Az igazság a férfiak szeretőkkel kapcsolatos nézeteiről

2024. február 24. 07:30 - Life Advisor

szeretok_ferfiaknal.jpgMiért nem vesz feleségül? Egy barátom tudtán kívül kapcsolatba került egy házas férfival. Mélyen megdöbbent, miután felfedezte a férfi családi állapotát. Mindezek ellenére elfogadta a valóságot és folytatta a kapcsolatot. Azt hitte, hogy a férfi igazán szereti őt és végül elválik a feleségétől, hogy őt vegye feleségül. Három év és egy újabb gyermeke születése után sem mutatott hajlandóságot a válásra. Nyíltan megmondta, hogy lehetetlennek tartja, hogy feleségül vegye a barátomat. Azt állította, hogy rossz kapcsolata van a feleségével, szerelmet vallott a barátomnak, de a végül csalódást okozott. A barátom nem értette, hogy miért történik mindez, nem volt hajlandó elfogadni az igazságot. A kapcsolatokban sokan - a barátomhoz hasonlóan - azt hiszik, hogy az a személy, akivel kapcsolatban állnak, szereti őket, de a legtöbb férfi szemében a szeretők soha nem olyan fontosak.

Megvetés a szív mélyéről

Néhány nő szeretővé válik az anyagi haszonért, de sokan szeretetből tetszik.

Őszintén vonzódnak az illetőhöz és velük akarnak lenni, még akkor is, ha tisztában vannak meglévő családjukkal. Hajlandóak elviselni és megosztani, nem hajlandóak viszont feladni és elengedni. 

Bár kitartónak és önzetlennek látják magukat, sok férfi nem ugyanúgy tekint rájuk. 

Számodra lehet, hogy ő a szerelmed, de neki csak szeretője vagy.

A családján kívül szeret veled lenni és érezni a szeretetedet, de azt is hiszi, hogy egy értelmes nő nem akar a szeretője lenni.

Függetlenül attól, hogy mi az oka, szívesen válik valaki szeretőjévé és házasságon kívüli viszonyba bocsátkozik, miközben nem bízik önmagában és nem gondolja, hogy számodra ő a jó választás.

Az újdonság keresése, nem a szerelem

Miért vannak szeretőik a férfiaknak? Legtöbbször azért, mert a házasságukban lévő szenvedély elhalványult és azon kívül keresik az izgalmat.

Még mindig vannak értéseik a családjuk iránt, de ez szeretetté vált. Amikor elégedetlenséget fejeznek ki a házasságukkal kapcsolatban, ez csak egy taktika, hogy megnyerjék az együttérzésedet.

Tudják, hogy a nők együttérzőek és könnyen meghatják őket a boldogtalanságról szóló mesék, ami csak egy eszköz arra, hogy mellettük tartsanak és teljesítsék a vágyaikat.

Ebben a folyamatban sok édes szót mondhatnak a szeretőjüknek, ócsárolhatják a feleségüket, de mindez felszínes és egyáltalán nem őszinte.

Mindaddig, amíg nem nyomulsz túl erősen, ő elkényeztet. De ha túl sokat követelsz, könyörtelen lesz.

Nem fog elválni, hacsak nem boldogtalan

Néhány nő nem számíthat egy házas férfival való jövőre, de a legtöbben őszintén elkötelezettek és reménykednek a házasságban. 

Úgy érezhetik, hogy fiatalabbak és vonzóbbak, mint a férfi mostani felesége, és hogy őket - mint szeretőjüket - jobban szeretik. De mindez csak fantázia.

A legtöbb esetben, amíg egy férfi házassága elviselhető vagy jó, nem fog könnyen véget vetni neki. Értékeli a stabilitást és a házasság kölcsönös előnyeit.

Még ha kapcsolata is van veled, mint a szeretője, idővel nem feltétlenül lehet jobb életed, mint a feleségének.

Tehát, kedves nők, a legjobb, ha nem keveredtek ilyen kapcsolatokba.

Függetlenül attól, hogy mennyire tűnik kivételesnek, elengedhetetlen, hogy az eszedre hallgass, és ne menj bele ebbe. Még akkor is, ha tudtodon kívül szeretsz bele egy házas férfiba, abban a pillanatban, amikor megtudod, habozás nélkül tovább kell lépned.

Ha valaki egyszer megtéveszt, újra meg fogja tenni. Rengeteg jó ember van a világon, ezért soha ne gabalyodj bele egy házas férfiba.

Ha valóban érdeklődik irántad, várd meg, amíg elválik. Ha úgy döntesz, hogy vele vagy, győződj meg róla, hogy te vagy az egyetlen, nem pedig valaki, aki beavatkozik mások kapcsolatába.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása