Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

3 dolog, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben

2024. március 13. 07:30 - Life Advisor

kapcsolati_tulajdonsagok_fontosak.pngEbben a posztban három dolgot mutatok be, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben. Keress valakit, aki csak egy vagy két ilyen tulajdonsággal rendelkezik és örökké úgy fogod érezni, hogy valami hiányzik. Találj valakit, aki mindhárom dologgal rendelkezik és meglepően vonzódni fogsz valakihez, akiről azt mondod, hogy nem a te "típusod / eseted". Íme tehát három dolog, amire mindenkinek szüksége van egy partnerben.

1. Szexuálisan vonzódnod kell hozzá

Az egyik legfontosabb megkülönböztető tényező (és sok ember számára az egyetlen megkülönböztető tényező) az összes kapcsolatod és a romantikus kapcsolatod között az a tény, hogy szexeltek egymással. 

Ha nem találod vonzónak a másikat fizikailag/szexuálisan, akkor az egyszerűen nem jó.

Honnan tudod, hogy ez hiányzik?

Ha hiányzik a szexuális vonzerő, akkor inkább barátnak fogod látni a párod.

Honnan tudod, hogy ez megvan?

Élvezed a csókolózást, ölelést és a szexet a pároddal. Különböző fizikai dolgokat találsz benne vonzónak. Viszonylag könnyedén beindítanak téged.

2. Barátsági kompatibilitással kell rendelkeznie

Az elmúlt években az ügyfeleim szájából hallott gyakori mondás az volt, hogy partnereik a "legjobb barátaik". És bár nem feltétlenül kell őket a legjobb barátodnak nevezned, mindenképpen olyan barátnak kell érezned őt, akivel biztonságban érzed magad és kényelmesen töltesz el vele rengeteg időt.

Biztonságban érzed magad, ha elmondod neki a titkaid? Megnevettetitek egymást? Kedvesek vagytok egymáshoz? Akkor valószínűleg baráti szinten kompatibilisek vagytok.

Honnan tudod, hogy ez hiányzik-e?

Ha hiányzik a barátság kompatibilitása, akkor szeretni fogsz velük aludni és élvezni az alkalmi beszélgetéseket, de nem akarsz velük tölteni minden egyes napot éveken keresztül. A társaságuk egyszer csak fárasztó lesz.

Honnan tudod, hogy ez megvan?

Élvezitek egymás társaságát, jól érzitek magatokat egymással, szívesen töltitek együtt az időtök jelentős részét. 

3. Az intellektuálisan egyenrangúak vagytok

Ez a pont gyakran a leginkább figyelmen kívül hagyott. Ha nem érzed úgy, hogy a partnered intellektuálisan egyenrangú számodra, akkor a kapcsolatotoknak nehéz dolga lehet.

Nyilvánvaló, hogy végtelen számú módja van annak, hogy valaki intelligens / intellektuális / okos legyen. Az intelligencia teljesen relatív és valójában csak az számít, hogy a számodra fontos módokon okos legyen a párod.

Talán hagyományosan okosnak könyveled el a párod. Talán interperszonális készségei finoman hangoltak. Talán a mozgás, a fizikai alkotás vagy a kézügyesség szakértője a párod.

Ha úgy érzed, hogy intellektuális köröket tudsz futni körülötte, kapcsolatotok valószínűleg szenvedni fog. Ezzel szemben, ha kihívást jelent neked, a világnézetednek és gondolatai és véleménye arra késztet téged, hogy önmagad jobb verziójává válj, akkor megtaláltad a megfelelő társat.

Honnan tudhatod, hogy ez hiányzik-e? 

Ha hiányzik az intellektuális stimuláció, akkor unatkozni fogsz. Még az is lehet, hogy fokozatosan elveszíted a tiszteleted iránta, mert nem érzed úgy, hogy egyenlő veled.

Honnan tudod, hogy ez megvan?

Várod a velük folytatott beszélgetéseket. Képesek vagytok egymás intelligenciájának egyedi formáját csodálni. Értékeled a párod ragyogásának formáját, amit a világnak ad.

Mi van, ha nincs meg mindhárom tulajdonság a kapcsolatotokban? El lehet érni, hogy működjön a kapcsolat?

Természetesen. Szinte bármilyen kapcsolatot működőképessé tehetünk. Az a kérdés, hogy akarod-e vagy sem és mik az alapvető értékeid.

Ha aszexuálisnak tartod magad, vagy a szex nem nagy része az életednek, akkor nem kell egyetértened az első ponttal.

Ha virágzó társadalmi életed van, több tucatnyi baráttal, akikkel hetente többször is találkozol, akkor lehet, hogy nem számít neked, hogy a párodat a legjobb barátodnak érzed-e vagy sem.

Ha nem tartod magad olyan embernek, aki értékeli az intellektuális vitát (vagy tudatosan olyan partnert részesítesz előnyben, aki nem olyan intelligens, mint te) akkor talán olyan partnert találsz, akivel számodra az intellektuális kapcsolat nem olyan fontos.

Mit gondolok én? Azt, hogyha már idáig elolvastad a posztomat, akkor valószínűleg olyan kapcsolatot akarsz, amely mindhárom kapcsolati tulajdonságot magában hordozza. 

Szóval ennyi. Össze kell kapcsolódnod a pároddal, fizikailag, érzelmileg és intellektuálisan. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása