Melyik a vonzóbb a nők számára : magasság vagy az izom?

2024. március 19. 07:30 - Life Advisor

izom_vagy_magassag.pngKérdezz meg bármelyik nőt, hogy mit keres őszintén egy férfiban és valószínű, hogy az első dolog, amit mondani fog, hogy a férfi "legyen magas". Ez persze nem annyira biztató az alacsony srácoknak, akik soha nőttek magasabbra 170 cm-nél. Sajnálatos, hogy a magasság nem olyasmi, amit természetesen "javíthatunk" felnőttkorban. A legjobb, amit az alacsony férfiak tehetnek, hogy fejlesztik magukat minden egyéb módon, amit ténylegesen irányítani tudnak. Nem beszélve arról, hogy a térd eltörése, hogy műtéttel néhány centit adjunk a magasságunkhoz, a legtöbbünk számára nem éppen ésszerű megoldás, bár létezik. Az alacsony lét egyetlen megmentő kegyelme az, hogy sokkal, de sokkal könnyebb az ilyen férfiaknak izmosodni, mint a magasabb férfiaknak.

És a nők általában (vagy legalábbis valamelyest) jobban vonzódnak az izmos férfiakhoz, mint a túlságosan sovány vagy túlsúlyos férfiakhoz. Bármely nő, aki nem ért egyet ezzel a mondattal, valószínűleg egy versenyképes testépítőt képzel el egy fitnes modell versenyről. 

Mivel megvan a genetikai előnyünk, hogy könnyen izmosodjunk (viszonylag), nincs más teendőnk, mint elmenni az edzőterembe, és megenni az összes csirkemellet és fehérjeport, amit csak tudunk. (Ez nyilván torzítás.) A kérdés azonban a következő : 

Működni fog? Vonzódni fognak hozzánk a nők, ha izmosodunk, de még mindig alacsonyak vagyunk?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy IGEN.

De mint minden dolognál, ezt is okosan kell kihasználni.

Senki nem fog nyáladzani a szexi testedre, ha például senki sem látja.

Ezzel kapcsolatban is elvégeztem már egy-egy tesztet a legnépszerűbb társkereső alkalmazásokon, mint a Tinder vagy a Bumble. 

Nem meglepő módon rengeteg matchem lett, amikor ing nélküli fotót is feltöltöttem a profilomra. 

Persze, sok nő azt fogja mondani, hogy utálják a meztelen felsőtestes fotókat ezeken az alkalmazásokon, amikor úgy gondolják, hogy mások potenciálisan negatívan ítélhetik meg őket. Valójában viszont nagyobb valószínűséggel csúsztatnak jobbra,ha ilyen képet látnak.

Na és mi a helyzet a való világban?

Ehhez már egy jó barátom segítségét kértem, mivel jómagam a 190 cm-el nem lettem volna hiteles alacsony férfiként. 10-ből 9 alkalommal gyakorlatilag ugyanolyan pozitív válaszokat kapott ő is, mint én. Ennek valószínűleg több köze volt az önbizalmunkhoz, mivel az önbizalom könnyen érezhető személyesen. 

Szinte minden heteró nő a világban inkább egy magas férfit részesít előnyben, mint egy alacsony férfit (és őszintén szólva sok nő van, akit valóban nem érdekel a magasság). Ez azt jelenti, hogy ezek a nők soha, de soha nem randiznának alacsony férfival?

A legtöbb esetben nem!

Persze, néhány nő számára kőbevésett szabály ugyan, hogy egy férfi minimum 180 magas legyen, így ők soha nem fognak azon gondolkodni, hogy egy alacsony férfival randizzanak. De ezek a nők kisebbségben vannak, higgyétek el.

Sőt, azon nők közül, akik ragaszkodnak a magas férfiakhoz, gyakran meggondolják magukat, amikor véletlenül találkoznak egy alacsony férfival, aki tudja, hogyan kell éreztetni velük bizonyos dolgokat (de ez egy másik téma, egy másik napra). 

Tegyük fel, hogy te, mint férfi, inkább a nagyobb mellű nőket részesíted előnyben a kisebb mellű nőkkel szemben. Ez azt jelenti, hogy soha, de soha nem gondolsz arra, hogy randizz egy kis mellű nővel?

Tudom, hogy léteznek ilyen emberek, de ők messze kisebbségben vannak. Én például - őszintén mondom - csak egy embert ismerek, aki megfelel ennek a leírásnak, pedig rengeteg embert ismerek. 

Ne csüggedj, még akkor sem, ha a nők nem részesítik előnyben a magasságodhoz tartozó férfiakat. 

Úgysem leszel soha tökéletes.

Senki sem az.

Izmosodni viszont tudsz és a nők inkább az izmos férfiakat részesítik előnyben, mint az egészségtelen megjelenésű férfiakat. 

Tehát felmerül a kérdés : Mi vonzóbb a nők számára : a magasság vagy az izmok?

Pontosabban, egy magas, alig izmos férfi vagy egy nagyon szép megjelenésű izmokkal rendelkező alacsony férfi kap több figyelmet a nőktől?

Személyes tapasztalataim és megfigyeléseim szerint összességében nagyjából egálban vagyunk, nincs jelentős különbség.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása