügyi helyzeted, elkezdhetsz pozitív változásokat tenni a körülmények javítása érdekében. Például, ha adósságaid vannak, dolgozhatsz egy új költségvetés kialakításán, elősegítve eme adósságok törlesztését.

5. Helyezd előtérbe a minőséget a mennyiséggel szemben

Pénzt akarsz manifesztálni, de milyen gyakran állsz meg és gondolkodsz azon, hogy mire is kell neked ez a pénz? Egyszerűen csak azért, hogy több nulla legyen a bankszámládon? Vagy azért, hogy lehetővé tegye számodra, hogy minőségi életet élj és bőséget tapasztalj?

Amikor a minőséget helyezed előtérbe a mennyiséggel szemben, megnyitod a bőség áramlását az életedben. Elkezded látni, hogy a pénz nem minden, hanem egy eszköz a céljaidhoz. Amikor ezt felismered, a manifesztáció könnyebbé válik. 

A manifesztáció természetesen és erőfeszítés nélkül történik, amikor összhangba hozod magad valódi vágyaiddal. Tehát, ha készen állsz arra, hogy elkezdj pénzt manifesztálni, az első lépés az, hogy a minőséget helyezd előtérbe a mennyiséggel szemben. Ez a legbiztonságosabb út a bőséges élethez.

6. Tanulj a gazdagság megteremtéséről

Mindannyian ismerjük a mondást : "A tudás hatalom." De a tudás a gazdagság forrása is lehet. Megtanulhatod, hogyan valósíthatod meg az álmaid, a gazdaságról szóló könyvel olvasásával. 

Lehet, hogy unalmasnak hangzik, de rengeteg kiváló könyv van a személyes pénzügyekről, a vagyonépítésről, amelyeket nagyon érdekes (sőt izgalmas) olvasni.

Íme 3 nagyszerű könyv kezdőknek : 

  • Napoleon Hill : Gondolkozz és gazdagodj!
  • Wallace D. Wattles – A meggazdagodás tudománya
  • George S. Clason · Könyv - Babilon leggazdagabb embere

7. Tedd oda magad

Mint a legtöbb ember, valószínűleg azt gondolod, hogy a pénz manifesztálása valamiféle spirituális humbug. De az igazság az, hogy ez egy teljesen természetes folyamat, mint a fotoszintézis. 

Ahogy a növényeknek napfényre van szükségük a növekedéshez, neked is oda kell tenned magad, ha pénzt akarsz manifesztálni. Ez azt jelenti, hogy nyitottnak kell lenned az új lehetőségekre és lépéseket kell tenned a céljaid érdekében. Amikor ezt teszed, előkészíted a terepet ahhoz, hogy bőséget vonzz az életedbe.

Hogyan csinálhatod ezt? Kezdd a folyamatot azzal, hogy felsorolod az összes módját annak, amivel több pénzt kereshetsz. Ezután tegyél lépéseket minden nap 1 vagy 2 dologgal kapcsolatban a listádról. 

8. Összpontosíts a vágyaidra

Sokan azt gondolják, hogy ahhoz, hogy pénzt vonzzanak, meg kell vásárolniuk dolgokat, de az igazság az, hogy nem kell nagy mennyiségű pénzt költened ahhoz, hogy gazdagságot vonzz az életedbe. A minimalizmus segíthet abban, hogy energiád arra összpontosíthasd, amit akarsz. Ne pazarold a pénzed és az időd olyan dolgokra, amelyek nem szolgálnak téged. 

Kezdd azzal, hogy rendet teszel az otthonodban és eltávolítasz mindent, amire már nincs szükséged vagy, ami nem járul hozzá a boldogságodhoz. Kötelezd el magad, hogy csak a legszükségesebbekkel élsz. Ez jelentheti a ruhatárad egyszerűsítését vagy a havi kiadásaid csökkentését.

Tudd, hogy lehetséges pénzt manifesztálni anélkül, hogy sok pénzt kellene költened. Csak összpontosíts arra, ami számít és figyeld, ahogy az univerzum életre kelti a vágyaid.

9. Vezess naplót

A pénzmanifesztációs napló vezetése az egyik módja annak, hogy több pénzt vonzz be az életedbe. Minden nap szánj néhány percet arra, hogy leírd, hogyan vonzottál pénzt az életedbe. Legyél konkrét és írj le még olyan apró dolgokat is, mint például az utcán talál 200 forintos.

Amellett, hogy leírod ezeket, használd a naplód arra is, hogy meghatározd a szándékaid arra vonatkozóan, hogyan szeretnél pénzt vonzani a jövőben. Ezután pedig tegyél lépéseket annak érdekében, hogy ez a szándék valósággá váljon.

10. Bízz a folyamatban

A manifesztáció folyamata nem mindig egyszerű. Gyakran meglehetősen kiszámíthatatlan lehet. A siker biztosításának legjobb módja az, ha rugalmas vagy és bízol abban, hogy az univerzum megadja neked, amire szükséged van. 

Ez jelentheti a terveid módosítását vagy a konkrét eredményekhez való ragaszkodásod elengedését. De ha nyitott tudsz maradni és hajlandó vagy átmenni a nehezebb időszakokon, rá fogsz jönni, hogy a manifesztáció hatékony eszköz lehet álmaid valóra váltásához.

Tehát ne feledd, legközelebb, amikor elveszettnek vagy frusztráltnak érzed magad, vegyél egy mély lélegzetet és bízz abban, hogy az univerzum támogat. Végül minden működni fog. Boldognak és türelmesnek kell lenned és hagynod kell, hogy kibontakozhass.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása