Ne becsüld alá álmaid nőjét! 8 ok, amiért szakíthat veled

2024. január 21. 07:30 - Life Advisor

eros_no_szakitas.pngSok nő óriási energiával és elszántsággal éli az életét, követve álmaikat, amelyeket nem félnek megosztani másokkal. A potenciális partnereik számára ez nem mindig egyértelmű. Azt gondolják : "Ó, ez csak ideiglenes" vagy "Majd túl lesz rajta!" vagy "Túlságosan eltökélt és érzelmes" vagy "Ha egyszer megismer engem, boldogan feladja az életét és éli majd az enyémet." Ez mind rossz felfogás. Gondolj azokra a nőkre, akikkel találkoztál, akiknek saját álmaik vannak. Vannak céljaik, fókuszuk, ambíciójuk és jövőképük. Nem akarnak olyan emberek közelében lenni vagy visszatartottnak érezni magukat - sem személyesen, sem szakmailag - akiknek fő ambíciója az, hogy irányítsák őket és mellékszereplőkké formálják őket. Íme nyolc ok, amiért egy ilyen nővel való kapcsolatod kudarcot vallhat.

  1. Ha nem vagy vele és érte, amikor előtérbe helyezi az álmait, visszatartod őt.

  2. Ha arra kényszeríted, hogy a magánéletét és/vagy a te életed válassza, miközben az üzletére fordítana időt.

  3. Ha elmeséli a döntéseit, vágyait, de úgy érzi, hogy te erre nem vagy nyitott és falakat húzol magad köré.

  4. Ha megmutatja, hogy milyen ruhát fog viselni, te pedig nem tudsz ellenállni a késztetésnek, hogy azt mondd : "Ezt nem veheted fel nyilvánosan!". 

  5. Ha nem bírod elviselni, a munkája miatt kapott figyelmet és reflektorfényt.

  6. Ha olyan nőről van szó, aki nem fogadja el a férfi uralom kultúráját vagy ha "a férfi hordja a nadrágot" pasi vagy és csak te lehetsz okos a kapcsolatban.
  7. Ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, amikor azt mondja, hogy "elmegyek egy csajos napra a barátnőimmel". 

  8. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a nőknek csendben kell lenniük és azt kell tenniük, amit a férfiak mondanak.

A legfontosabb, hogy ezek a forgatókönyvek nem a nőkről szólnak. Emberekről szólnak, akiknek álmaik vannak, akik nem hajlandók meghajolni a társadalmi nyomás előtt és akik nem kényszerülnek arra, hogy megfeleljenek az elavult formáknak vagy szerepeknek. Ez a kölcsönös tiszteletről és megértésről, toleranciáról és türelemről szól. Arról, hogy megnyissuk a szívünket és az elménket, hogy a kapcsolatban mindenki támogatást érezzen álmai eléréséhez. 

Ez rólunk, rólad és rólam szól, és arról, hogyan tekintünk magunkra partnerként, szülőként, barátként, munkatársként és állampolgárként. Tartozunk magunknak annyival, hogy felálljunk, jelen legyünk, szándékkal éljünk és kedvesek legyünk. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása