Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kudarcot vallottam biszexuálisként

2024. január 12. 07:30 - Life Advisor

biszexualis_kudarc.pngNorbi, fiatal, húszas évei közepén járó biszexuális férfi, akinek rengeteg tapasztalata van férfiakkal, de nagyon kevés a nőkkel. Emiatt nehezen vállal monogám kapcsolatot azzal a sráccal, akivel találkozgat, mert nem akarja korlátozni önmagát attól, hogy a nőkre "vadásszon". (Technikailag "szűz", mert soha nem élt még át vaginális szexet.) Ráadásul vesztesnek és "bukott" biszexuálisnak érzi magát, mintha nem lenne elég jó a nők számára. Bizonyára kitaláltad, hogy mit kérdezett tőlem. Vajon, hogyan győzhetné le a szexuális alkalmatlanság valamint magának a szégyennek az érzését? 

Először is, nem vagy "bukott biszexuális", mert a biszexualitást nem a viselkedés határozza meg, hanem a vonzalom. Más szóval, ez az a valaki, akivel le akarsz feküdni, nem pedig, akivel lefeküdtél. Ez minden szexuális irányultságra igaz, nem csak a biszexualitásra. Ezért van a szüzeknek még mindig szexuális irányultsága. Nem mondjuk azt egy hetero fiúnak, hogy mivel még nem szexeltél nővel, ezért valójában nem vagy hetero. 

Szóval, nem vagy "bukott biszexuális". Tapasztalatlan biszexuális vagy - persze - de ettől még nem leszel kevésbé biszexuális. 

Mindazonáltal még mindig teljesen ésszerű, hogy vágysz arra, hogy lefeküdj egy nővel és ha ez olyasvalami, amire kíváncsi vagy, akkor kövesd is ezt a vágyad. Tudom, hogy ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mert önbecsülés problémákkal, szexuális alkalmatlanság érzésével és szégyenérzettel küszködsz, de szeretném megkérdőjelezni azokat a negatív dolgokat, amelyek úgy tűnik, gondolsz magadról. 

Érdekes, hogy azt állítod, hogy technikailag szűz vagy, mert még soha nem éltél át vaginális szexet. Van egy hírem számodra : nem vagy szűz! A melegszex még mindig nagyon is szexnek számít. De az a tény, hogy még mindig szűznek hitted magad, elég sokat elárul számomra. Nevezetesen, hogy nagyon heteronormatív perspektívából közelíted meg a szexet. A 40 éves szűz című filmet idézve : 

Piedesztálra teszed a puncit.

A nővel való szex semmivel sem "értékelhetőbb/érvényesebb", mint a férfival való szex. Megértem, hogy lehet, hogy bizonytalanabb vagy a nőkkel való szexben, ami a tapasztalat hiányából fakad, de ennek a félelemnek nem szabad szégyenné válnia. Ez a félelem nem mond semmit arról, hogy szexuálisan alkalmatlan vagy. Ez csak félelem. A félelem leküzdésének legjobb módja az, ha tudomásul veszed és szembeszállsz vele.

Ha randi appokat használsz......őszinte leszek. Tegyük fel, hogy biszexuális férfi vagy, akinek kevés szexuális tapasztalata van nőkkel. Sok nő nem akar majd találkozni (vagy szexelni veled emiatt, de lefogadom, hogy sok "furcsa" nő van, aki valóban szívesen lenne együtt veled. 

Mivel úgy tűnik, komolyan szeretnéd előtérbe helyezni a szexuális vágyaidat a nőkkel, nem javaslom, hogy monogám kapcsolatban legyél ezzel a haverral. Tehát tartsd lazán a dolgokat, vagy pontosan elmondhatod neki, amit nekem írtál. "Bár nagyon szeretlek és továbbra is randizni akarok, még mindig tisztában vagyok a biszexualitásommal és még nem fedeztem fel a nőket. Szeretném, ha lenne rá lehetőségem. Mi a véleményed egy nyitott kapcsolatról?"

Ha működhet köztetek egy nyitott kapcsolat, állítsatok fel néhány szabályt a dinamikára, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ha nem működhet köztetek egy nyitott kapcsolat, akkor valószínűleg abba kellene hagynotok a találkozást. Van még néhány dolgod, mielőtt bárki mellett lehorgonyoznál. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása